- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
o kafayla polise gitmek zerre kadar aklıma gelmedi.Mekan seni keklemiş yalnız.
Polise gitseydin şimdiye mesele çözülmüştü çoktan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kafayla polise gitmek zerre kadar aklıma gelmedi.Mekan seni keklemiş yalnız.
Polise gitseydin şimdiye mesele çözülmüştü çoktan.
KONU BU MU ? BU MUDUR ? yuh yani gerçekten ayıp. sizin başınıza gelmez umarım, iyi geceler.anlaşılan gittiniz yerde bir sorun varki...hakketim diyorsunuz.
aminnnnnn inşallahhhhh allah kazalardan belalardan korusun inşallah.....tatlım banım yeni açıldı banlanmak gibi bir niyetim yok ,,,,,Mune hürmetler :) bu kadar sert bir cevap vermen gerekmiyordu...sizin yazdığınızı tekrar ettim sadece..hakettim diyen siziniz..gittiniz yerin uygun bir yer olmadığını ifade eden kelime kullanan( kaşındım )diyen sizsiniz.KONU BU MU ? BU MUDUR ? yuh yani gerçekten ayıp. sizin başınıza gelmez umarım, iyi geceler.
Telefonda konum kapalı olsa da bulunuyor mu icloud'dan?Yigenimin telefonunu polis eliyle koymus gibi 1 saat icerisinde aldi geldi i clod numarasıyla yer tesbiti yapılıyor polise gitmemeniz çok sacma
BilmiyorumTelefonda konum kapalı olsa da bulunuyor mu icloud'dan?
bilgisayara yeni geçebilme şansım oldu, denedim çevrimdışı gözüküyorBilgisayar üzerinden iCloud'a giriş yaparak telefonunuzu uzaktan sıfırlayabilirsiniz, konumunu görebilirsiniz.
Kızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten
Neyse benim derdim şuan ne giden telefon nede giden para. Bu arada şeyin altını çizmek istiyorum, eve dönebileceğim kadar nakit bırakmış cüzdanımda, baya insaflı. Ayrıca sevgili hırsız beyciğim, almadığınız kulaklığımda bi hayli para ediyordu bilinde içinize otursun bi miktar, madem çalışıyorsunuz temiz çalışın kulaklıkla şarj aletini neden bana bıraktınız ki ?
Ay neyse kızlar asıl meseleye gelelim. Dediğim gibi giden telefonda parada zerre kadar umrumda değil ama telefonun içindeki bilgiler beni şuan çok düşündürüyor. E-devlet şifremden tutun bi dünya mesajlaşma olsun bi çok fotoğraf olsun video olsun notlarda yazan bilgiler olsun bazı özel notlarım olsun aklınıza gelebilecek her şey o telefonla beraber uçtu gitti. Telefonumun şifresi var ama acaba bilgilerime ulaşabilirler mi ? Telefonum iphone bu arada, var mı bi öneriniz yapabileceğim bi şey ? telefonumun kutusu hala duruyor ama telefon değişim telefonuydu, acaba imei numarasını nasıl öğreneceğim ? Yani kutuda yazanla aynı değildir diye düşünüyorum değişim telefonu olduğu için. Kafam hala tam açılmadı ve düşünmekten cümleleri falan toparlayıp yazamıyorum, öyle saçma bi noktadayım. BANA AKIL VERİN KISACASI.
Ama ben kaşındım ya. Gerçekten yani. OTURSANA EVİNDE. PAZARTESİ GECESİ NE İŞİN VAR SOKAKLARDA SENİN. Hep müstehak bana. Hep.![]()