Bu bendeki ak m ? anlamadm...

cnm seninki ask mask degil,
seninki aliskanlik..
onula bir muddet tekrar tekrar ederek konusmalar mesaj beklentin olmasi guzel gunler gecirip az da olsa icndeki kipirti belki bir umut.. sonra sesini duyma vs vs seni alistirmis kendine..tabi bilerek yapti demiyorum, yani sen alistin bu duruma ve simdi herseyden birden yoksun oldugun icin canin istiyor yine bunlari,, ama sen bunu 'asigim unutamiyorum'diye yorumluyorsun ki oyle degil.

bi rataftanda seni seven ilgilenen v svs insan tabiki bi kac hafta sonra senle gorusmeye gelir.. neden beklesinki..demekki (sende bak soylemissin) baska insanlar vardi..

cnm her msnde veya tanisma sitelernde konusanlaraveya oralarda atip tutana veya bilmem ne gibi hikayeler, hayaller kurupta uygulamayana inanma hemen.. bunlar genelde vakit gecirme amaciyla, inan bana bazen sebebi olmadan yapar insan bunu..buda o tur insanlardan biridir..

yapman gereken senin su!
unutamiyorum demekten vazgec (daha cok kafana yerlestiriyosun istemeden)
baska uhraslar bul, gez arjadaslarla vakit gecir baska insanlarla kontak kur.
bilgisayar veya telefon basinda ondan gelebilecek biseye bekleme
bitti de bak onune

guzelim hic gormedigin birine asik olamazsin
sadece seversin onun konusmalari etkiler seni mesela
tarzi hayal edersin herseyi
bunun baska aciklamasi yok sadece heves istek
sen hayal etmissin
ve hayret ettim nasil bir yil boyunca camda gormedin hicmi dusunmedin
ya yasli biriyse
ya evliyse bilmem neler
o kadar sey varki
eger o kisi ciddi olsaydi zaten iki ay gecmeden seni gormek isterdi emin ol
netten evlilige karsi degilim olan bisi fakat boyle asla olmaz
kendini bosuna uzme lutfen
umarim zamanla eseri dahi kalmaz canim:1hug:a.s.

ya kizlar suan uykudan uyandim,uyuyamiyorum aklimda hep o var,resimlerde gördüm onu sadece,ve rüyalarimda görmeye basladim artik,hep hayal ettigim seyleri görüyorum,onunla el ele geziyoruz gibi bi takim seyler görüyorum,isteyipte yapamadigim seyler rüyalarimda görüyorum,aklimda hep o var,son iliskimede noktayi koydum,ayrildim yeni olan sevgilimden,olmadi yapamadim,aklimda o varken,baskasiyla yapamadim...kizlar unutamiyorum,cok fenayim olmuyor,bazen cildiracak gibi oluyorum:sinifsinif:

guzelim dedimya asik dgilsin alismisin onun ilgisine davranislarina.
yapmak isteidgin syeleri yapamayip imrenip isteyip uzuluyor kafana takiyorsun. sonra dusun duusn ruyalarinada giriyor.
bence onu unutmak iicn dusunmuyecegim bile deme kendine.. unuttum bile demeki aklina gelir yine,,ustte yazidigm gibi,
aklina geldikce baska seyler yap inan banabu ask degil seninki.. sen onun ilgisini istiyorsun, yeni biryle tanissan o sana ilgi gosterse gor bak nsl unutuyosun simdikini

bu platonik aşk. Benimki gibi. O gelmediyse bence o evlidir.

bende hep düsündüm acaba evlimi degilmi diye,ama evli olan insan gece beni saat 12 de aramazki,sonra benimle 5 saat konusmazki,yani bunun kari birseyi olsa,olayin farkina varirdi,ama bu cok serbest konusurdu benimle,sadece bazen biri uyandi diyerek sessiz konusurdu,bana annem babam ile yasiyorum demisti...

cnm bir karisida olsa 3 tanede olsa, adam konusacak olsa konusur.
durumu idare eder ki zaten bunu bilerek senle telde konusur,
seninle o an heycan yasamak icin degisiklik yasamak icin knusmustur simdi..belkide o yuzden gelemedi gorusmeye senle.. hersey olurmu olur.
ama ne olduysa olsun; sonucta adamdan sana bir hayir gelmemis

kardeş bunun evli olup olmadığını bir araştırsan belki hakkında daha çok şey öğrensen onun gelmediği o 3 saatlik yola sen gitsen bir bak bakalım sor soruştur nedir olayın aslı nasıl olsa hiç uzak değil.Vallaha benim yerinde inceleme şansım olsaydı çaktırmadan araştırır işin aslını bir bir öğrenirdim.ın midir Cin midir o zaman belli olur. Gıcık oldum ben bu herife..cık cık cık

nasil gideyim,adresi yok elimde,gidecem onun sehrine kalacam ortada vallaha,aynen cok merak ediyorum evlimidir in midir cin midir ama iste elimden birsey gelmiyor...

