ya kızlar hazır bütün elbisecileri bulmuşken soruyum
şu göğüs altına kadar gömlek, altı elbise olan elbiseler varya bulamıyorum ondan varmı kimsede varsa nerden aldınız nerden alabilirim
geçen müge anlı giymişti sabah programında,şeker pembesi gömlek kısmı saten,altı siyah elbise bittim bittim:asigim:ya kızlar hazır bütün elbisecileri bulmuşken soruyum
şu göğüs altına kadar gömlek, altı elbise olan elbiseler varya bulamıyorum ondan varmı kimsede varsa nerden aldınız nerden alabilirim
Oyy çok seksiii :jeyyar:
ayni benim gibi ,dimeeeeesengözlerimebaksanab
bende giymiyorum:roflol:koyduğuma bakma..nişanlım saolsun asla öyle giydirmezlaelaelaelaelae...içine birşey giyince zaten bütün özelliği gider..ama özel günlerde kullanıcaksan,üzerine tarz bi şal al hayatım,kamuflaj yaparsınyerimsenibeniltifatın içinde saol:1hug:seninde resimlerini görmek dileğiyle...kızlar bişey soracağım ben foto koyamıyorum çok istiyorum belki koyarım ilerde burda gerekli aparatım yok zaten.neyse ne soracaktım...
elbiseleriniz çok güzel hepside bayıldım güle güle kullanın....
ip askılı olanları o şekilde mi giyiyorsunuz ben günlük olarak o şekilde kullanamm içine bişey giyersemde hoş durmuyor nasıl giyiyorsunuz?üzerine bişey mi alıyorsunuz?
kızlar bişey soracağım ben foto koyamıyorum çok istiyorum belki koyarım ilerde burda gerekli aparatım yok zaten.neyse ne soracaktım...
elbiseleriniz çok güzel hepside bayıldım güle güle kullanın....
ip askılı olanları o şekilde mi giyiyorsunuz ben günlük olarak o şekilde kullanamm içine bişey giyersemde hoş durmuyor nasıl giyiyorsunuz?üzerine bişey mi alıyorsunuz?
teşekkürler cnm bnma.s.daha iyileri güzelleri sizlere inş:1hug:hihoyyytnem çok tatlı canımm
güzel günlerde kullan a.s.
Azıcık gizemli olayım dedim :jeyyar:
Şimdi yüzümü göstersem, yüzümden elbiseye bakamayacaksınız delikafadulden
aso kız alemsin :roflol: özelden yaz diyo çıkışa gelse olmaz mı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?