Bu bendeki ak m ? anlamadm...

bence bu aşk değil..bazen hayatın zorlukarından kaçmak için de bi şeyleri takıntı haline getirebiliyoruz. herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, geçecek. vereliniortak

insallah en kisa zamanda gecer,cünkü bende gecmesini istiyorum,biliyorumki asla onunla bir gelecegim olmayacak,bunu bile bile hala onu düsünüyorum,artik düsünmek istemiyorum,cünkü kaderimde o yok biliyorum,onu istemeyerek düsünüyorum,ben ne kadar engellemeye calissamda hep aklima geliyor...

ayy kizlar biraz önce bana mesaj cekti,ve diyorki msn'de sifremimi kirmaya calistin sen ?
Asla böyle birsey yapmadim,sizce bahanemi bu,tekrar görüsmek icin bahane mi buldu acaba ?
Ben onn sifresini kirmayi asla denemedim,ona cevap yazmalimiyim,yoksa hic birsey yazmayayimmi,
mesaj yazarsam ne yazayim,güzel bir lof sokayim diyorum ?

Son düzenleme:

kizlar acil ne yapayim,aklim cok karisik yalnis bi hareket yapmak istemiyorum lmaz:

vallahi ben eşime aşık olduğumu sanıyordum, kamerada görmeye başladım, meğer aşık değilmişim şimdi aşığım dedim, gerçekte görüşmeye başladık, meğer aşık değilmişim şimdi aşığım dedim, evlendik meğer aşıkmışım şimdi aşk bitti dedim kaydirigubbakcemile3 tabi son cümle şaka

Onunla görüşsen ya da konuşup bitirsen bu sorun gider canım, daha önce benim de oldu aşık olduğumu sandığım kişiler meğer sadece ilgi alışkanlığı ve merakmış. ınşallah seninki de öyledir. Şimdi onları hatırlamıyorum bile

Kuşku uyandıran, kafanızda ve burdaki yorumlarda sayısız soru işareti oluşturan birisi güvensizlik içeren bir mesaj çekmiş... Tekrar irtibat kurmaya çalışsa neden böyle kırıcı bir yolu seçsin ki... Birinin msn şiresini kırmaya teşebbüs etmekle "suçlanmak" çirkin bir durum...
Mesaj yazarsanız da bu güvensizliği sineye çekebilirmişsiniz gibi görünecek durum... Madem ısrarla unutamadığınızı söylüyorsunuz sessiz kalın ve umut ettiğiniz gibi tekrar dönme çabasıysa daha makul ve kırıcı olmayan bir yol bulmasını sağlayın. Böylelikle "bir daha ses vermezse" size güvenmediği ve sizden böyle ucuz numaralar beklediğini görüp unutmayı bir nebze daha kolaylaştırırsınız...

bence ne onunla ilgilendigini nede msnsifresi kiracak kadar aciz olmadigini belirten bir msj at.
eger atmadiysan bisey tabi..sitem edici laflardan kacin, cunki bu ona daha kizgin kirgin oldugunubelirtir ve hala ilgi gormedigin icin sitemyaptigini dusunur.

yada yapabilceksen tamamen sessiz kal. ozamanda ilgilenmdigini dusunur (yanlis aa bak yapti sesini cikartamiyor diye de dusunebilir)

ama umrunda olmadigini belirten harekette davran. eger deger veriyorsa, ilgileniyorsa veya merak iicne duserse senin pesine duser (ki sanmiorum ilgilendgine seninle)
deger vermiosa da havasi iner, biraz kendine gelir.

cnm bence sakin mesaj atma geri kazanmak istese bile 1 yıl boyunca seni hiç görmeye gelmemiş bazı konularda mantığın kullanki üzülme sonra ben olsam mesaj atmazdım cnm

kizlar ona mesaj cekmedim,cekmeyecegimde,takmiyormusum gibi davranacagim,ama bugün bir tane mesaj daha cekti ve dediki,benim msn listemde bi kac kisi var,onlarda yakin arkadaslarim asla böyle birsey yapmazlar,olsa olsa sen benim sifremi kirmaya calismissindir dedi,sana iyilik yaramiyor,seni yarin polise verecegim,özelime girdin dedi.
Ki polise gitmesi benim hic umrumda degil,alman polisi bu tür vakalara gülüp gecer,yani biri sifre kirmaya tesebbüs etti diye asla bir polis kendini yormaz,ki bu sifre basit bir msn sifresiyse.
O konuda korkmuyorum,ama bi durmadan ariyor,bende telefonu mesgule aliyorum...
Off aklimi cok karistirdi,aynen bi arkadasin dedigi gibi,eger irtibat kurmak isteseydi,beni suclayarak yapmazdi bunu,peki bu aramalar neden ???

Son düzenleme:

yine aradi,bide cagri birakiyor anlamiyorum,caldirip kapatiyor...

bence sizinle asırı ilgilenmesi ,onunla sürekli konusmanız sizde alıskanlık yaratmıs ama bilirsiniz ki insan alıskanlıklarından zor vazgecer ,zamanla unutulur kısacası bu adam sizde alıskanlık olmus örneğin sigara gibi sigarayıda bırakmak cok zordur ben bıraktım ondan iyi bilirim sizde zamanla onu unutacaksınız eminim

aaaaa bence artık muhatap olmayın ama kesinlikle size söylediği ciddi yalanlar var ama!!! neden sadece resim?? neden kamera acmamıs bence size gönderdiği resimler baskasına aittir CADIARZU

ya kizlar ne yapayim ben,cagri birakip duruyor,bir kere caldirip kapatiyor,seytan diyorki sen ara onu ilan et askini mafoldumben

etme askını ilan falan aaaaaa baksana canım ya duruma sen hala askımı ilan etsem mi diyorsun??? bak sonra daha fazla üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…