canim ama heyecan aradiysa,neden bir yil sürdürdü bunu,bende aptal gibi kapildim ona bekledim onu,ama o neden bir yil sürdürdü bunu...onu anlamis degilim...

hıc yuzunu gormedıgın hatta kamerdan bıle gormedıgın bırıne asıksın ve onu beklıyosun ölemı ben artık pes dıyorummkafamçokkarıştı

o bir yila bakmamistirki.. zaman cabuk gecmistir evet ama hem onu idare et hem seni gecti bir yil. yani sadecesenle mi gecirdi vaktini bir yil ? oda var..
tabi gunahini almak istemem :) ama
benceumitlenme fazla isteseydi elindeki firsati kacirmazdi dimi ama?
yani neden seni cok sevse istese vs arayip sormadan durabilir veya gormeden.
sen nasil seviyorda gormek istedinse o bir sene gormeden idare etti ?

beni onu ne kadar cok görmek istedim anlatamam,kendi agzimla artik onu yanima cagirdim,hep gelicem dedi,hatta bir kere öff yine ayni konu,üstüme cok geliyorsun stres yapiyorsun bana dedi,gelme üstüme gelirim bir gün dedi,yine gelmedi,ya bana ettigi sözler hakaret sayilir kavga esnasinda,ben ama neden onu düsünüyorum,ettigi hakaretler bile umurumda degil sanki...

ilk basta anlattim guzelim, ama sen bu dusunceden sanirim mutlu oluyorsun. aci cekmegi sever bazi insanlar vegereksiz yere yapiyorsun bunu.
once belirttigim gibi bi kac arkadas da demis.
ve ben buna inan bana cok cok cooook eminim, ki seninki ask degil.
aliskin kudurmustan betermis derler.
bu adama ilgisine konusmalarina onla vakit gecirmeyi(msnde) okadar cok alismisinki, bianda gidince ortada kalivermisin ciplak bir sekilde,
ve sanki o olmazsa o gecirdigin guzel gunler olmayacakmis gibi yerlesmis bilinc altinda.
o yok ken hicbirsey guzel gelmiyor veya onu istiyorsun veya kendini asik diye adlandirip hep onu dusunuyorsun.
inan bana bir kac arkadas etsen belkide yeni biyrle tanissan baska seyler le ugrassan onu inan bana unutuverirsin. daha nasil yardimci olayim ki..
es geht gutt inan bana :)

ps: sen gel diince onun boyle yapmasi zaten ehrseyi belli etmis(zaten belliydi) seven hoslnanan merak eden insan gelir, ama o sen sordugunda bile seni aklinca azarliyosa var bunda bi bit enigi.. yani adam biseyler ceviriyo , yada evli bile olmasa veya baskasi olmasa.. bi kac kisyi idare ediyo , oyle bulusmakla alakasi yok msnde onla bunla isteidgini yapiyo..vakit geciyiro.

msn de pc de hayatini geciren adamlada ne beklenirki? sosyal cevresi olmayan yz yuze konusma yerine yazilarla ve gozgoze olmaktansa resimlerle avunan bir insan,,nedigim.. tuhaf insanlar..

sence ne olucak senin halin? bizler yeterince yorum yaptık senin fikrini alsak? kolay unutamayan birisin belli. bence boşluktan oluyor bunlar. kendini ciddi ciddi meşgul edicek bi şeyler bulmalısın canım. a.s

sence ne olucak senin halin? bizler yeterince yorum yaptık senin fikrini alsak? kolay unutamayan birisin belli. bence boşluktan oluyor bunlar. kendini ciddi ciddi meşgul edicek bi şeyler bulmalısın canım. a.s

Bende bilmiyorum ne olacak bu benim halim,adamin ugruna son iliskimi bitirdim,ciktigim cocugada yazik olmasin diye,ya resmen bir hayaletin arkasindan üzülüyorum,cok takiyorum kafama bir cok seyi,aylar gecti unutamiyorum,arkadaslarla cikiyorum geziyorum,ama aksam eve gelince yine o geliyor aklima,nereye gitsem o var,kendisi buraya gelmedi ama,arkadaslarla nereye gitsem,icimden aaa o beni ben buradaykende aramisti,buradada konusmustuk diyorum,yani böyle birsey anlatamiyorum,onu düsünürken kalbim daraliyor.Anlamiyorum,ben bir cok erkek tarafindan begenilen bir kizim,üniversite okuyorum,bir cok arkadasim var,cok güzel bir hayatim var,ama bu adam beni yedi bitirdi,ne bu kadar düstüm anlamiyorum....neden bir hayaletin arkasindan yas tutuyorum onuda bilmiyorum,halbuki o kadar erkek tarafindan begenilen bir kizim,ama yok illada ben bu adami düsünüyorum.....

bence bu aşk değil..bazen hayatın zorlukarından kaçmak için de bi şeyleri takıntı haline getirebiliyoruz. herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, geçecek. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…