Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

ya kızlar hazır bütün elbisecileri bulmuşken soruyum
şu göğüs altına kadar gömlek, altı elbise olan elbiseler varya bulamıyorum ondan varmı kimsede varsa nerden aldınız nerden alabilirim
geçen müge anlı giymişti sabah programında,şeker pembesi gömlek kısmı saten,altı siyah elbise bittim bittim:asigim:
hayatım armanide var ama fiyat malumsengözlerimebaksanabgamyoncuiremsu
bende istiyorum onlardan ya banane

Ne güzel olmuş bu topik en kısa zamanda bende koyucam elbiselerimi:))

kızlar bişey soracağım ben foto koyamıyorum çok istiyorum belki koyarım ilerde burda gerekli aparatım yok zaten.neyse ne soracaktım...
elbiseleriniz çok güzel hepside bayıldım güle güle kullanın....
ip askılı olanları o şekilde mi giyiyorsunuz ben günlük olarak o şekilde kullanamm içine bişey giyersemde hoş durmuyor nasıl giyiyorsunuz?üzerine bişey mi alıyorsunuz?

bunu örnek olsun die koydum..bunu beğenmedim,ben saten olanları seviyorum:jeyyar:birde gömlek rengi pembe ve çivit yeşili

bende giymiyorum:roflol:koyduğuma bakma..nişanlım saolsun asla öyle giydirmezlaelaelaelaelae...içine birşey giyince zaten bütün özelliği gider..ama özel günlerde kullanıcaksan,üzerine tarz bi şal al hayatım,kamuflaj yaparsınyerimsenibeniltifatın içinde saol:1hug:seninde resimlerini görmek dileğiyle...

niye canim,icine yakisan bi badi ile uzun kollu olmiyacak ama,cok harika durur bence,,,yerimseniben

cnmm topikini çok begendim..bak bunu yeni aldım ....boş giymiyorum mini hırkayla çok güzel oluyo..

valla üşenmedim dolabı boşalttım birde duvara çivi çaktım ama benim evde problem var heralde bi türlü renkleri tam çıkmadı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…