Bu ben olamam

Adam oyun yapıyor bence kendini çekiyor taktik uyguluyor beğenmese bile bir merhababalar der birden bire u dönüş onun dikkat çekme çabasını gösteriyor hiçççç ilgilenme
Eerkekler de taktik yapar mı ki? hiç uğraşmazlar öyle şeylerle diye sanıyodum ben

Ne denebilir ki o sizi tanıyınca beğenmemiş demek ki siz de tanıyınca beğenmişsiniz artık pek yapacak bişi kalmamış bence

Adam belki gercekten sig buldu belki gercekten taktik yapti.bilemeyiz.bildigimiz sey su ama sen o kizin senden iyi olsuginu dusundugun icin kiskaniyorsun.sen icten ice bu adama kendini layik gormuyorsun
O kizi daha cok begenilebilen biri olarak goruyorsun ve bu kompleks seni uzuyor.
Cozumu basit.hayatina bakacaksin.inune bakacaksin.o adam bi gun sana gelecek ama o zaman sen istemeyeceksin.
Ask mankenlige doluluga bakmiyor.ask kimya isi.kimyaniz tutmus sizin.o adam eninde sonunda size gelecek.

iyi de bu sizin kıstasınız mesela bana da gezmek çok bişey ifade etmiyor belki benle konuşsa ben de bu adam ne kadar sığ hep gezmiş hiç okumamış diyip küçümserdim (misal)

kimse kimseden üstün değildir bakış açınız sıkıntılı konu sahibi. siz de başka konularda ondan iyisinizdir gezip görmekle insan olunsaydı iş bitseydi baya kolaydı. ohoo.

Kendinize çok haksızlık ediyorsunuz. Kızı da adamı da gözününde çok büyütmüşsünüz. Yurtdışı görmek güzel bişey tabiki ama bu bir kıstas değil. Eminim sizin de üstün olduğunuz konular vardır..

Silkinin, toparlanın ve kendinize gelin. Biri için bu kadar kendinizi üzmeye değmez.

Gezip görmek insana kültür katar tamam da entelektüel olmanın tek yolu seyyahlık değil ya. Ayrıca her muhabbet ettiğimiz insanla enerjimiz uyacak diye bir durum yok. Belki o elektriği alamadı sizden, niye hemen "sığlığa" bağladınız bu sonucu? Kendinizi bazı konularda yetersiz hissedebilirsiniz, olabilir, her şeyi bilemeyiz, o zaman da kendinizi küçük görmek, başkalarıyla kıyaslamak yerine, özgüveninizi yerine getirecek meşgaleler bulmalısınız.

Full özgüven sahibi biri olmadığı bir gerçek, var bir miktar özgüven problemim ama onlar hakkında öyle düşünmem özgüven eksikliğinden değil, gerçekten kültürlü insanlar

Yurtdışına çıkmak ya da orada yaşamak sizin için kıstas olmasın. Almanya'da veda İngiltre'de uzun yıllar yaşamış ama iki kelimeyi bile bir araya getiremeyen o kadar çok insan var ki. Ayrıca adamı istememe nedeniniz önce kültürsüz olduğunu düşünmenizdi sanırım. Eğer tipini vs. beğenmiş olsaydınız emin olun o zaman siz bir şeyler yapardınız. Şu an sadece alıştığınız ilgi kaybolunca boşluğa düşmüşsünüz. Duygunuz olduğunu düşünmüyorum ama gerçekten hoşlandım diyorsanız davet edin dışarıya. Bir şey kaybetmezsiniz. Artık kadınlar da adım atıyor ve bunda ayıplanacak bir şey yok. Bunu ayıplayacak bir erkek de zaten sizden uzak dursun. Geçen gün bir tanıdığımın facebook'unda birini gördüm ve beğendim. İş yerlerimiz de birbirine çok yakın. Adamı ekledim ve biraz yazıştık. Bir ara kahve içelim dedi ben de kabul ettim. Şu an atamadan dolayı başka şehirde kendisi, gelmesini bekliyorum. Gelince bir şey olur mu bilmiyorum ama hiç pişman değilim. Baktım olmuyor şansımı denedim der yoluma bakarım.

