bu bana yapilirmi ?

akşam mesajı görüp sabahı beklediğiniz tek kelime etmeden kocanız evden cıktı gitti
sonra kapıda kadınla belirdi bağırdı cağırdı bide surata paralar atıldı
bu kadar da kandırılmaya müsait olamaz bi insan
boşuna bukadar yorum yapılmış
konu sahibesi zaten ikna edilmeye,
ortada yanlış anlaşılma olduğuna inanmaya müsaitmiş

bu nasıl bir senaryo türk dizilerinde bile olaylar bu kadar hızlı ilerlemiyor eşin cidden ya iyi bir oyuncu ya da saf bir adam...
bir gecede mesaj geliyor ertesi gün yabancı kadın eve geliyor paralar havalarda uçuşuyor

kafamdaki soru işaretleri ?????

1-nasıl bu kadar serinkanlı olabildiniz mesajı okuyunca ,ben asla duramaz uyandırırdım
2-sabah kalkınca eşiniz direk mesajlara mı baktı da okunmuş mesajı gördü ( benim eşim alır telefonu anahtarı cebine koyar çıkar )
3-hadi okudu diyelim sizin okuduğunuzu anladı niye bişey demedi ,bu ne ya ,bu mesajda ne ,kim lan bu gibi bi tepki niye vermedi de mahçup mahçup önüne bakarak evden çıktı ,suçlu gibi
4-siz hiç tepki vermediğiniz halde kadını kapıya nasıl getirip hesap ver karıma dedi ,siz hesap filan istemediniz ki ,bu ne kurku kendi kendine kurmuş adam kafasında
5-nişanlıyken yada flörtken mi hamile kaldınız
6-bu adiliği yapan hiçbir personele sanmıyorum ki patron para ödesin.tuhaf ,hemen kovması defol git diyip kapıya koyması gerekirdi
7-ev kendinizin mi kira mı

bu arada kadın işten çıktı diye çok güvenme vamp hatun kafayı taktıysa bırakmaz adamın peşini
ne yapar eder gazozuna ilaç katar o zaman patron sıfatında da olmadığı için mesajda yazdıklarını yapar hani kendini zor tutmuştu ya

Konu sahibi, sizi bir yerde çok takdir ediyorum ama...
19 yaşındasınız ama 'parfum kokun beni bitrdi cokta yakisiklisin patronum olmasan odada yapcagmi bilirdimde dedi senden hoslaniyorum ewlisin ama belki bana bi sans verirsin !' mesajına rağmen hala sakinliğinizi korumuşsun. Bebeğini emzirmeye devam etmişsin. Eşine hiçbir şey söylememişsin. Kadını sabah eve getirdiğinde bile hiçbir şey söylememişsin...
Ben olsam herhalde o evi başına yıkardım. Nasıl bu kadar sakin olmayı başarıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- 8 ay 18 günlük evlisin nasıl 11 günlük bebek oluyor?
2- Mesajı okudun kendi kendine sabaha kadar ağladın
3- Eşin seni anlıyor çıkıyor gidiyor evden sana kadını getiriyor
4- Hangi kadın hadi gidelim madem diye gelir ya da zorla getirilir ?
5- Nasıl bir tazminatmış ya da o nasıl bir cepmiş ki yüklü para çıkıyor?
6- Hangi kadın odada olsan sana yapacağımı bilirdim de der ilk mesaj attığı birine?

Kusura bakma da daha çok geliştirmen lazım

Bana da fake gibi geldi.

Bana da sahte bi senaryo gibi geldi açıkçası arkadaşlar. İlk konuyu okurken hemen dikkatimi çekti zaten 11 günlük bebek ve 8 ay bilmem kaç günlük evlilik. Biraz tuhaf!!!

konu sahibi bir mesajında evlendiikten sonra 5 ay falan çocuk düşünmüyorduk sonra eşim arkadaşlarından gördü bi gecede denedik oldu 39 haftalık hamileyim yazmış. Bir de erkek çocuk yapmanın püf noktalarını vermiş özelden.
Ne diyim neresinden tutmak istesem elimde kaldı :44:

Son düzenleme:

Du gelince soralım nasıl yapılırmış..Tövbeeeeee

Son düzenleme:
Nisanliyken imam nikahmz vardi ten uyumu varmi diye denerken bebisimiz oldu zaten sdce hukumet nikahmz ekikti ki hamile oldugmu duyunca havlara uctu zorla kendmi onla ewlndrmeyede clsmdm bna sirilsiklam asik olan adam smdi nye aldatyo .. bukadar sakinim cnku sinir hastasym cok snrlndgmde damarlarim kasiliyo nefes alamiyorum aldatiyosada artik ne diyim ya mahkeme vr avukat var bosarim sevgi sevgi biyere kadar ihanete asla goz yumamamm kizim yeter bana ama eger aldatiliyosam intikamim berbat oluck !

Yaa eğerki gerçekten de konu sahteyse açmakta amacı neydi acaba..????

Ben de burda üzülmüştüm hem loğusa hem de başına gelenlere bak diye...

Bundan sonra okuduğum konulara hemen üzülmücem...

Önce araştırcam , gerçekse üzülcem..:)))

Ya benimde yazmak istediklerim var ama konu sahibinin minik bebeği varmış ya ondan basamıyorum tuşlara. (bebek gerçektir heralde :44: )

Bi dengesizlik sezdim ben ama yanılıyor muyum acaba ?!! :44::44::44:

Canim bız kizimz olsn istyodk özellikle bsy dnemedk kz olsn dye ilk yapista tuturdk ama erkek cocuk yapmanin bi püf noktasi war merak edrsn eger
özeldn mesaj at anlatrm cnm bnada anneannem demsti o daia öncdn denems we tutmus :-D

Selam annisler ben ewlendgm zaman ilk bes ay hic dusunmedim bebis falan esimde 1 yil gecsn ole yprz demisti sonra arkadaslrnin bebisleri olcgni duyunca bi gece niyeti bozdu ve sonrada olan oldu denedigmiz ilk gece tuttu

bu iki mesajda senin nasıl nişanlıyken deniyorsun oluyor sonra evlendikten 5 ay sonra düşünmüyorsun?
yazdıklarını bir kontrol edersen daha sağlıklı sallayabilirsin belki
inşallah ben yanlış anlıyorumdur

keşke bizde nişanlıyken ten uyumu varmı diye bi baksaydık bakmışlar hamile kalmış hemen.....

derdin varsa eğer tüm gerçeklikleriyle anlat bence.bu kadar insanı bence oyalama boşuna.burda evlenmeden önce hamile kaldım dedin diğer bir yerde evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım demişsin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…