Bu bendeki ak m ? anlamadm...

sendeki aşk değil takıntı ile alışkanlık olmuş. nefesini hissetmediğin, dokunmadığın, bir kişiye sadece tutku beslersin, hoşlanırsın veya seni çok fazla çeker.

aşk bambaşka birşey, zamanı gelince karşına çıkar merak etme :)

ortaokuldayken msnde biriyle tanıştım arkadaşım aracılıgıyla hiç yüzüü görmedim ama sesi hoşlandıgım çocuga çok benziyordu sadece telefonda konuşuyorduk ve ben artık ondan hoşlanmaya başlamıştım yada öyle zannediyordum.sonra bu yaptıgımın yanlışlıgını farkettim daha ortaokldaydım ama kafam basıyormuş demekki.kaç yaşındasın bilmiyorum ama mantıklı biri olsan zaten bu soruyu sormazdın.canım yüzünü bile görmemişsin karşılıklı oturup konuşmamışsınız sadece chat ortamında tanıyorsun tatlım böyle bi aşk olabilirmi sence bence aşık değilsin sadece kendini fazla kaptırmışsın boşluk doldurmuşsun o gelmem dedikçe sen üstüne düşmüşsün o kaçtıkça da birşeyler hissettiğini sanmışsın.bence bu kadar basit bi durum hiç sıkma canını aşık değilsin sadece saplantı haline gelmiş bir yıl yazışmak az değil ama aşk o kadar da içi boşaltılarak kullanılacak bir kelime değil.umarım gerçekten sevebilecegin biriyle karşılaşırsın.yoksa internet yalan yaaa

canim yasim 19 bir ay sonra 20 olacagim,dedigin gibi 1 yil yazismak,ve her gece onunla 4-5 saat konusmak,uykumuz gelene kadar konusurduk,anlamiyorum neden gelmek istemedi,hani aradaki mesafe 3 saatlik yoldu,arabasida vardi altinda,ama hep bahaneler buluyordu,en sonuncu bahaneside su olmustu,ben uzun yollari sevmiyorum en fazla 1 saatlik yollari seviyorum demisti bana,ay bende bi sinirlenmistim,benden hoslandigini söylüyordu,ama benim icin 3 saatlik yola katlanmiyordu,anlamiyorum,sonrada bir gün benden biktigini söyledi,baska bir kiz cikti ortayambide beyefendi sonra demezi,seninle oynadim falan,ee oynadiysan neden bir yil sürdü bu,neden beni her gece aradin...anlamiyorum,ya sanirim ona alistigim icin ben bu durumdayim...

e güzelim adam gelmek istememiş işte .üstüne düşme artık boşver.bak kız meselesi de varmış uzak dur artık takma kafanı bak aşk değil bu sadece alışkanlık.hattını değiştir msninide sana ulaşamasın sende ona ulaşma kapansın gitsin işte bu arada yaşını meraktan sordum böyle şeyler genelde orta okulda lisede olur ama sen maşallah kazık kadar kızsın yaşına göre davran

canim hattimi degistirmeme gerek yok adam istemiyor artik, msn de ilk o engellemisti zaten,zaten olay öyle basladi,o beni engelledi bende fark ettim bunu,öyle basladi hersey...kavga mavga sonra baska bi kiz cikti,asil mesele ben engelledigini fark etmeseymisim,yeminle hala telde görüsüyor olacaktik...

ya sen değiştir yinede olurda kızdan ayılır sana ulaşmaya falan çalışır ulaşamasın.seni istemeyeni hiç takma yaa boşver kaydirigubbakcemile2

ya sen değiştir yinede olurda kızdan ayılır sana ulaşmaya falan çalışır ulaşamasın.seni istemeyeni hiç takma yaa boşver kaydirigubbakcemile2

