Bu benim bencilliğim Mi?

canım bence sende hiç mi hiç kabahat yok yani tamam işinden kaynaklı problemleri olabilir ama bu seni ihmal etmesini hiç mi hiç gerektiren bir sebep değil tavrını korumalısın

Tamam ilkinde söylemeyi hadi unuttu diyellim fakat ikincisinde kendisi buluşmak istemiş zaten seni arayıp , sende bekliyorsun yanii insan bir haber verir ya ben çok yorgunum kusura bakma lütfen başka bir şekilde telafi etsek bana bozulmazsın değil mi falan dese sen zaten anlarsın ama eve gidip ben yatıyorum demesi.Hayır yani o msjı sana atıyor mümkün değil buluşacağınızı unutması Bence sen msj atma arayıp sorma kendisi atınca cvp yaz çnkü böyle durumlarda sen alttan alırsan sen kaybedersin erkekler bir defa senin tmm bn hatalıyım dediiğini görünce bir daha böyle gider sana hep der bak önceden de böyle yapıyordun yine sen hatalısın yaşadım biliyorum cnm bence sen arama o isterse arasın

kızlar çok kötü kavga ettik az önce. Ben çok kıskanç biriyim ve bu da sürekli face e kızları ekleyip duruyodu. Birincede bişi demedim ikincidede ama sonunda patladım ve bana söz verdi kızları eklemicem die eklemedide hakkaten bana face şifresini bile vermişti. al gir gez diye. sonra ben kendi isteğimle değiştirttim ama genede kıskançlık yapıyodum. dün akşam biz küsken bi kız eklemiş gene. Konuşmadına eminim ama eklemiş iştee bende kavga çıkarttım buda bıktım artık kıskançlıklarından kendine gel artık boğdun beni dedi. Bitti dedi. Sonrada face i kapıcam dedi. Buna böle hep face yüzünden dedi

canım bence biraz bencillik var. iş sorunları erkekler için çok önemlidir. benim eşimde öyle işte bir problem olsa o gün iletişim kuramazsın onunla. daha yeniymiş zaten ilişkiniz. biraz alttan almalısın zaten sorunlar yaşıyorsa sende tartışıp üzüntüsünü arttırma bence. ona destek ol. unuttuysa şimdilik unuttsun onun hayatında hiç problem yokken böyle sorunlar yaşarşanız o zaman ilgisizliği düşünmelisin. ve tartışmaların olmalı. şimdi sadece hissettiklerini yapıcı bir dille söylersen güzel çözümler alırsın. benim fikrim

bu kadar dengesizini arasan bulamazdın tebrikler :) bence de aramamalısın,değiştiğini ispatlayana kadar...

ay kafasını karıştırmayın kızın yahu. şifresi ondaymış ne amacı olabilir ki. herşey gözünün önünde. ne zaman eve girip çıktığını biliyor. kızın göreceğini bildiği için sinirden eklemiş inat yani.

bence ona biraz anlayış göster iş piskolojisi ayrıdır bilirim bizde erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşadık biliyorum yeni işe başladı ve kaçta çıkıcak ne iş yapıcak bilemezler sonradan keşke dememek için biraz sabır göster derim.. En azından içinde kalmaz bişeyi varsada elbet ortaya çıkar... :)

canım biraz üzerine gitmişsin evet ama onun hemen köpürüp bağırıp çağırıp bitti demeside gerekmiyor bence sizin biraz zamana ihtiyacınız var gibi

arkadaşları olsa sıkıntı olmaz diyecektim ama
tanımadığı kızları eklemesi çok fena ya
amaç ne yani
aldatmaya meyilli umursamaz bi tip
baksana senle küsken gitmiş eklemiş hemen
gel de boğ yani

sen bizden daha iyi biliyosun sevgilini güveniyosan istiyosan msj at ona söyle zaman ver düzelmesini iste bence zaman herşeyin ilacı.. İyi yada kötü.. Ama ne kadar güvensede çok bağlanma ve yine güvenme.. Güveniyormuş gibi davran. Onun sana davrandığı gibi davranmaya çalış umursama yinede sen bilirsin senin hayatın

senin onu görmek istegin normal kabahat onda isyerindeki sorunlari sana yansitmamasi gerekiyor bence. tamam unutmus olabilir ama bu üst üste olmus birak arama hatasini anlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…