Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Öyle mi diyorsunuz ben bilmiyorum
Ya annesi kızarsa bişey derse
Bal alerjendir ve 1 yaşından önce bebeklere verilmez. Allah korusun ölüme bile sebep olur. Öyle söylersin annesine o da öğrenmiş olur.

Karnını doyurup altını aldıktan sonra bebek arabası varsa gezmeye çıkarabilirsin. Bebek arabasının emniyet kemerlerini takmayı unutma ama.

pes diyorum başka bir şey demiyorum.. bebeğimi ilk defa 6 aylıkken 1 saatliğine mecbur kaldığım için bıraktım onda bile salya sümük ağlaya ağlaya bıraktım.. şimdi bile bir buçuk yaşına geldi sadece işe giderken arkamda bırakıyorum yoksa ben nereye o oraya.. Bazı anneleri anlamak güç..

Kızlar annesini aradım bu sefer açtı
Aç değilse altı temizse ağlaması normal kucağa alıştırma dedi
Nasayım kızlar alayım mı almayayım mı kucağıma şimdi.
Al kucağına ya hatta evin icinde gezdir..mutlaka rahatlar ama diş sıkıntısı da olabilir...ısırması icin birşey bırakmdi mi

Su ver bence de biraz. Ballı emzikten içi yanmıştır çocuğun.

Artı anneyi dinleme kucağına da alabilirsin bebeği. Şimdi kendisini güvende hissetmek istiyordur yavrucak.

Anası olacak gevşek telefondan talimat vereceğine gelsin kendisi baksın bebeğine. Sinir oldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…