Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

2006model az kala alıntı yapcaktımm
yerim ben senin oğluşunu, onun yanında leoparı kim görür beee
özeline atıyom canım elbiselerin kaynağınıkaydirigubbakcemile3

sen buraya dün gece gelecektinki şenliği görecektinkaydirigubbakcemile3

canim yapanci bi siteden aldim,ama o yerden ben alisveris yaparim,sadece katalogu gelir bana,magazasi yok yani,,markasinida bilmiyorum,ama arastirmalarim devam edicek senin icin,,,,haaa bu arada fiziginde,yikiliyo yani,,,,massallah 41 kere,tu tu tuuuuuuua.s.

bana msj atarmısın o sitenin adresini
bu arada sağol anacımm

:roflol::roflol::roflol:
ayy güldürdn beni cnm yaa
elbisene ise tabiki de bayıldım yine :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...bende sana bayılıdım iltifatın için yine:1hug:
bacım bu çok güzelmiş yaa gri ayakkabılarınla süper durur güle güle giy
hayatım süper dikkatlisin varyakaydirigubbakcemile5zaten onlarla giyiyorum süper oluyo...saol..beğendinmihihoyyyt leopar kraliçema.s.
süpersin cnm ya çok hoşuma gitti güldürdün beni vallaa:)sositosositohakket simileyler tutuyo askıyısırnaşık şey

:roflol::roflol:aynen öyle duruyo ama dimi:1rolleyes:..kız nem,senin topicten çıkmıyorum bende he:roflol:..hadi sende eklesene elbiselerini:dance:

:roflol::roflol:aynen öyle duruyo ama dimi:1rolleyes:..kız nem,senin topicten çıkmıyorum bende he:roflol:..hadi sende eklesene elbiselerini:dance:[/QUOTE]

_AsO__ cum vallaa gecen bitane elbise aldım onu ekledim zati buraya inan toplamda 3 elbisem var zaten aram yok vallaaa:)yoksa senimi kırcam kıss:)foto makinam kardeşimde getiremedi hala getirsin diger ikisinide çekip koyarım burayaa.s.

bebişim kıs benim siizin gibi güzel elbiselerim yok... annem görse burdaki elbiseleri bak hanım hanımcık negüzel tam kız gibi giyiyolar der bana kesin:)aklımı kotla bozmuşum ama kotlada düğüne özel biyere gidilmiyo yaşta oldu 26 :)bundan sonra yavaş yavaş alcam elbise:)senin topikten kopyalar çekerim artıkk:)

çek çek ama bende giyinmiyorum hatta bazılarını tunik gibi giyiniyorum bende spor takılmayı çok severim eşofman kot converse filan

:roflol::roflol:aynen öyle duruyo ama dimi:1rolleyes:..kız nem,senin topicten çıkmıyorum bende he:roflol:..hadi sende eklesene elbiselerini:dance:

_AsO__ cum vallaa gecen bitane elbise aldım onu ekledim zati buraya inan toplamda 3 elbisem var zaten aram yok vallaaa:)yoksa senimi kırcam kıss:)foto makinam kardeşimde getiremedi hala getirsin diger ikisinide çekip koyarım burayaa.s.[/QUOTE]

bacım kusura bakma yeni gördüm:1shok:ay çok ciciymiş ya..alıntı yapmadım..güle güle giyŞeniz..bebişime cevap olarak benim elbiselerim sizinki kadar güzel değil demişssin..duymamış olıyımhepimizin çok güzel ayrım yok..eminimki seninkilerde çok zevklidira.s..kızlar yeni resim eklenene kadar bence yazmıyalım..

bacım kusura bakma yeni gördüm:1shok:ay çok ciciymiş ya..alıntı yapmadım..güle güle giyŞeniz..bebişime cevap olarak benim elbiselerim sizinki kadar güzel değil demişssin..duymamış olıyımhepimizin çok güzel ayrım yok..eminimki seninkilerde çok zevklidira.s..kızlar yeni resim eklenene kadar bence yazmıyalım..[/QUOTE]

peki yazmayalım şekerim:jeyyar::1hug:

Bugün ne giydin topiğinden aldım...
Diğerlerini sonra eklerim...

ben boşuna ıslık çalan smiley istemiyorum...:1shok::1shok:bir taş hatun dahaşakkıdı..mavili güzel..çok hoşssun..mavilerle pek güzel olmuşsunşimal elini nie öle açtın..allah versin:roflol:..yada eşine kızdın ne var diyosun..oda o sırada seni çekmeye çalışıyo..

Ayyy elbiseler ayrı güzel hatunlar zaten yıkılıyooo kıskandım valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…