Bu ben olamam

kaçan balık, büyük olur:)

kaçan balık, büyük olur:)

Balık kaçtı diye değil bu can sıkıntısı ve üzüntüm, egom yerler bir oldu, ona üzülüyorum.
Ayrıca bir önceki mesajımda yazdım, beni aradı bugün çok saçma bir şeyi bahane ederek.
Yolda araç kullanırken aradı, arkadamdaki araçtaymış, araban iyi diye de bu kadar hız yapılmaz ki deyip kahkaha atarak telefonu kapadı.
Araması için artık hiç bir sebep yokken neden iletişime geçti ki çok tuhaf bu yaptığı...

Bu kadar abartılacak kadar saçma bir şey yapmamışsınız öncelikle sakin olun ...

Bu kadar abartılacak kadar saçma bir şey yapmamışsınız öncelikle sakin olun ...

İnanın bir gün ergenler gibi stalk yapacağım hiç aklıma gelmezdi.
Beni tanıyan kimse benden böyle bir davranış beklemez, kendime inanamıyorum, çok utanıyorum yaptığımdan ama kendimi alıkoyamıyorum.
Bu resmen kendime yaptığım bir saygısızlık..

Ay inanılmaz abartıyorsunuz kendinize gelin, pusu kurup takibe mi aldınız ayol,
Haneyi mi gözetlediniz. Peşine ajan mı koydunuz. Casusluk mu yaptınız.
İkisimi yazışıyor diye bakmışsınız bunda ne vaaar bebeğiim

Adam boslukta araniyor olabilir. Ya da flortoz olup herkese yaziyor olabilir. Is yerindeki diger kisiye de flotoz yaklasip yuz bulamayinca tekrar sizi aramis olabilir. Size ilgisi de olabilir ya da herkese oyle davraniyor olabilir.... Hersey olabilir... Adamin her yaptigindan bir anlam cikarmayi birakip oldugunuz gibi yasayin hayatinizi. Bir ilgisi varsa acikca soyler merak etmeyin. Erkekler duz mantik cunku.

Dünyayı gezmek entelektüel yapmaz.
Bir arkadaşım var(dı). Avrupa'da yaşadı ve gezdi ama ben hem tarih hem coğrafya kültürüyle ona Avrupa'yı anlatıyordum. O ancak gezdiği yerleri söyleyebilirdi. Ben haritada gözü kapalı dünya ülkelerinin yerini bilirken o yaşadığı ülkenin yaptığı tarımı bilmezdi. Yanına dil bilmesi k@r kaldı orası ayrı
Şimdi aşağılık kompleksini bir kenara bırakarak kahve içmeye davet edin. Bu belirsizlik son bulsun.

Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur
Üstelik stalk olayina niye bu kadar takildiniz anlamadim? Stalk yapmak utanilacak birsey mi? Hepimiz yapiyoruz yani bunu Merak etmissin bakivermissin. Abartip kendini neden yiyip bitiriyosun ki?

Kör badem gözlü olmadı da iletişimi kesme şekli üzdü.
Bana göre stalk olayı normal bir durum değil üstelik benim gibi gün içinde onlarca kez yapıyorsanız. Hatta stalk olayını eleştirdiğim bir sürü yorumum vardır kk’da. Büyük konuşmamak gerekirmiş.

Çok haklısınız önüme bakmam gerekli de egomu çok yaraladı bu adam. Yoksa aslında o kadar ilgiye rağmen bir meyil olmamıştı ona karşı.

Tam kahveye davet etmelik durum oluşmuş.
Hâla davet edemem diyorsanız adam koşup duracak değil, geçmiş gitmiş olsun.

Çok haklısınız önüme bakmam gerekli de egomu çok yaraladı bu adam. Yoksa aslında o kadar ilgiye rağmen bir meyil olmamıştı ona karşı.
Biraz kendine donersen yikilan egonu yeniden tamir edebilirsin. Azicik özüne dön.

Neden bu kadar katısın? Kendine de ona da bir şans tanıyabilirsin ki bu da senin bir kahve davetine bakıyor...

ben kadınım; erkeği davet edemem, etmedim şimdiye kadar, etmem de!

megaloman mısın sen?

bence tuhaf değil geyik biri. seni yolda gördüm takılıyorum anlamında aramış bence. ben de yaparım böyle şeyler ben tuhaf mıyım şimdi

e adım atmış o sen de adım at bari tozumu yutmak iyi geldi mi diye takıl sen de.

yok istemem dersen bence hala ergenlikte kalmış olabilirsin adam kaçınca hoşlanıp gelince itiyorsun çünkü.

Entellektüel değil “entelektüel” diye yazılır :)

Belki, buluşup konuştuğunuzda siz ona tuhaf, değişik gelmişsinizdir. Hani o, size tuhaf gelmiş ya buluşmadan önce

çok da kafaya takılacak bi mevzu değil. Umursamayın. Yani herhalde 1 buluşmayla, bu kadar kafayı takacak kadar hoşlanmamışsınızdır????
Çok istiyorsanız siz de bi yemeğe ya da kahveye davet edin. Teklifine göre zaten yanıtınızı almış olursunuz.

ay çok eğlendim okurken vallahi biraz 20-25 yaş arası yapılacak şeyler bunlar ama neyse...
valla yolu siz kapamışsınız şimdi de başka biriyle çıkınca kıskanmışsınız ne fenasını siz yahu D
ama bence, yoldayken sizi araması hızla ilgili dedikleri, ilgisinin henüz kesilmediğini gösteriyor.
Siz de onunla konuşurken az cilveli falan açık kapılar bu şekilde taktiksel gidin.
Ama kahveye falan çağırmayın öyle şeyler bizim erkeklerimize pek işlemiyor maalesef.
İş yerinde muhabbeti siz açın mesela bu daha mantıklı.

Sanırım yazdığım yorumlarda kendimi ifade ediyorum, ben adamı kafaya takmadım, benim ile iletişimini kesme tarzı incitti. Aniden pat diye..

Kendimi çok değersiz hissettirdi bu olay. Bir şekilde bu değersizlik hissinden sıyrılmam gerekiyor ama nasıl başaracağım bilemiyorum.

Bu arada haklısınız yanlış yazmışım entelektüeli

Cuma günü ben, o ve o güzel kız aynı toplantıya katılacağız.
Aralarındaki sohbeti ve vücut dilini gözlemleyeceğim, duruma göre nasıl davranacağıma karar vereceğim.
Aslında bencilce ama şu aşamada tek istediğim incinen ruhumun egomun tedavi edilmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…