Bu ben olamam

Biraz fazla mı egolarınız var ne .. bi salın ya..
Tamam adam ilginizi çekmiyordu başta,şimdi bi çeker oldu.ama 7-8 aydır sizin peşinizde ise öyle cart diye öteki kıza geçiş yapmaz diye düşünüyorum(ya da elinizi çabuk tutmazsanı yapabilir)
Bir naber yazarak ya da kahveye davet ederek bir şey kaybetmezsiniz,rezil de olmazsınız yani.. en fazla belirszlik ortadan kalkar.yok ben kasıcam hayatta yapmam diyorsanız böyle ergenler gibi whatsappdan cıkamazsınız

Amaaan adam mi yok baska? Bosverin arkadasim,yenisine saglik. Gencecik kadinsiniz,tanisacaginiz ve hoslanacaginiz son kisi o degildi demek ki.

Bir naber yazarak ya da kahveye davet ederek bir şey kaybetmezsiniz,rezil de olmazsınız yani..

Şu yazdığınızı yapabilmek benim için ne kadar zor bilemezsiniz, dediğiniz gibi egonun etkisi var ama olumsuz yanıt alma korkusu da mani oluyor buna.

Şu yazdığınızı yapabilmek benim için ne kadar zor bilemezsiniz, dediğiniz gibi egonun etkisi var ama olumsuz yanıt alma korkusu da mani oluyor buna.
Bakın bu işler bu kadar ciddiye alınacak şeyler değil,namus meselesi gibi davranıyorsunuz.
Unutmayın,yolu kapatan sizin son cümleniz,bu yüzden karşı taraftan hamle bekliyorsanız çok beklersiniz.
Velev ki olumsuz yanıt aldınız,ne olacak?bir daha yüzüne bakmazsınız.o da en başta hep bahane duymuştu sizden.bu şekilde whatsapp aktivitilerinin peşinde olmak istemiyorsanız bir şeyler yapmalısınız

kendinizi niye onun yanında sığ görüyorsunuz ki?

Dunyayı gezmis olmak tek başına entellektüelliğin kıstası olamaz.

Adam taktik uygulamıs gibi geldi bana.

Bundan sonra abartı olmayan bir iki adımda siz atabilirsiniz bence.

Baktınız olmuyor adamdan geri dönüs yok kendinizi geri cekersiniz.

kendinizi niye onun yanında sığ görüyorsunuz ki?

Dunyayı gezmis olmak tek başına entellektüelliğin kıstası olamaz.

Bahsettiği bazı konular hakkında hiç bir fikrim yoktu sadece ağzım açık adamı dinledim herhangi bir yorum yapamadım.
Bu yaşıma kadar maddi açıdan herhangi bir engel olmamasına rağmen değişik ülkeleri görmememin ona tuhaf geldiğini hissettirdi.
Hakkını yememek gerekir sadece dünyayı gezdiği için entellektüel değil, bilim teknik sanat her konuda donanımlı biri.

İşte bunlar hep evrim erkek tek i tarafından çoğalmak arzusuyla seçilen dişi olmak arzusu ..

Kıyamam sana ya buluşmanın ertesi günü seni silen adamı napıcaksın

Sanki gerizekalı gibi davrandığınız konu stalklamak değil de diğeri.

Gerçekten dediğiniz gibi o bana ilgi gösterirken hissettiğim birşeyler yoktu ama ilgiyi kesince ve hayran olabileceğim yönleri olduğunu farkedince ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
Üniversitede bir kız arkadaşım vardı. Bir takipçisi oldu zamanla. Kim olduğunu da biliyorduk aynı sınıftaydık ve maalesef arkadaşın dengi değildi olumsuz anlamda. Ama bu erkek arkadaş her saat tam saat başında kız arkadaşa çağrı atmaya başladı. Özel numaradan çağrı atıyordu ama hepimiz biliyorduk o olduğunu. Bir hafta boyunca gece saatleri haricinde her saat başında çağrı atıyordu. Onun telefonu çalınca ‘ooo, saat başı olmuş kalkalım’ falan derdik sonra birdenbire erkek arkadaş çağrıları kesti.Erkeği kendine denk görmeyen arkadaş bu ilgiye öyle alışmıştı ki her saat başında çağrı bekliyorum şeklinde bir itirafta bulunmuştu. İlgi böyle birşey. İnsan devam etsin ister. Kıymetsiz görünen kişi bile ulaşılmaz görünür. Beyniniz size oyun oynuyor.

Bu konuda aynı zamanda ç.içi olup olmadıklarını takip etmen gayet normal çoğu kişi yapar bunu galiba kendin bundan rahatsız ve kendine engel olamıyor san sil gitsin birini..bu arada bu kişi ile de herşey bitmiş gibi görünüyor hatırlısı artık

İlgi böyle birşey. İnsan devam etsin ister. Kıymetsiz görünen kişi bile ulaşılmaz görünür. Beyniniz size oyun oynuyor.

Katılıyorum, anlattığınız ile çok benzer şu anki halim.
Ama aklımı başıma alıp durumu kabullenip stalklamayı bırakmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Adamı gözünüzde büyütmeyin bnce her yurtdışına giden entel artist bilmem ne mi oluyor imkanı varmış gitmiştir hatta belki sallıyo nerden biliosunuz yazının başında tuhaf biri olduğunu söylemişssiniz cok da güvenmeyin her dediğine boşverin ilgilenmezseniz aklınız başınıza kısa sürede gelir..

Yazdığım cevaplar yanlış anlaşıldı galiba şu aşamada artık derdim bu adam değil aslında.
Sadece pat diye iletişimi kesince gururumun kırılmış olması ve bunu onarmaya çalışmak yerine sırf merakımdan stalklamayı seçerek kendime yaptığım saygısızlık..

Adam ciddi değil ki ,gönül eğlendirecek birini arıyor sende atlamışsın tüm olay bu ,tabi ki geri çekmiş kendini hayattan beklentilerimiz farklı bence

Adam ciddi değil ki ,gönül eğlendirecek birini arıyor sende atlamışsın tüm olay bu ,tabi ki geri çekmiş kendini hayattan beklentilerimiz farklı bence

Yaptığınız yorumdaki ''atlamışsın'' mevzusunu kabul edemem, kaba tabir olacak ama bana her yürüdüğünde mesafemi korudum arkadaşımsın mesajı verdim. Hala ısrarla devam edince aramızdaki bu anlamsız durumu sonlandırmak için görüştüm. Ama görüşmede işyerinde göstermediği bambaşka özelliklere sahip bir insan ile karşılaşınca bakış açım değişti. Ama onun da bana karşı bakış açısı değişmiş olmalı ki alakayı kesti.
''Atlamışsınız'' tabiri kendimi çok kötü hissettirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…