- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi quequedaniels
-
Bu arada düşünmeden edemedim konu sahibi, acaba muhasebeci kız koku fetişisti olabilir mi?
'Parfüm kokun beni bitirdi' demiş ya... Hani, belki de bundan etkilenip de böyle bir yanlışa girmiş olabilir.
Bu zamanda bakımlı, yakışıklı, zengin ile evlenmek de zor...
Bakımlı olsa suç olmasa suç.
Bu yüzden parfümü hangi marka ise bir an evvel değişsin derim.
ahh konu sahibi ahh. olayı gözümde canlandırıyorum.
adam paraları fırlattı vamp kadın sütyeninin içine doldurdu paraları ve kocanı söyle bir itti
patron çekermisin ayağını bir yüzlüüğe daha basmışsın onuda alayım gidecem dedi. eğildi ve aldı.
bern para tutsağıyım . fabrikanın patronu olduğu için deneme yaptım.para çoktur bunda dedim. ama kocan namus abidesi çıktı. böyle insanlarda varmış. kendimden utandım size ömür boyu mutluluklsar diyerek çıktı gitti.
yani inan konu sahibi inan bu senaryo.
al bendende birsenaryo.. böyle canlandırdım olayı kafamda
. yapma lütfen,gelme bu oyunlara ..
saf sanmışlar seni lütfen ama
Beni bilen bilir demiş ya konu sahibi
Bilen var mı ?
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..
burda yorum yazan kadınların hepsi cın fikirli.hepsi zehır gıbı akılllı.kesınlıkle dogru soyluyorlar.kabaak gıbı tezgah bu...sakın ınanma cnm.aptala yat bi süre.ama eşini takibe al..o kadını arastır...ne or.pular var yarabbim ya.o kadını dövsem 2 yıl kuşş gıbı uyurum
Beni bilen bilir taniyan tanir daha 1 yillik bile ewli degilim 11 gunluk bi kizim var yeni dogum yaptim hersey iyi hos yolunda gidiyodu taa ki dun gece kizimi emzirirken esimin telefonuna gelen mesaji gordugumden sonra , ben yatakta kizimi emzirirken esim uyuyodu teefonuna mesaj geldgni duymadi benimle onun arasinda gizli sakli olmadigi icin telefonuna gelen mesaji okudum mesaji yollayan kisinin adi fabrika muhasebe yaziyodu esimin babasindan ona kalan buyuk bi fabrikasi var oranin sahibi bazen cani isterse gidip sagi solu yoklar baz. Bazende fabrikadan cikmaz neyse sadede geleyim esimin telefonuna gelen mesajda dun odana girdigimde parfum kokun beni bitrdi cokta yakisiklisin patronum olmasan odada yapcagmi bilirdimde dedi senden hoslaniyorum ewlisin ama belki bana bi sans verirsin ! Ben bu mesaji okuduktan sonra beynimden assagiya kaynar sular dokuldu elim ayagim buz kesti .. kafam cok karisik gece hep agladim kizimda sarilikti yeni iyilesti. Acaba kaynanama soylesem mi bu konuyu lohusa olmasam fabrikaya gdip o kadinin sacni basin yolucam ama lohusaym esim sabah mesaji okudugmu gordu ama bana bisey demedi yoksa esimde ona karsi bisey mi hissediyo yada utancndan mi bana bisey demedi yuzume bkmya cesareti bile yoktu sabah. Direk fabrikaya gitti eger esimde ona karsi bisey hissediyosa direk avukatima telefon acip bosanma islemlerini baslaticam aksam eve gelsin enine boyuna hersryi sorucam o mesaji atan kim sen ona karsi bsey hissediyomusun vs. Eger uzuntuden sutum kesilirse elimden 2 side kurtulamaz ama !
Simdi kizlar bana nolursunuz akil verin napayim ?
burda yorum yazan kadınların hepsi cın fikirli.hepsi zehır gıbı akılllı.kesınlıkle dogru soyluyorlar.kabaak gıbı tezgah bu...sakın ınanma cnm.aptala yat bi süre.ama eşini takibe al..o kadını arastır...ne or.pular var yarabbim ya.o kadını dövsem 2 yıl kuşş gıbı uyurum
tezgah olabilir konu sahibi.para çıkarıp vermeler vs.feci senaryo kokan hareketler bunlar.
Suçu yok etmeye çalışmak gibi..
Siz gözlerinizi dört açın.
Konunun tamamını okuyamadım,ama şu mesajı hiçbir çalışan patronuna yazamaz.
Hatta patron çalışanına bile yazamaz.
Aralarında bir ilişki olduğu kesin bence.
''Parfüm kokun beni bitirdi,sana yapacağımı bilirdim''Eski Türk filmlerinde çapkın patronun metresine yazdığı mesajlara benzemiş.
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..
Suan kfamda tilkiler tur atiyo bnde inanmadimno para frltmya falan neyse eger bi halt yiyolarsa onlar akilliysa ben süper zekaym gorur onlar smdi gozlerim ustlerinde saolun sayenizde gizum acildi bu iste bi is var bende saf gbi inandm kdni ewe gtrnce !
siz 8 aylık evliyseniz bebeğiniz 11 günlük nasıl oluyo:44::44: evlenmeden önce hamilemiydiniz :26:yoksa erken doğum mu olduSuan kfamda tilkiler tur atiyo bnde inanmadimno para frltmya falan neyse eger bi halt yiyolarsa onlar akilliysa ben süper zekaym gorur onlar smdi gozlerim ustlerinde saolun sayenizde gizum acildi bu iste bi is var bende saf gbi inandm kdni ewe gtrnce !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?