- 23 Şubat 2019
- 79
- 23
- 8
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Sizi seviyor demekki yuz yuze gelmek istemiyor ama severken niye ayriliyor o da soru işareti .ama bu sekilde ayrilanlarda var malasef hatta ben evlenmeden once esimle ayriliyorum filan demistim geri pişman olmuştum o tamam dediydi dayanamayacağimi biliyormuşMerhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..
İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi
Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil
Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze
Siz olsanız ne yapardınız ?
Bunada katıliyorum buda cok mantıkliYüzyüze olduğunuzda anlık tutkuyla mantığının devre dışında kalacağından ama sonrasında yalnız kaldığında ise içine sinmeyen ve onun için problem olan şeylerin devam ettiğini/cozulmedigini göreceğini düşünmüştür.Daha önce de yüzyüze gelince ayrilamamissiniz zaten.Bence siz ayrılmayı istemiyorsunuz.
Yüzyüze olduğunuzda anlık tutkuyla mantığının devre dışında kalacağından ama sonrasında yalnız kaldığında ise içine sinmeyen ve onun için problem olan şeylerin devam ettiğini/cozulmedigini göreceğini düşünmüştür.Daha önce de yüzyüze gelince ayrilamamissiniz zaten.Bence siz ayrılmayı istemiyorsunuz.
Sizi seviyor demekki yuz yuze gelmek istemiyor ama severken niye ayriliyor o da soru işareti .ama bu sekilde ayrilanlarda var malasef hatta ben evlenmeden once esimle ayriliyorum filan demistim geri pişman olmuştum o tamam dediydi dayanamayacağimi biliyormuş
9 sene sonunda faceten silerek ayrıldı benden. bence çok da şeyetmeyin
Allah mantıklı insanlarla karşılaştırsın öyleyse...dengesizmiş o da
Benim sana tavsiyem ,karşında ki kişiye mesajla " senin için mutlu bir hayat dilerim ..Allah iyilerle karsilastirsin bence sen en iyisini hakediyorsun...ikimiz için de hayırlısı olsun" diyip kenara cekilmen.Bundan sonra kendisi çıkıp gelirse sana , o senin şartlarına uymayı kabul ederek gelmiş olur....illaha sursun diye görüşmek istersen onun şartlarını kabul etmeyi göze almalisinDurumu olduğu gibi özetlediniz
İstemiyerek bi ayrılıktı iki taraf içinde..kötü ayrılmadık zaten
Bende halen bir umut
Benim sana tavsiyem ,karşında ki kişiye mesajla " senin için mutlu bir hayat dilerim ..Allah iyilerle karsilastirsin bence hakediyorsun...ikimiz için de hayırlısı olsun" diyip kenara cekilmen.Bundan sonra kendisi çıkıp gelirse sana o senin şartlarına uymayı kabul ederek gelmiş olur....illaha sursun diye görüşmek istersen onun şartlarını kabul etmeyi göze almalisin
Bende bitirmeyi kafaya koyduğum bir ilişki için yüz yüze gelmek istemezdim herhalde.Sonuç olarak bitmeyecek mi ? Bence siz yüz yüze gelince birazda olsa kurtarma ihtimali olduğunu düşündüğünüz için,bu şekilde konuşmak istemişsiniz.Yoksa mantıklı düşününce her iki şekilde de bitecekti sonuç olarak.20 yıllık evliliğini tek bir kelime dahi söylemeden çekip giderek bitiren insanlar var.Şaşırtmıyor artık hiç birşey beni.
3 aylık ilişki hemde haklı sebepleri vardı diyorsunuz pardonda yüzyüze gelmesenizde olurmuş yaniMerhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..
İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi
Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil
Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze
Siz olsanız ne yapardınız ?
Ben sms ile ayrılığı doğru bulmuyorum ama şartlar bunu gerektirmiş olabilir
Helal olsun sana helal olsun:)))Benim 1 yıllık erkek arkadaşım zamanında kısa bir e-mail ile ayrılmıştı. Hiçbir şey de yapmadim. Hayatım da kaymadi yoluma devam ettim. Sinir bozucu ama bunu layık gören birine ne yapabilirsin ki?
Şey yapmıştım ama pisliğine itiraf edeyim. O zaman msn var tabi. Beni silmemis. Kasten çevrimiçi gördüğümde selam verirdim. Ikına ıkına cevap vermesi çok komiğime giderdi sonra engelledi zatenHelal olsun sana helal olsun:)))
Bu senle ilgili degilki:) erkeklerin geneli skntili bu konuda bence. Duygusal birseyler paylasiyorsun ve bi msj bi maille bitiyor.. haksizlik ama yapacak birsey yokŞey yapmıştım ama pisliğine itiraf edeyim. O zaman msn var tabi. Beni silmemis. Kasten çevrimiçi gördüğümde selam verirdim. Ikına ıkına cevap vermesi çok komiğime giderdi sonra engelledi zateniyi eğlenmiştim ama. Selam verip başka da bir şey yazmazdım. Hesap soracağım korkusunu yaşatmak istemiştim sanırım. Bir şey yapmadım hiç sözünü de etmedim. Şimdi düşününce bir e postayla terk edilecek kadın miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?