- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Kızlar sinirden patlamak üzereyim inanın. 5 gün sonra daha 1. ayını dolduracak olan bir ilişkim var. ilk günlerden bu yana benim tlfnumda mesaj hakkı olmadığı için face den zırt pırt mesaj atan beni ilgiye boğan yeni SEVGİLİM benim iyi niyetle söylediğim, "yolda araba kullanırken yazma canım işini bitirde yaz" sözünden sonra işlerini bitirince yazmaya başladı. Bunda sorun yok. ben istedim zaten. Her Allahın günü benimle bıluşmak, iş çıkışıma gelmek için can atıyodu. Yorgun argın benimle eve dönüş sürecinide gayet mutlu yaşıyodu. Lakin şu son 1 haftadır onun boğazınını sıkmamak adına kendimi zor tutuyorum. 31 aralık günü buluşmaya karar verdik. 2 saat buluşup evlerimize geçicektik çünkü onların misafirliğie gitmesi gerekmiş. Ailecek. Peki aşkım 2 saat buluşuruz ayrılırz die sözleştik kararlaştırdık. Akşam oluyo ve ben kendisinin gelemeyeceğini ben sorduğum zaman öğreniyorumBunun için bi güzel kavga ediyoruz tabi. Neden daha önce söylemedin şöle böle diye. Herneyse bu sorunu aşıyoruz. Olabilir insanlık halidir dedim ve geçtim kenara. Pazartesi günü öğle yemeğinde beni aradı ve aşkım akşam geliyimmi yanına dedi. Tabiki aşkım gel dedim bende sevinerek. İş yerinde ekstra bi yoğunluk çıkmazsa gelicem cnm dedi. ( Bu arada şirketleri satıldı, yeni patronları çok sinir bozucu birisi ve işten çıkarılma ihtimalleri var inanılmaz gergin haftalar geçiriyor kendisi ) akşam oldu benimki işten çıktı eve geçti ve aşkım ben yatıyorum dedi al bana bir şok daha!!! Sabah 4 de işe gidiyo ve akşam 5 de evde olabiliyo. İlk günden beri hep 5 de yatar akşam... Ben hiiiç bozuntuya vermedim ama içim içimide yemedi değil.. Neden böyle oldu diye. Ertesi gün düzgün bir dille bunu neden yaptığını sordum. Aşkım o sinir stresle valla bila unutmuşum özür dilerim bidaha olmıcak dedi. Bense artık beni umursamadığını düşünüyorum. Akşam güzel bir kavgaya tutuştuk ve bana " BANA İNANDIĞINA İNANA KADAR BENİ ARAMA " dedi. Ben de aramadım dünden beri. Açıkcası aramayıda düşünmüyorum. Ama düşünmeden de edemiyorum acaba ben mi bencillik ediyorum kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?