- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
bence bu aşk değil..bazen hayatın zorlukarından kaçmak için de bi şeyleri takıntı haline getirebiliyoruz. herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, geçecek. vereliniortak
ayy kizlar biraz önce bana mesaj cekti,ve diyorki msn'de sifremimi kirmaya calistin sen ?
Asla böyle birsey yapmadim,sizce bahanemi bu,tekrar görüsmek icin bahane mi buldu acaba ?
Ben onn sifresini kirmayi asla denemedim,ona cevap yazmalimiyim,yoksa hic birsey yazmayayimmi,
mesaj yazarsam ne yazayim,güzel bir lof sokayim diyorum ?
ayy kizlar biraz önce bana mesaj cekti,ve diyorki msn'de sifremimi kirmaya calistin sen ?
Asla böyle birsey yapmadim,sizce bahanemi bu,tekrar görüsmek icin bahane mi buldu acaba ?
Ben onn sifresini kirmayi asla denemedim,ona cevap yazmalimiyim,yoksa hic birsey yazmayayimmi,
mesaj yazarsam ne yazayim,güzel bir lof sokayim diyorum ?
kizlar ona mesaj cekmedim,cekmeyecegimde,takmiyormusum gibi davranacagim,ama bugün bir tane mesaj daha cekti ve dediki,benim msn listemde bi kac kisi var,onlarda yakin arkadaslarim asla böyle birsey yapmazlar,olsa olsa sen benim sifremi kirmaya calismissindir dedi,sana iyilik yaramiyor,seni yarin polise verecegim,özelime girdin dedi.
Ki polise gitmesi benim hic umrumda degil,alman polisi bu tür vakalara gülüp gecer,yani biri sifre kirmaya tesebbüs etti diye asla bir polis kendini yormaz,ki bu sifre basit bir msn sifresiyse.
O konuda korkmuyorum,ama bi durmadan ariyor,bende telefonu mesgule aliyorum...
Off aklimi cok karistirdi,aynen bi arkadasin dedigi gibi,eger irtibat kurmak isteseydi,beni suclayarak yapmazdi bunu,peki bu aramalar neden ???
etme askını ilan falan aaaaaa baksana canım ya duruma sen hala askımı ilan etsem mi diyorsun??? bak sonra daha fazla üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?