elbisenin askılarını sanki smileyler tutuyo gibi olmuşkaydirigubbakcemile2
evet ona bayıldım bittim eridim televizyonun karşısında nerdeyse mail atacaktım nerden aldın onu diye
çoookk güzeller dimi bulursan banada haber ver markası ne ki bunun
süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy
sen buraya dün gece gelecektinki şenliği görecektinkaydirigubbakcemile3
canim yapanci bi siteden aldim,ama o yerden ben alisveris yaparim,sadece katalogu gelir bana,magazasi yok yani,,markasinida bilmiyorum,ama arastirmalarim devam edicek senin icin,,,,haaa bu arada fiziginde,yikiliyo yani,,,,massallah 41 kere,tu tu tuuuuuuua.s.
bana msj atarmısın o sitenin adresini
bu arada sağol anacımm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...bende sana bayılıdım iltifatın için yine:1hug::roflol::roflol::roflol:
ayy güldürdn beni cnm yaa
elbisene ise tabiki de bayıldım yine :1hug:
hayatım süper dikkatlisin varyakaydirigubbakcemile5zaten onlarla giyiyorum süper oluyo...saol..beğendinmihihoyyyt leopar kraliçema.s.bacım bu çok güzelmiş yaa gri ayakkabılarınla süper durur güle güle giy
süpersin cnm ya çok hoşuma gitti güldürdün beni vallaa:)sositosositohakket simileyler tutuyo askıyısırnaşık şey
:roflol::roflol:aynen öyle duruyo ama dimi:1rolleyes:..kız nem,senin topicten çıkmıyorum bende he:roflol:..hadi sende eklesene elbiselerini:dance:
Bugün ne giydin topiğinden aldım...
Diğerlerini sonra eklerim...
Bugün ne giydin topiğinden aldım...
Diğerlerini sonra eklerim...
:1hug:hadi sende katıl bizehihoyyytAyyy elbiseler ayrı güzel hatunlar zaten yıkılıyooo kıskandım valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?