• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Bayram Yalnızım....

Sizi endişelendirmek istemem ama çocukları alıp yurt dışına çıkacağa benziyor

Üzülme canım. Ilk zamanlar çok zordu ama şimdi alışiyorum. Şimdi çocuklarıma yetememekten korkuyorum. Bir de onları benden koparmasindan. Çünkü şimdiden başladı babası beni oğluma kotulemeye. Ben de çok asabiyim şu sıralar.
Dik duruşu pek gosteremedim sanırım. O kadar alttan aldım o kadar şeyi kabul ettim ki. Bilmiyorum. Ben kendime pek bir aciz gorundum.
Hic de aciz degilsin
Cocuklarin ileride senle gurur duyacaklar eminim

Avucunun sıcaklığı hala elimde. Icimi acıtıyor. ne demektir? böyle hasta ruhlu bir adamı hala seviyor musunuz? her türlü işlemi yapıcak olabilir oğlunuzu yurt dışında bir okula yazdırıcak olma ihtimali yüksek.

Bitir okulu is bul calismaya basla. Kocan olacak o dengesizi de cikar senin hayatindan ama cocuklarinin hayatindan degil. Cocuklarinin babalarina ihtyaclari da var annelerine oldugu gibi. Duzenini yavas yavas kur. Maddi gucun olursa hem esin, hemde etrafindakilerden saygi gorursun. Bu bir gercek. Ayrica yanliz degilsin, iki tane cocugun var onlarla bayramini gecirceksin. Bundan buyuk daha ne mutluluk olabilir ki. Cocuklarindan ayri nice bayram gecirenler var. kendini sansli say. Iyi bayramlar :KK76:

Okul bitmeden calisabilir misiniz bilmiyorum ozel okula tecrubesiz girmenin de cok kolay oldugunu sanmiyorum onu ogretmen arkadaslar daha iyi bilir. Esin su an eve para veriyo mu nasi geciniyosunuz
Faturaları ödüyor. Annem biraz veriyor ben de dikkatli harciyorum. Çok şükür bu halimize.
Özel okuldan teklif bile aldım aslına bakarsanız. Ama diploma puanının yüksek olması şartıyla. O da aslında mümkün ama bu dönem cuvalladim haliyle. Aslında bu sene bitecekti okul ama geçen dönem eşim sınava girersen bosaniriz dedi ben de salak gibi girmedim. Neyse hayırlısı artık.
Bi de özel okul gerçekten insanın posasini çıkarıyor. Eve gelince cocuklarla ilgilenecek halim ve vaktim kalmaz diye korkuyorum. Zaten babalari olmayacak. Annelerini de bütün gün gormeyecekler. Akşam da uyuklayan bir anne. Ya da mutfaktan çıkamayan.

Faturaları ödüyor. Annem biraz veriyor ben de dikkatli harciyorum. Çok şükür bu halimize.
Özel okuldan teklif bile aldım aslına bakarsanız. Ama diploma puanının yüksek olması şartıyla. O da aslında mümkün ama bu dönem cuvalladim haliyle. Aslında bu sene bitecekti okul ama geçen dönem eşim sınava girersen bosaniriz dedi ben de salak gibi girmedim. Neyse hayırlısı artık.
Bi de özel okul gerçekten insanın posasini çıkarıyor. Eve gelince cocuklarla ilgilenecek halim ve vaktim kalmaz diye korkuyorum. Zaten babalari olmayacak. Annelerini de bütün gün gormeyecekler. Akşam da uyuklayan bir anne. Ya da mutfaktan çıkamayan.
Acikcasi ben senin yerinde olsam bir an once ise baslardim. Hayata atilirsan hayata tutunman kolaylasir. Gerekirse insanlara ozel durumunu da anlatip bi ise baslarsan git gide cok guclenirsin. Anaciginin ellerinden operim destek olmasi ne hos. Kocan olacak adam musevettesi de layik oldugu gibi yasasin. Evine vermiyo geziyo tozuyo

Büyük konuşmak olmasın ama öyle adamdan değil iki on iki çocuğum olsa gene boşanırım.
Çok üzülüyorum evliliklerin bu hale gelmesine. Yani nasıl oluyor da aynı yastığa baş koyulan darlığı zorluğu sevinci mutluluğu yaşayan çocukları olan bir aile bu hale geliyor :( Hiç mi sevmez insan karşısındakini hiç mi içinde insanlık olmaz Allah korkusu?
Zor şeyler. Çocuklarınızı kaptırmayın da. Alır kaçarsa aliye vakasına döner yazık olur.

Avucunun sıcaklığı hala elimde. Icimi acıtıyor. ne demektir? böyle hasta ruhlu bir adamı hala seviyor musunuz? her türlü işlemi yapıcak olabilir oğlunuzu yurt dışında bir okula yazdırıcak olma ihtimali yüksek.
Sevmek mi bilmiyorum belki bağımlılık belki de mazi.
Sizi endişelendirmek istemem ama çocukları alıp yurt dışına çıkacağa benziyor
Endiselenmemek ne mümkün. Ruyalarima giri
Bitir okulu is bul calismaya basla. Kocan olacak o dengesizi de cikar senin hayatindan ama cocuklarinin hayatindan degil. Cocuklarinin babalarina ihtyaclari da var annelerine oldugu gibi. Duzenini yavas yavas kur. Maddi gucun olursa hem esin, hemde etrafindakilerden saygi gorursun. Bu bir gercek. Ayrica yanliz degilsin, iki tane cocugun var onlarla bayramini gecirceksin. Bundan buyuk daha ne mutluluk olabilir ki. Cocuklarindan ayri nice bayram gecirenler var. kendini sansli say. Iyi bayramlar :KK76:
Cocuklarimi her istediğinde gördü. 5 ay olacak nerdeyse aldı gezdirip getirdi. Hatta oğlum onda kaldı birkaç kere. Bunu asla kisitlamam. Ama bir haltlar karıştırıyor sanki. Bu sessizlik beni urkutuyor.

