Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

evet şimalcim desenli elbiseler çok moda, bu sene düz beyazda çok moda mutlaka 1 tane edinilmeli, buda benim desenli elbiselerimden biri

pembe dolapta vardı yeni elbisem...

bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:
evet şimalcim desenli elbiseler çok moda, bu sene düz beyazda çok moda mutlaka 1 tane edinilmeli, buda benim desenli elbiselerimden biri

aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom benn..eşinlede ALLAH ayırmasın bu arada canım..maşallah

canım benim leoparlıları giydikçe çekcem işyerindeki pcde vardı bi tane yarın eklerim,
amin Allah hiç kimseyi ayırmasın resim balayımdandı darısı sana inşallah

şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm

şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm

aman allahımmmmmmmmmmmdelikafaduldenfizik saçlar kıyafet 10 numara cnm yaa eminim yüzünde bi okdr güzeldir..ve en şahanesinden 10 üzerinden 10 vererek bugunun şıkı seçiyorumseni :):teytey:a.s.a.s.

cok güzel elbiseleriniz kizlar cok begendim
bende tam bir etek elbise mayagiyim..... elbiseden cok etegim var, bende eklerim

aman allahımmmmmmmmmmmdelikafaduldenfizik saçlar kıyafet 10 numara cnm yaa eminim yüzünde bi okdr güzeldir..ve en şahanesinden 10 üzerinden 10 vererek bugunun şıkı seçiyorumseni :):teytey:a.s.a.s.

beğendinmiiii sağol tatlımm
Allah gönül güzelliği kader güzelliği versin canım, yüz güzelliği geçicia.s.
öpüyorum seni:1hug:

budur:lepi:..aslında o en beğendiğim varya arkasıda önüde ayrı güzel olankaydirigubbakcemile3..onuda isterim banane banane:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…