Vallahi her gün her gece dua ediyorum o kizdan ayrilsin diye,adamin yasi 28 olacak yakinda,dua ediyorum o kiz bunu biraksin,buda yasim gecti ben ne yapayim desin,bana tekrar ulasmaya calissin,bende senmiydin benden biktigini söyleyen beni bir yil boyunca oyalayan,beni kandiran,arkamdan kossun istiyorum,yüz vermem ama nedense sürünsün istiyorum,kiymetimi bilsin,cok fena beddua ediyorum...:jeyyar:

bak canım arada 9 yaş fark var az buz değil.öyle dua edecegine kendin için hayırlı olanı istesene be güzelim.şimdi gelse yüz vermem diyorsun ama kendini kandırıyorsun tamam sürünsün istiyorsun ama böyle şeyler istemee kendine zarar verirsin.boşver.bak ne diyorumm tatlım boşver.onu düşünme onunla ilgili hayallerin beklentilerin olmasın.dua et ve şükret seni sevmeyen istemeyen birinden kopmuşsun be kızım yaa deli etme beni bak.boşver o adamı
arkadaşlarınla çık dolaş aç bi kitap oku zamanını iyi geçir ama onu düşünmee.ok mi anlaştıkmı

canim onu unutmak icin elimden geleni yapiyorum ama bide söyle birsey var,disariya cikiyorum heryerde bir anisi var,kos koca sehirde heryerder ani birakmis,arkadaslarim alay geciyor diyorlarki adam gelmedi ama nedense heryerde anisi var,ani derken söyle onunla neredeyse her yerde telde görüstüm,bir yere gittigimde,icimden aaa o beni ben buradaykende aramisti falan diyorum...-tatlicadiarzu-

1 yıl çok uzun bir süreç internet tanışma vesilesi olabiliyor ama görüşmemeniz ilginç. benimde tesadüf eseri tanıştığım kişiler var hepside arkadaşım illaki ilişki olması gerekmez. şehir dışından olanlarda sırf beni yüzyüze görebilmek için geldiler oturduk muhabbet ettik gitti. hatta birisi şu anda kankam diyebilecğim kadar iyi arkadaşım derdimi hep paylaşırım.
hayat devam ediyor sen takıntı yapmışsın yoluna devam et onu düşünme bile.

bizi istemeyeni üzeni isteriz aşk acı çekmek kavuşamamk gibi birşey kavuşunca bitiyor saygı başlıyor o senle vakit geçirmiş galiba hiç gelmediğine göre

bizi istemeyeni üzeni isteriz aşk acı çekmek kavuşamamk gibi birşey kavuşunca bitiyor saygı başlıyor o senle vakit geçirmiş galiba hiç gelmediğine göre

vallaha bende anlamadim,her gece ariyordu,her gün mesaj cekerdi,hep evlenmekten falan bahsederdi,ama bunlari yapan adam niye gelmez onu anlamadim,hani desem durumu müsait degil,yok oda degil,arabasi var,parasi var,yaptigi isin basinda kendisi var,eee yani her sey müsade ediyor,3 saatlik yolu geride birakmak istememesi neden acaba,evlimi acaba diyodum,evli olsa beni gece 12 den sabah 5 e kadar aramaz,konusamaz benimle...bi tuhaflik vardi ama cözemeden bitti gitti....:1shok::sm_confused:

1 yıldır kamerada dahi görmemişsiniz, 3 saatlik yolu aşıp yanınıza gelme zahmetinde bulunmamış..

sadece fotoğraf gördünüz.. belki o fotoğraf oğlu, yeğeni, arkadaşı vs vs..

kendine güvenen bir erkek olsaydı kendisini sizden gizlemezdi..

belki karısını uyutup arıyordu sizi, belki gece vardiyasında çalışan bir erkekti, belki belki.. belkiler uzar gider...

adamın amacı kendisine eğlence bulmakmış. bariz bir şekilde ortada..

sizi 10 sene de arasa, hayaller kurdursada, görmediğiniz, tanımadığınız, sadece size anlattığı kadarıyla tanıdğınız bir cin..

bir cine aşık olmaktansa, bir insana aşık olmanız daha mantıklı..

Öyle bir yorum yazmissinizki beni fena halde düsündürdü,cok haklisiniz,bir cindi aslinda,görmedim,sadece sesiyle avunup durdum...

hem bende netten biriyle tanıştım ciddiyle geldi hemde 10 saatlik yol geldi benim için seninki üç saatmiş bilmiyorum ama sevse gelirdi ailesi falan biliyordu camdada gördük sizde hiçbirşey yok ben görmeden aşık olamam

ya öyle iste gelmedi,bende burda aptal gibi bir yil bekledim...

gururun incinmiş ve takıntı yapmışsın. zamanında gerektiği gibi davranamadığın için böyle olmuş bence. eğer kızdığın anda gerektiği gibi bi kaç söz etseydin bu şekilde olmazdın.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…