İkisi de aynı saat ve sürelerde giriyorsa yazıştıkları muhtemel sizi sığ bulmuş ve kendini geri çekmek isteseydi erkek arkadaş durumlarına hiç girmezdi sizi bırakıp ardına bakmazdı siz istemiyorum diye söylemişsiniz başından beri de soğuk davranmışsınız siz kapatmışsınız önünüzü sadece naber diye mesaj atın gurur yapmayın dicem ama gururlu birisiniz eğer naber iyilik senden deyip devamı gelmezse kendinizi çekersiniz geçen seferki hoş davetiniz ve muhabbetiniz için teşekkür etmek istemiştim der konuyu kapatırsınız

Yazdıklarınız da çok haklısınız, hoşlanıp hoşlanmadığımı bilemiyorum ama genel olarak ben kültürlü, aydın, hayata geniş pencereden bakan insanlara hayranlık duyarım. Kadınların adım atması ayıplanacak birşey değil ama ben bu yaşıma kadar yapmadım yapamam da karakterime uygun değil.

Doğru ben çok mesafeli davrandım, iltifat ettiğinde konuyu değiştirdim.
Zaten birbirimize uygun değiliz de bir anda kendini geri çekmesi canımı sıktı, rencide olmuş gibi hissettim kendimi.

Konustugu konularda yorum dahi yapamiyorsaniz bence mesaj filan atmayin bosuna insan herseyden once konusabilecegi birini ister. Başta pesinize dustu cunku daha tanimiyordu. Oturup 2 sohbet edemeyince vazgecti belki de.

İkinci ihtimal kacan kovalanir yapiyor olabilir ama anlattiginiz gibi biriyse boyle birsey yapmiyordur heraldr diye dusundum.

Erkeklerin kaçan kovalanır taktiği uygulayacağını sanmam.

Bugün iş nedeni ile onu aramak zorunda kaldım, gayet resmi ve hemen telefonu kapatmaya çalışan bir tavrı vardı.
Acaba onun ile buluşup hem de gönül işlerinde uzak duruyorum dediğim için davranışıma anlam veremediğinden dolayı bu kadar tavırlı?

amannn boşver olan olmuş çekim yasası gelen gelir giden gider olacagı varsa olurdu nasip dicen kenara çekilip bakmıcan, kıskançlık tabiki olur insanı duygular bunlar ,ama artık bakma adamdan hoşlanıp gafına kızdıgın için bakıyorsun elde edememe kompleksi olabilir sal gitsin

OOO.. Sen adamı kaç kere reddet, umursama ondan sonra başkası umursamaya başlayınca dön dolaş dur :)
Kusura bakma, balık kaçmış. Artık o ofisteki kızla neler yaptıklarını, sosyal medyadan takip eder durursun.

Ya daaa.. Kendi hayatına bakar, mutlu olmanın yollarını ararsın. Her şer de bir hayır vardır

Gelip ''ben senden hoşlandım ama senin tavrın soğuttu'' dese bu durumda olmazdım. Ama adam buluşmadan sonra hiç bir şey demeden iletişimi kesti, bu kendimi çok değersiz ve kötü hissettiriyor.

Madem yemek sırasında ondan hoşlanabileceğinizi farketmişsiniz neden yemekten sonra arabada terslediniz adamı ??? Ayrıca sizin sığ olduğunuzu düşündüğü için değil bu şekilde cevabınız üzerine sizden uzak durmayı tercih etmiş olabilir.Bence bir adım atın derim ben.

Eeee ne demisler.kacan kovalanir

Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum kızlar
Bugün bir toplantı için kendi aracım ile bulunduğum ilçeden başka bir ilçeye gidiyordum, o da toplantıya gidiyormuş .
Ve ben yoldayken beni aradı, arkamdaki bir araçtaymış ''arabam iyi diye bu kadar da hız yapılmaz ki Ellizan'' dedi ve kahkaha atarak telefonu kapattı.
Gerçekten tuhaf biri olduğunu bir kez daha gösterdi sanırım..
Ne yapmaya çalışıyor cidden beynim almıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…