Durumu kaldırabilecekse annenize de söyleyin, öğrensin babanızın ne halt ettiğini. ondan sonrasına anneniz karar verir. Ha anneniz duruma razıysa yapacak pek bir şey yok gibi. ama yarın bir gün babanız telefonla netle kalmayıp normal hayatta da bir ilişki yaşamaya başlarsa çok ciddi büyük sıkıntılar yaşanabilir.tabi siz de etkilenirsiniz fazlasıyla.
Huyu boyle demek ki. O yüzden buraya aldatilmakla ilgili konu açan herkese duzelmez boşan yaziyorum. Yoksa heba olan kadinin ve iste boyle cocuklarinin hayati oluyor.
Size hak veriyorum fakat o kadinlarinda mecburiyetini bilemiyoruz ki misal verecegim bir cok kadin var eminim oyle bi imkani olsa kocalariyla bi nefes dahi ayni evde yasamak istemezler ama tahsil yok is imkani yok sahip cikacak aile yok mecburem katlaniyorlar
Size hak veriyorum fakat o kadinlarinda mecburiyetini bilemiyoruz ki misal verecegim bir cok kadin var eminim oyle bi imkani olsa kocalariyla bi nefes dahi ayni evde yasamak istemezler ama tahsil yok is imkani yok sahip cikacak aile yok mecburem katlaniyorlar
Neden çünkü evlenmek hayatimizdaki en önemli şeymiş gibi dayatiliyor. Hatta yaşı 25i geçenlere evde kalmış, koca bulamamış diye damgalama yapıyoruz. Koca kaçıyormuş gibi okulumuz bitmeden, kendi geleceğimizi sağlama almadan hop diye evleniyoruz. Hatta çoğumuz evliliği çalışmaktan kaçış olarak görüp kocam bana baksın diyor. Bak buradaki konulara çoğunda kadinlarin yazdiklari 'kadin calismak zorunda değil adam bakmak zorunda, kocam calismami istiyor ben istemiyorum, okulum bitmeden evlensem mi, kocamin ailesi maddi destek olmuyor, paramiz yok ama besinci çocuğu istiyorum' minvalinde şeyler. Aksini yazinca da kara kedi olan kadınlar. Hadi yaşı geçkin olanlar tamam ama yirmi yasindakiler de ayni kafada, otuz yasindakiler de. Kadınlar artik sunu anlamak zorunda, bir kadin tek basina ayakta kalacak donanima sahip olmadan kurduğu yuva da sağlam değil, geleceği de... Çocukları da garantide değil.