bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:pembe dolapta vardı yeni elbisem...
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom bennevet şimalcim desenli elbiseler çok moda, bu sene düz beyazda çok moda mutlaka 1 tane edinilmeli, buda benim desenli elbiselerimden biri
bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom benn..eşinlede ALLAH ayırmasın bu arada canım..maşallah
murgiz bacım ne güzelmiş bunlar güle güle giyin cnm
bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom benn..eşinlede ALLAH ayırmasın bu arada canım..maşallah
şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm
aman allahımmmmmmmmmmmdelikafaduldenfizik saçlar kıyafet 10 numara cnm yaa eminim yüzünde bi okdr güzeldir..ve en şahanesinden 10 üzerinden 10 vererek bugunun şıkı seçiyorumseni :):teytey:a.s.a.s.
şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
sağol canım a.s.seninkilerde süperdi sende güle güle giyinmurgiz pembe çok cici duruyo..lila rengide çok hoş..hepsini güle güle giy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?