Kaçan balık büyük olurmuş dedikleri bu galiba. Sen de bir adım atıp kahve içmeye davet et bakalım buluşma sonunda ne olacak. Zaten kızla bir ilişkisi yada bir hoşlantı durumu varsa anlarsın. Ona göre hareket edersin .
Sonuçta başlayıp başlamadığını bilmiyorsun, bu vesileyle öğrenmiş olursun. Zaten varsa öyle birşey uzaklasırsın.Ben bu aşamadan sonra asla davet edemem. Gerçekten o kız ile aralarında birşeyler başlıyor ise bir erkeğin peşinde koşan zayıf bir kadın gibi hissederim kendimi.
Ben daha iyilerine layığım de ve kendine yeni birisini bul bir kadın birinde gerçekten ışık görürse onu asla bırakmaz ama sen zaten pek istememişsin. Sadece sana dişiliğini hatırlattığı için konuşmaları hoşuna gidiyordu ve biz kadınlar bizim olmayanı bile kıskanırız ya sende o durumdasın önüne bak bence
Öyle bi başlık, girişe böyle bi dert.
Bence ondan gercekten hoşlandıgından degil artık yüz vermedigi için degerlendi. Peşinden koşmaya devam etseydi istemezdin bu kadar. Kendine baskasını bul:)
Gerçekten dediğiniz gibi o bana ilgi gösterirken hissettiğim birşeyler yoktu ama ilgiyi kesince ve hayran olabileceğim yönleri olduğunu farkedince ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
Boşver boşver erkek mi yokGerçekten dediğiniz gibi o bana ilgi gösterirken hissettiğim birşeyler yoktu ama ilgiyi kesince ve hayran olabileceğim yönleri olduğunu farkedince ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
bence bi bardak soğuk su. :)
bir de ilk izlenimler doğru çıkıyor genelde. o ilk planda hissettiğin neyse onu tekrar hissederek kendini soğutmaya çalış.
bi süre whatsappı silebilirsin iş için kullanmıyorsan takıntın geçene kadar ya da bu kişilerin numaralarını sil böylece rehberinden göremezsin. stalk kötü bişey o yola girme.
Boşver boşver erkek mi yok
İnanın bu stalklama mevzusunu kendime hiç yakıştıramıyorum ama durduramıyorum da.
Sanki beynim devre dışı kalmış gibi,refleks olarak elim whatsappa gidiyor.
Böyle bir şey yapacağımı asla tahmin edemezdim.
Bence bu takılacak bir durum değil onu önemsediğini belli etme ona bir süre sonra sende sıkılırsınMevzu sadece erkek değil, egom zarar gördü sanırım.
Yaptığın şey aptalca değil. Hepimiz duygularımızın esiri olunca saçma sapan davranabiliyoruz.
Ama öncelikle sürekli stalklamayı bırak daha kötü hissedersin kendini. Kafanda kurar, o hikayeye inanırsın. Belki o kızla aralarında bişey yok, belki de var. Bu yöntemle anlayamazsın bunu.
Aranızda öylesine mesajlaşmıyo musunuz? Naber gibisinden mesaj at. Yok öyle atamam diyosan, işle ilgili at, yada gezdiği yurtdışı yerle ilgili bilgi almak için at gitmek istiyorum falan dersin.. Ama beklemeyi bırak. Elinde malzemeler var, kullan..
Bana kendi yolunu kendin tıkamışsın gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?