Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

evet patienttcmmmm :)) hihoyyyt azda biz süslü olalım
kaç paraya aldın AsO bunnarı
malibucum beğendiğine sevindim kaydirigubbakcemile2..tatlım fiyatları 30tl...ben öyle çok süslü değilim aslında..ayrıca yolla bize demişsin,elbise sizin köğepiniz olsun be:roflol:..ama biraz giyim önce:jeyyar:
bu hafta içi kesin gidip bulcam o magazayı gel kız gidiyozz kaydirigubbakcemile

asoo kaçtın bakıyorum arkadaşım erkenden hayırdr,biliyodun dimi kyafet üzerine sorguya çekilcegini sırnaşık şey

fesatsın sen ben napimkaydirigubbakcemile3:dilcikar:
bikerem makyaj ve parfümlerimin resmini çektim tamammılülülülülülü..patii kız gel ben götüriyim hatta seni oraya ne dersindelikafadulden..kızlar bu elbiseler tam angelina jolie tarzı..:asigim çok giyer bu model.bende elbise çok severim..ama o angelina:roflol:çuval giyse yakışır aşkitoma:1rolleyes:

işte ya işteekaydirigubbakcemile5
muhteşem..:lepi:...ayrıca çok güzel taşıyosun..fiziğin müsaitama elbise 10 yani..iyi günlerde kullan canımın içi
sağol canım benimm
kızlarr ben geldim:1hug:cicilerimi bu gün aldımkaydirigubbakcemile2..

oy oy asomun elbiselerinin güzelliğine bak ikiside birbirinden güzel güle güle giy tatlışım
üstünde de görcem banane banane:sm_cool:

Aso çok güzeller canım güle güle giy.... Şeniz

En son eklediğimle bunu 2. el topiğinden almıştım...hihoyyyt

sağol canım benimm

oy oy asomun elbiselerinin güzelliğine bak ikiside birbirinden güzel güle güle giy tatlışım
üstünde de görcem banane banane:sm_cool:

canımm beğendin demekhihoyyyt..çok teşekkürler leopar kraliçema.s...tamam ekliycem giydiğim zaman söz:))ama şimdi taşınma telaşımız var,daha sonra işallahyerimseniben

Aso çok güzeller canım güle güle giy.... Şeniz
En son eklediğimle bunu 2. el topiğinden almıştım...hihoyyyt
teşekkür ederim şimalcim..senin elbisende çok hoş ve sade..iyi günlerde kullanmak nasip olsun
asom çok güzelmiş güle güle giyin cnm
bebişim benim çok saol arkadaşım..Şeniz
ay çok şahane kaydirigubbakcemile5pembelise çok çok hoş güle güle kullan:içelim:

murgiz,canım çok teşekkürlerhihoyyyt...evet pembeli ayrı bi güzel:asigim:...çokta rahat ayrıca ikiside..saol bitanem:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kizlar bende bir kac elbisemi ekliyorum, ortad olanlari alip cektim digerlerini daha sonra eklerim
bu genelde kisin cizmeyle süper oluyor

bu elbise dolamali ve yandan baglamali yani bagi acildimi yandin demektir kaydirigubbakcemile3

bunu daha hic giyinmedim, firsat olmadi malesef

hepside ayni tarzmi ne -tatlicadiarzu-
elbise sevgimi daha yeni kesvettim sayilir yenilerini almaliyim

huliciğim çok güzelller alıntı yapmadım yapsam dolardı sayfa cnm güle güle giyin

yaaaaa hüliicim hepsi çok hoş ama hiç giymedim dediğin vede ilk siyah elbiseleri çok beğendim güle güle giyin

h
huliiidelikafaduldentatlım çok güzeller ya..iyi günlerde giy..bayıldım:asigim:​

bebisim, murgizcigim, ve Asom sekerim cok cok tesekkür ederim daha iyileri sizin olsun bebekler
murgizcigim evet o hic giyinmdigim günlük giyilmiyor malesef, ama nedense hicde denk gelmedi, belki bu yil dogum günümde giyinirim hava güzel olursa ;-)))

huliii

hepsinide çooook beğendim şu daha güzel diyemicem hepsi birbirinden güzel.2.ellere koyarsan hemen alırım:))

canim benim cok tesekkür ederim begenmene cok sevindim,
ama malesef satmayi düsünmüyorum kusura bakma, ama belki benzerlerini bulabilirsin:1hug:

benim elbiselerimin çoğu benzerleri zaten ama elbise görünce dayanamıyorum napıyım şahikaya döndüm

valla tatlim ben normalde sirf etek hastasiydim, gecen yazdan beri elbise sevgimide kesvettim, daha öncedende vardi elbise ama pek giyinmezdim simdi asik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…