Bu ben olamam

Neden bu kadar katısın? Kendine de ona da bir şans tanıyabilirsin ki bu da senin bir kahve davetine bakıyor...

ben kadınım; erkeği davet edemem, etmedim şimdiye kadar, etmem de!

megaloman mısın sen?

Megaloman değilim ama fazla gururlu ve ilişkilerde gelenekselciyim.
Yani hep adımı ve çabayı erkek göstermeli, yanlış bir düşünce şekli olabilir ama böyleyim maalesef...

Siz onu reddetdikçe kafasında o benim davetimi nasıl kabul etmez diye kurdu ve o kadar çaba sonucunda elde etti ve artık bir kıymeti kalmadı kendinizi suçlamayın sığ filan diyerek karşınızdaki adam lay lay lom peşinde belli ki çapkın biri, son görülmenizi kapatin ve lütfen önünüze bakin herkes layığını bulsun

Bence oluruna bırakın tekrar buluşmak için falan çabalamayın yani ilk adımı siz atmayın bu durum sizi onun gözünre daha kolay ulaşlırkilabilir.

Bence oluruna bırakın tekrar buluşmak için falan çabalamayın yani ilk adımı siz atmayın bu durum sizi onun gözünre daha kolay ulaşlırkilabilir.

Sizde benim kafadansınız, ben de böyle düşünürüm genel olarak.

Son görülme saatini kapatsam bile çevrimiçi olup olmadıkları görülür ki..
Ama refleks olarak whatsappa girme sıklığım azaldı, sanırım zaman geçtikçe değersizlik, üzüntü gibi hislerimin yoğunluğu azalıyor.

İyi bak ne güzel işte biraz zaman sonra tamamen geçecek

ohoo... siz daha çok konu açarsınız inş çıkarlar bu arkadaşlar mutlu olurlar.

ohoo... siz daha çok konu açarsınız inş çıkarlar bu arkadaşlar mutlu olurlar.

Birbirlerine daha uygun oldukları kesin, hemfikirim sizinle.
Bir daha bu mevzu ile alakalı konu açacağımı sanmıyorum, sadece içimdekileri buraya dökmek istedim, zira insan anlattıkça paylaştıkça ,yazdıkça rahatlıyor. Konuyu açtığım ruh halim ile bile bugün ki arasında fark var.

Kusura bakmayın da eziklik psikolojisi zaten başlamış.
Mutlu olmanız imkansız, bu sizin suçunuz değil ama adamda size karşı bir şey bulamadım ben. Onu boş verin

Adam adi biri çıktı kızlar.
Boş yere kendimi değersiz hissetmişim, sorun ondaymış karaktersizmiş.
Dün gece 1 saate yakın o güzel kız ile whatsappta çevrimiçi oldular, mesajlaşıyorlardı belli ki ve bu adi herif o kız çevrimdışı olduktan yarım saat sonra bana mesaj attı.
Birden fazla kadına yürüyen ergen kalmış bir adammış meğerse..
Boş yere kırılmışım, üzülmüşüm değmeyecek bir insanın yaptıkları için.

Demek ki. O güzel kızda da aradığını bulamamış.

İnsanlar görüşür konuşur elektrikleri uyuşmayabilir, bu sana kendini kötü hissettirmesin.
Onunla uymaz başkasıyla uyar frekanslarınız.
Belli ki adam ayran gönüllüymüş. Hem senle hem diğer kız ile aynı gece mesajlaşma ve görüşme çabası çok edepsiz bir davranış.

Başta hatayı kendinde aramana kızgınım ben.İlla istenmek için kültürlü ve dünyayı gezmiş falan olman gerekmezdi.Kendine gereksiz yüklendin.Adam maymun iştahlı ve beğendiği her kıza yavşıyor.Sen aşk işlerine kapalıyım deyince istediği şeyleri (!) alamayacağını anlayıp topukladı..Olay bundan ibaret

Haklısınız, o bu şekilde davranınca zaten eksik olan özgüvenim daha da sarsılınca eksiklik bendeymiş gibi ve değersiz hissettim.

Değersizlik hissi üzmüştü ama adam zaten muhabbet kurduğu her kıza yazan bir tipmiş, artık üzülmemi gerektirecek durum kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…