Bu başlık Kıbrıs'ta yumurta donasyonu düşünenler için

seni takip ediyorum.. çelişkilerle dolusun.. yönlendirmek için giriyorsun anlaşılan ama niye.. bizim maneviyatımızdan şüpheye düşerek bizi doğru yola çekmeye mi adadın kendini.. o zaman çok işin var dünya da tek günahkar bizler değiliz ki en masumlarıyız biz eğer bu günahsa.. neden maden ocaklarında insanları göz göre göre öldürenlere yazmıyorsun ... neden sokaklara bırakılan çocuklar için çabalamıyorsun.. neden tecavüze uğrayan kızcağızı doğuma zorlayan tecavüzcüsünün bebeğini doğurmaya zorlayan düzene kızmıyorsun.. neden açlıktan , lösemiden, ölen insanlara adamıyorsun kendini, neden burdasın arkadaşım neden..
bizim maneviyatımızı güçlendirmek mi tek arzun.. dünya da yapılacak onca iş varken neden biz.. canımızı yakmak daha kolay diye mi.. namussuzluk mu yapıyoruz çalıyormuyuz.. dolandırıyormuyuz.. kul hakkına mı giriyoruz..
ben kendi adıma maneviyatıma güveniyorum canım arkadaşım.. ne benim ne de kimsenin senin duygularınla işi yok.. gelbir Allahın selamını ver.. oku geç git.. Rabbim elbet büyüktür.. ben yaşadığım onca acıda hep Rabbim dedim ona sığındım..
sen hadsizliğinle benim gibi sabır küpü olan birini bile kızdırdın uzak dur forumlarımızdan seni şikayet ederim... kararın için seni ayrıca tebrik ederim. ferahlamakta çok haklısın eğer gerçekten samimiysen ne mutlu sana...

Merhaba
Ben de yumurta donasyonunu düşünüyorum, çekirdek alınıyor ne demek biraz açıklayabilirmisiniz acaba??

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün

Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla

Merhaba canim.cizik arma olayinin rahme iyi geldigini bircok kisiden duydum suan daha aktif olan yumurta ve sperm donasyonu forumuna mesaj atarsan eminim sana daha cok yardimci olacak deneyimli arkadaslar bulabilirsin.en kisa zamanda bebegine kavusmani diliyorum

ilgin için teşekkür ederim rony97 mesajımı söylediğin başlığa taşıdım yardımın için sağol

Sevgili Kaderdaşlarım!
Türkiye de başlattığımız ve 4.sünü düzenleyeceğimiz AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞUNUN Seminerine tüm kaderdaşlarım ve ilgili uzmanlar davetlimizdir.
Programımız 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Saat: 13:00 da Üsküdar Bulgurlu Semt Konağında gerçekleştirilecektir.
Yemekli bu organizasyonumuzun Salon ve yemek ücretleri sponsorumuz olan Göztepe Medicalpark Hastanesi Tüpbebek Merkezi tarafından karşılanmaktadır.
Bizlere düşen ise her biri kendi alanında uzman ve başarılı ekipten hastalığımızla ilgili geniş bilgi sahibi olmak ve güncel gelişmelerin değerlendirileceği bu kapsamlı seminere katılmaktır.

KONUŞMACILAR VE PROGRAM AKIŞI:

Anka DF (Doğan): AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU Kurucu ve Yöneticisi: Açılış Konuşması, Davetlileri tanıtma ve program akışı.

Yard. Doç. Dr. Aynur Erşahin - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Sorumlusu (Tüp Bebek Uzmanı) - Tüp bebek tedavisinde zor hastaya yaklaşım (Azospermi ve Erken yumurta yetmezliği)

Opr. Dr. Nur Dokuzeylül - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Düşük yumurta rezervli kadın hastalarda tedavi

Opr. Dr. Betül Görgen - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Embriyo ve Yumurta dondurulması

MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog): Detaylı sperm analizinin Azospermik vakalarda Önemi ve vaka örneklemeleri.

MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog) - Kaliteli sperme ulaşmada son yaklaşımlar

Celalettin Peru -(Uzman Doktor) Azospermik vakada doğru ilaç ve yardımcı tedavinin ilkeleri. Başarı hikayeleri video vtr ve sunum.

