- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Sallayıp uyutmayı denesen olmaz mı?
Uyut bence.
Bir de komşun nasıl bebeğini bırakıyor iyi cesaret
Biraz omzuna yatırıp pışpışlasan balkon vs varsa biraz hava aldırsan belki dışarısı ilgisini çeker yavaş yavaş uykuya dalar.Canım annesinin verdiği ballı emziği verdim sallıyorum şimdi ama hala mızıldanıyor
8-9 aylık herhalde bilmiyorum
Biraz omzuna yatırıp pışpışlasan balkon vs varsa biraz hava aldırsan belki dışarısı ilgisini çeker yavaş yavaş uykuya dalar.
Mamasını ver bakalım,bende küçük sandım oyuncaklarla da ilgisini çekebilirsin ama önce mamasını vermeyi dene bakalım yedikten sonra biraz oynat omzunda dolaştır sakinleşicektir.Deneceğim canım hiç bebek bakmadığım için nasıl davranacağımı bilemedim panik oldumannesi mama bıraktı acaba aç mı versem mi
Annesine güzel laflarım var ama neyse.Deneceğim canım hiç bebek bakmadığım için nasıl davranacağımı bilemedim panik oldumannesi mama bıraktı acaba aç mı versem mi
Annesine güzel laflarım var ama neyse.
Kaç saat oldu bırakalı?
Ona göre mama ver ya da verme denilebilir.
Bebeği bırakıp kınayamı gitti? Yazıklar olsun o anneye...
Gazi vardir belki omuzunuza yaslayip hafifçe sirtini sivazlayin diyorum ben dönemi müsait.
Atesi yoktur umarım hasta olmasin da.
Annesini arayin sorun annesi bilir bebeğini.
Allah kolaylık versin.
Ay SALAK!İlk başta kabul etmedim hiç bebek bakmadım yapamam dedim senin evlenilecek yaşın geldi bunu öğrenmen lazım dedi bırakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?