Acikcasi ben senin yerinde olsam bir an once ise baslardim. Hayata atilirsan hayata tutunman kolaylasir. Gerekirse insanlara ozel durumunu da anlatip bi ise baslarsan git gide cok guclenirsin. Anaciginin ellerinden operim destek olmasi ne hos. Kocan olacak adam musevettesi de layik oldugu gibi yasasin. Evine vermiyo geziyo tozuyo
Annem birtanedir. Sessiz ama güçlü bir kadın. 75 yaşında. Düzenli olarak çalışmak gerek meyen ne iş var ki?

Büyük konuşmak olmasın ama öyle adamdan değil iki on iki çocuğum olsa gene boşanırım.
Çok üzülüyorum evliliklerin bu hale gelmesine. Yani nasıl oluyor da aynı yastığa baş koyulan darlığı zorluğu sevinci mutluluğu yaşayan çocukları olan bir aile bu hale geliyor :KK43: Hiç mi sevmez insan karşısındakini hiç mi içinde insanlık olmaz Allah korkusu?
Zor şeyler. Çocuklarınızı kaptırmayın da. Alır kaçarsa aliye vakasına döner yazık olur.
Bu konuya yazdıklarım bunlar. Başka konularda yazdıklarım ve de hiç yazmadiklarim. Adam psikopat bu belli. Herşeyi yapar yani. Zaten 5 sene Amerika'da okumuş. Dil var yol yordam bilir. Allah korusun yavrularimi yaa.:((

Ders verme işi çok mantikliymis. kirtasiyelere çıktı alıp asin numaranızı. Bu şekilde yabanci birisi ingilizce dersi ilanindan öğrenci topladı. Once 1 ogrenciye ders verdi.bir de görsel kartlar falan hazırladı. Aile memnun kalmış çocuğun arkadaş çevresinden bir çok öğrencisi oldu.bu görsel şeyler ilk öğretim için dikkat çekici oluyor ve aileler ögretmeni özverili buluyor.fikir verme amaçlı yazdım.

2 çocuğun var o evden siz gitmeyin o gitsin bence de
çocukların düzeni bozulmaz böylece
çocuklar için nafaka talep edersiniz
kendiniz de çalışmaya başlayınca anneniz vs birileri çocuklara bakar
olur yani

2 çocuğun var o evden siz gitmeyin o gitsin bence de
çocukların düzeni bozulmaz böylece
çocuklar için nafaka talep edersiniz
kendiniz de çalışmaya başlayınca anneniz vs birileri çocuklara bakar
olur yani
Evet zaten zor alışiyor çocuklar. Düzenleri bozulmasın.

Ders verme işi çok mantikliymis. kirtasiyelere çıktı alıp asin numaranızı. Bu şekilde yabanci birisi ingilizce dersi ilanindan öğrenci topladı. Once 1 ogrenciye ders verdi.bir de görsel kartlar falan hazırladı. Aile memnun kalmış çocuğun arkadaş çevresinden bir çok öğrencisi oldu.bu görsel şeyler ilk öğretim için dikkat çekici oluyor ve aileler ögretmeni özverili buluyor.fikir verme amaçlı yazdım.
Evet zaten materyal bol. Bastırıp asmali heryere.

He bu arada yazmayı unuttum. Dün gece ansızın cikageldi. Cocuklarimi görebilir miyim dedi. Gel gör dedim. Sonra iki haftadır neden arayıp sormadin dedim. Bazı sıkıntıları varmış ama ne olduğunu soylemesine gerek yokmuş. Neden geldin dedim. Seni görmeye dedi. Bosaniyoruz ve beni görmek istiyorsun dedim. Evet dedi. Tabi ben bütün içimi bosalttim. Pek sesini çıkarmadi hayret. Demek ki ofke kontrol mekanizması aslında çalışıyor. Mutat tartismamizi yaptıktan sonra tam cikacakken oğlumun karnesini istedi. Ben de niye geldiğin belli oldu dedim ve asla vermeyecegimi söyledim. Bunun üzerine kötü şeyler olacağını söyleyip tehdit etti. Buyur burdan yak.

Cocuklari yurt disina senin yazili iznin olmadan cikaramaz. Cikarsa bile gidecegi yerde pasaport kontrolunde sizin yazili izninizi sorarlar. Ben esim olmadan seyahat etmem gerektiginde esimin avukata yazdirdigi "seyahat izin mektubu" almadan yola cikmam. Gerci simdiye kadar kimse sormadi ama. Size tavsiyem cocuklariniz geldiginde neler yaptiklarini onlara hissettirmeden ogrenin. Soyledikleri en ufak birsey bile babalarinin kacirma gibi bir dusuncesi olup olmadigini ortaya cikarir.

Back
X