Nurahmet ÖZHAN ( Geleneksel Tıp Uzmanı) : İnsan vücudunda dört ana elementin ( Ateş, Hava, Su, Toprak) dengede olmasını sağlayarak bünyenin kendi kendini tedavi etme sürecinin başarı örnekleri ile sunumu.

NOT 1: 15 Ağustos Cumartesi günü programdan evvel Sabah Kahvaltı programı ve akabinde tekne ile Boğaz turuna katılarak Kaderdaşların tanışıp kaynaşması. Herkes bu güzel etkinliğe davetlidir.

NOT 2: Programa katılacak kaderdaşlarımızın Arslan Ali bey'e (0506 589 9355) isim yazdırmaları gerekmektedir. Sponsorumuz bu sayıya göre yemek organizasyonu yapacaktır.

NOT 3: Biz hastalar olarak hastalığımız konusunda farkındalık yaratmak ve birlikte hareket ederek tedavilerimizin ciddi araştırma konusu olmasını sağlamak amacıyla dernek kurma çalışmaları konusunda tüm hasta arkadaşlarımız ile istişare ve destek toplantısı yapılacaktır...

İletişim ve detaylı bilgi için

Hanife ÖZÜNLÜ 0533 034 1896

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum bende sağlıkcıyım asla yazdıklarınızı yani dini görüşlerinizi tıpla kıyaslamaya kalkamyın insanlar caresizlikten dertlerine çare arıyorlar bu yollara baş vurmak günaha girmek değil organ nakli olan insalar günahkar değiller allahın verdiği can verende alanda odur yasatamaksa bize aittir 5 tüp bebek denemesi yapmışım ve bunlardan 1 donasyon du embriyo genin 10 % anneden aliyor döllenme aşamasında 7% rahme tutunduktan sonra 3% faizi kandan geliyor yani bu bebekte yine sizin genleriniz var demektir asla dini hislerinizi karıştırmayın Rabbim bizleri tüm günahkar kulları af etsin ben asla bebegimden vaz gecmem ve ekim ayında 6. Denemeye yine kıbrısta başlıcam donörü görmedim yani ben kendim istemedim aklımda şekli semali kalmasını istemedim sadece sağlıklı olsun istedim ve yazmak istedim sizlerleyim ve bir çok insan tanıyorum bizim gibi düşünen

merhaba rabiyam
formda yazını okudum ve seninle iletişime geçmek istedim.öncelikle çok özür dileyerek başlıyorum konuşmaya.çünkü istemeden yanlış ifade edebilirim kendimi bu yüzden affına sığınıyorum .kendi yınurtamla anne olamayacağımı 2 hafta önce öğrendim.mol gebelik geçiriyorum sürekli. 4 kere mol gebelik geçirdim be sonrası kürtaj tabiki.bir kere kendi kndine düştü bebek.sağlıkçıyım hemen adetin ilk geciktiği gün test yapıp anlıyorum ama peşine hemen adet oldum.sonrasında bir tüp bebek denemesi oldu sonu kürtaj.ama o mılmdeğildi yada sonradan da mol özeliği ortaya çıkabikirmiş.son kürtajda doktorum kendi yumurtanla anne olman %5-15 arası şansı var dedi ve direk yumurta donasyonunu önerdi. yaşda ikerledi malum 37 . gelelim benim neden sana yazdığıma .donasyon dinen içime tam sinmiyor ama anne olmayında okadar çok istiyorum ki.caiz olmasa da yapacağım bu belli ama eğer caiz ise daha bir iç huzuruyla yapacağım.sende sağlıkçıymılsın ve embriyonun genleri %10 donörden %7 ana rahminden %3 kandan geçtiğini belirtmişsin.bunu okıyunca çok sevindim ama acaba yanlışmı anladım dedim.senden çok rica etsem bana bunu açıklar mısın.interneti didiklemekten delireceğim.dini açıdan da bilgilerini paylaşırsan çok mutlu edersin beni .çok yardıma ihtiyacım var aklım allak bullak.sana şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Aynen benimde kagam allak bullak ne zor karar vermek baska sansim da yok gibi gorunuyor biseyler yazin kizlar

Ağzına sağlık vallaha ne güzel yazmışsın ağzı olan konuşuyor ya birimde manevi gücümüz yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…