Andropoza giriyorlar canım. Gerçi hepsi aynı şeyleri yapmiyor. Edebiyle yasayan da var. Senin yapacaginsa bir şey yok. Harekete geçmesi gereken annen. Çekecek testi, gösterecek kapıyı.merhaba hanimlar. Burdada bicok benzer konu goruyorum 45 yas ustu babalarin aldatma potansiyelleriyle ilgili. Simdi benim konumda babam nerdeyse 50 yasina geldi ama tam bi genc gibi davraniyo 7-24 telefonu elinde bi kere kurcaladim hep kadinlara kizlara yazmis sosyal medyadan telefonunu bize vermez uyurken bile onunla uyur anneme cok uzuluyorum farkinda ama bisey demiyo geldim kac yasina diye bizi utandiriyo babam disardan belli olmuyo saniyo ama esim bile anliyo ne yapmam lazim konus demeyin konusmam ters tepki verir hesaplarini kapatmayi dusundum gizlice ama o da care degil siz olsaniz ne yapardiniz
merhaba hanimlar. Burdada bicok benzer konu goruyorum 45 yas ustu babalarin aldatma potansiyelleriyle ilgili. Simdi benim konumda babam nerdeyse 50 yasina geldi ama tam bi genc gibi davraniyo 7-24 telefonu elinde bi kere kurcaladim hep kadinlara kizlara yazmis sosyal medyadan telefonunu bize vermez uyurken bile onunla uyur anneme cok uzuluyorum farkinda ama bisey demiyo geldim kac yasina diye bizi utandiriyo babam disardan belli olmuyo saniyo ama esim bile anliyo ne yapmam lazim konus demeyin konusmam ters tepki verir hesaplarini kapatmayi dusundum gizlice ama o da care degil siz olsaniz ne yapardiniz
Iyi hosta o andropoz hic mi bitmez arkadadim ven kendimi bildim bileli babam olacak adam andropozdaAndropoza giriyorlar canım. Gerçi hepsi aynı şeyleri yapmiyor. Edebiyle yasayan da var. Senin yapacaginsa bir şey yok. Harekete geçmesi gereken annen. Çekecek testi, gösterecek kapıyı.
İyi de babanızın huyu öyle yani adam doğduğundan beri aldatma potansiyeliyle doğmuş doğduğundan beri antropoz demeyin isterseniz :)Iyi hosta o andropoz hic mi bitmez arkadadim ven kendimi bildim bileli babam olacak adam andropozda
patlat sosyal medya hesabını babanınmerhaba hanimlar. Burdada bicok benzer konu goruyorum 45 yas ustu babalarin aldatma potansiyelleriyle ilgili. Simdi benim konumda babam nerdeyse 50 yasina geldi ama tam bi genc gibi davraniyo 7-24 telefonu elinde bi kere kurcaladim hep kadinlara kizlara yazmis sosyal medyadan telefonunu bize vermez uyurken bile onunla uyur anneme cok uzuluyorum farkinda ama bisey demiyo geldim kac yasina diye bizi utandiriyo babam disardan belli olmuyo saniyo ama esim bile anliyo ne yapmam lazim konus demeyin konusmam ters tepki verir hesaplarini kapatmayi dusundum gizlice ama o da care degil siz olsaniz ne yapardiniz
Valla ben aldatmanin andropozla ilgili degilde karakterle ilgili oldugunu dusunuyorumİyi de babanızın huyu öyle yani adam doğduğundan beri aldatma potansiyeliyle doğmuş doğduğundan beri antropoz demeyin isterseniz :)
Yenisini aciyo swrefsizler tecrubeyle sabittirpatlat sosyal medya hesabını babanın
Yok hayır ben yanlış anlamadım babanızdan çok çekmişsiniz belli üzülüyorum böyle şeyler okuyuncaValla ben aldatmanin andropozla ilgili degilde karakterle ilgili oldugunu dusunuyorum
Aldatmaya neden olan sey karaktersizligidir
Yoksa karaktwr yoksa kadinin menepoza girmesi kadar dogak bisey erkegin andropoza girmesi duzgun akli basinda karakter sahibi bi erkek o donemde biraz daha genc giyinerek kokusunu sac keaimini sacini sakalini degisturip
Hayat tarzini biraz biraz degistirir yasliligini inkar etmeye calisir sonra yorulur gecer gider
Gerek reelde gerek sanalda karisinin onurunu gyrurunu dusunmeyip aldatip ailesini insanlarin agzina sakiz etmez
Yanlis anlamayin biraz sert cikis gostermissem cikisim size degil yeryuzunun karaktersiz erkeklerine
40indan sonra azani telesir paklar diye bi soz var ama alakasi yok hicbisey olmuyor onlara
Maalesef ne gidebilme sansin var nede kalirsan rahat etme hadi cocyklar olarak belki gideriz diye bi umudumu varda ya anneler ne olacak diye dusunuyor insanYok hayır ben yanlış anlamadım babanızdan çok çekmişsiniz belli üzülüyorum böyle şeyler okuyunca
Huyu boyle demek ki. O yüzden buraya aldatilmakla ilgili konu açan herkese duzelmez boşan yaziyorum. Yoksa heba olan kadinin ve iste boyle cocuklarinin hayati oluyor.Iyi hosta o andropoz hic mi bitmez arkadadim ven kendimi bildim bileli babam olacak adam andropozda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?