Bu başlık Kıbrıs'ta yumurta donasyonu düşünenler için

sizler kac yıllık evlisiniz....

sizler kac yıllık evlisiniz....

Selm canım ben 10 yıllık evliyim evlendigim sene norml yollarla hamile kaldım 8 aylık bebegim karnımda oldü ve daha sonra hiç hamile kalamadımmm 4 tüp denedik ama olmadı yumurta rezervem düşük 32 yaşındyım canım ist.sen kç yasındasın neredensin tatlım bu arad adün bir arkdşım evlendi 21 yaşınd menopoza girdi suan balayındalar evlendigi kişi biliyor ve çok seviyor belki yakın zamanada aramıza dönüsyon için katılabilir yani böyle cnım hayat hepimizi bir şekilde sınıyor Rabbim hayırlısının veriri hakıınmızda İNŞALLAH

29 yasındayım istanbuldayım sizler nerelerdesiniz

insallah o duyguyu bizde tadarız tadıcaz ....:)

Merhaba KIZLAR..... Sizin sıkıntınızı en iyi anlayanlardanim. Bir bes yil once bende aynı sizin gibi, derdime care, formlarda da bana yol gösterecek birilerini arayıp durdum. Cok şey öğrendim formlardan ve en önemlisi de iki yıldır yaşadıklarımdan. Ben HİT in hastasiyim. Uc kere denedik onunla. Birincisi negatif, ikincisi dis gebelik ve sonunda ucuncu de mutlu sonu bulduk. Simdi on gunluk anneyim. Cok şey yasadım iki yılda, ama simdi herseyi unuttum..... Ne pahasına olursa olsun, hangi yöntemle olursa olsun anne olmak..... Bambaşka..... Hic birşeyden korkmayın KIZLAR.. Yılmayın sakin... Benim savaşımı ben kazandım... Değil mı ki ben kazandım, herkes cok rahat kazanabilir bu savası. Sadece sabır ve sakinlik....
Simdi cok yeni anneyim.yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum. Belki eskisi gibi formlara giremeyeceğim ama gerek bu konu hakkında gerekse hamilelik hakkında deneyimlerimi sonuna kadar ......
Unutmayın bu bizim sucumuz değil.... Biz en ozel anneleriz.......

iyiv ki geldin umut oldun bize... arada gel umut aşılamaya devam et... burdaki herkesin çok ihtiyacı var buna...

iyiv ki geldin umut oldun bize... arada gel umut aşılamaya devam et... burdaki herkesin çok ihtiyacı var buna...

Birilerine umut olmak cok guzel... Ama en önemlisi çektiğiniz acıları baskalarının çekmesini engelleyebilmek. Bu yol zor bir yol KIZLAR. Ve bizler maddi manevi sömürülmeye cok elverisliyiz. Bu is adeta bir sektör olmuş. Ben deneyimlerimi paylaşmaya hazırım. Öğrenmek istediğiniz herseyi sorabilirsiniz KIZLAR......elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

kızlar aranızda benim gibi yumurtalıkları gelişmeyip ilaclarla adet görüp yumurta donasyonu olması gereken varsa bana yazabilirmi lütfen

bugün OPU vardı. yumurtalar benim yine olgun değil... kasım gibi kıbrıs yolu göründü. maddi manevi hazırlanıp... (( çok moralim bozuk... 20 yumurta toplanıp hiçbiri olgun olmaz mı ya?((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…