zeytin gözlü..sanada çok yakışır hayatım öyle düşünme,dene bence:1hug:saol canım...aso elbiselerin çok güzel güle güle giy
yaa ben elbiseyi başkasında görünce çok seviyorum ama kendime hiç yakıştıramıyorum bi kaçtane var ama giyemiyorum ki :çok üzgünüm:
accayip sexi eliscim:jeyyar:beğenmene sevindim..bende çok severim onu..şalvar tarzı elbisem...eda taşpınar tarzı açık ayakabılarla çok hoş oluyo mevsimlik..topuklularlada güzel,yani kendim o günkü ruh halime göre belirliyorum tarzını..saol canıma.s.ikinci elbisene bayildim,harika........
son elbisen siyah olan cok guzelmis,,,,,,,
hacer nan bi burdan eksik kalıver :1ninca:
bukadar şirin olmak zorundamısın kızım sen ya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3patim şımartıyosun yaasooooo bayıldm tarzına senin yaaa
yandaki aynanı ve tüylü şeyi görmedm sanma seni kokoş seniiii
ehh ne de olsa aynı okul demi yerimseniben
Şeniz
wuww hatuna bak:1shok::1shok::teytey:..bacım yaktın geçtin kavurdun ortalığı..dier elbisende çok hoş,ama ben bunu daha çok sevdim pembe hastası olarak:asigim:topuk duruşunda gözümde kaçmadı:jeyyar:havalı şey senişakkıdıgüle güle giy hayatım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3patim şımartıyosun yaŞeniz..kız yakında komuşu çıkmıyalım:roflol:
sulugözŞenizbir kaç resimde benden..üşendim valla şimdilik bunlar geçti elime,daha sonra bol bol ekliycem kaydirigubbakcemile2
buna bayıldım:lepi::lepi:
patim,valla ruh halime bağlı,ama genelde açık ayakabı giyerim,ince topuk çok severim..dümdüz olupta şıkır şıkır olan,gladyatör tarzı ayakabılarımda varkaydirigubbakcemile2keşke cnm yaaa ne güzel olur du :1hug:
elbiselerin altıne ne tarz ayakkbı giyosun cnm
o yüzden gözümden kaçmadı diyorum ya:)kızlar çok güzel oldu burası valla,aklınla bin yaşa bebişimhepinize teker teker teşekkür etmekle beraber hepinizi ŞenizŞenizŞeniz oh :1closedeyes:
aso canım o pozu tamamen kendim verdim fotorağfçı halt etmiş benim yanımda :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?