Bu bana yapılmazdı...

yani iphone kullanıyorsunuz,çevrenizde başka hiçbir apple cihaz yok mu?

sizin aracılığınızla herkese söyleyeyim bu apple denilen ürünleri alıyorsanız bir zahmet gereğini yapın çünkü tonla para veriyorsunuz. find my iphone ile bir cihazla eşleştirmiş olsanız şuan telefonunuzu kitler içindeki verileri silerdiniz.

ayrıca kaldıramayan içmesin en iyisi. ya da buradan yardım isteyip önerileri tiye almasın.

Apple ın kendi sitesinden destek alabilirsiniz. Telefonunuzu kilitlerler. Iphone u bul açıksa ve internete bağlı ise konumunu iCloud dan görebilirsiniz. Icloud a bilgisayardan girip bakın. Son konumunu da gösterir size.
Polise başvuru yaparsanız sizin için en iyisi olur. Bu zamana kadar beklemeniz bile garip.

ıphone kullanmıyorum ama ıphonu bulma uygulamasından yerini bulabilir, hatta telefonu kitleyebilirsiniz. polise gitmenize gerek bile yok

Konu sahibi tuhaf hareketlerde aman onu yapmadim aman bunu yapmadım. Aşırı rahat her yoruma aman salla modunda cevap vermiş. Neyse cok dert değilmiş sizin için

Bilgisayar üzerinden iCloud'a giriş yaparak telefonunuzu uzaktan sıfırlayabilirsiniz, konumunu görebilirsiniz.

KONU BU MU ? BU MUDUR ? yuh yani gerçekten ayıp. sizin başınıza gelmez umarım, iyi geceler.
aminnnnnn inşallahhhhh allah kazalardan belalardan korusun inşallah.....tatlım banım yeni açıldı banlanmak gibi bir niyetim yok ,,,,,Mune hürmetler :) bu kadar sert bir cevap vermen gerekmiyordu...sizin yazdığınızı tekrar ettim sadece..hakettim diyen siziniz..gittiniz yerin uygun bir yer olmadığını ifade eden kelime kullanan( kaşındım )diyen sizsiniz.

Yigenimin telefonunu polis eliyle koymus gibi 1 saat icerisinde aldi geldi i clod numarasıyla yer tesbiti yapılıyor polise gitmemeniz çok sacma

polise gittim tutanak falan tutuldu kamera kayıtları incelendi. çalan kişi açık seçik ortada ve tamda tahmin ettiğim kişi... Kişinin bana verdiği bilgileri ( artık ne kadar doğru bilemiyorum ) aynen söyledim polise.
telefondan hiç umudum yok ama inşallah şahıs bulunur. Dua edin bulunsun kızlar. Aklı başına gelsin bi.

Kızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten :KK70:
Neyse benim derdim şuan ne giden telefon nede giden para. Bu arada şeyin altını çizmek istiyorum, eve dönebileceğim kadar nakit bırakmış cüzdanımda, baya insaflı. Ayrıca sevgili hırsız beyciğim, almadığınız kulaklığımda bi hayli para ediyordu bilinde içinize otursun bi miktar, madem çalışıyorsunuz temiz çalışın kulaklıkla şarj aletini neden bana bıraktınız ki ? :KK70:
Ay neyse kızlar asıl meseleye gelelim. Dediğim gibi giden telefonda parada zerre kadar umrumda değil ama telefonun içindeki bilgiler beni şuan çok düşündürüyor. E-devlet şifremden tutun bi dünya mesajlaşma olsun bi çok fotoğraf olsun video olsun notlarda yazan bilgiler olsun bazı özel notlarım olsun aklınıza gelebilecek her şey o telefonla beraber uçtu gitti. Telefonumun şifresi var ama acaba bilgilerime ulaşabilirler mi ? Telefonum iphone bu arada, var mı bi öneriniz yapabileceğim bi şey ? telefonumun kutusu hala duruyor ama telefon değişim telefonuydu, acaba imei numarasını nasıl öğreneceğim ? Yani kutuda yazanla aynı değildir diye düşünüyorum değişim telefonu olduğu için. Kafam hala tam açılmadı ve düşünmekten cümleleri falan toparlayıp yazamıyorum, öyle saçma bi noktadayım. BANA AKIL VERİN KISACASI.
Ama ben kaşındım ya. Gerçekten yani. OTURSANA EVİNDE. PAZARTESİ GECESİ NE İŞİN VAR SOKAKLARDA SENİN. Hep müstehak bana. Hep. :110:

saka mi yapiyorsunuz? iCloud'dan telefonunuzu calindigini işaretleyebiliyorsunuz. Kitleniyor telefon. bilgilerinize hicbirsekilde ulasilamiyor!

Back
X