Bu benim bencilliğim Mi?

off kızlar yaa valla çok yoruldumm. Face i kapatıcam madem böle çok sorun çıkıyo dedi ii kapat dedim bende. Az önce konuştuk gene şehir dışına çıkıyo şuan ve hala bozuğuzz!!!!

bencillik mi onu bilmiyorum ama ben de tahammül edemezdim böyle durumlara :) mesela o gün buluşucaksak ama onun çoook çok önemli hayat memat meselesi başka bir işi çıksa bile sinirleniyodum hevesim kaçıyodu moralim bozuluyodu.. sonra onun burnundan getiriyodum bin pişman oluyodu bi daha yapmıyodu önümüzdeki 5 6 ay normal yani senin sinir olman :)

terkedildim kızlar :S bitti artık istemiyorum sebmiyorum dedi. biraz zaman versen belki düzelir dedi önce sonrada tamamen bitti dedi ama ben bana dönsün pişman olsun istiyorum

terk mi etti seni :s tek birşey diyorum. bu gibi durumlarda ' sessizlik ' karşındakine verilecek en etkili cevaptır

hiçbir şey yapmama konusunda arkadaşlara katılıyorum
zaten çok da değecek biri gibi durmuyordu

Hiç bir şey yapma bende hakkettiğini düşünmüyorum.Zaten hatasını anlar yakında merak etme.
Pişmanda olur.Bir kavgada tartışmada seni böyle bırakıp gidicekse hayır gelmez ondan.
Biraz sert oldu yorum belki ama ilişkimin başlarında aynen bu şekilde terk edilmiştim sonra naparsan yap eskisi gibi olmuyo.

çok çok ağır konuştu kızlar ilişkisi var durumunu hemen yok yapmış ama beni silmemiş :S pişman olsun dönmeye çalışsın istiyorum gerçekten istiyorum bunu

erkekler çok sıkıya gelemez doğru.
ama sıkıya gelememek ve umursamamak arasında da fark vardır.
sevgilinizin ki artık umursamamaya dönüşmüş.
insan buluşacağını da unutmaz heralde.

Kızlar son olanları yazıyorum. En yakın hatta kardeştende öte diye nitelendirdiğim kız arkadaşıma olanı biteni dün akşam telefonda anlattım. Benden daha çok üzüldü duruma. Hemen benimkine face den bi mesaj attı. Bu kızın sana verdiği değerin bi zerresini haketmiyosun sen nasıl bi insansın bu kız dünyada üzülecek en son kişi diye vs. Normalde her akşam işten 5 de gelip hemen yatan kişi, dün şehir dışında olup çok çalışıp yorulmasına rağmen 22 de ayaktaydı. Kız arkadaşıma cevap vermiş sen olanları bilmiyosun tam detaylı ben dou_you_wanna yı sevdim ama soğuttu kendinden şöle böle beni yanlış tanımanı istemem die mesaj atmış kıza. Kız arkadaşımda madem dou_you_wannayı bitirdin kafanda faceden de sil o zaman çıkma bidaha arkadaşımın karşısına diyince sorun ettiğin oysa silerim demiş ve SİLMİŞ!!!!! Hemencecik anında silmiş yaa :S

Ya bu kadar olur.Aynısını yaşadım bunların ya çok şaşkınım.Benimde kuzenim aynı tepkileri vermişti ve beyfendi beni anında silmişti falan.
Ah canım şuan göremiyosun ama senin için en iyisi bu bir bilsen.Ben hala aynı kişiyle beraberim ama çok yaşadık halada yaşıyoruz.
Ancak 1seneden sonra oturdu yerine ve hala uzak olduğumuz için sorunlar var.
Bende hırs yapıp onu tekrar bağlamıştım kendime ama noldu sanki :S çok mu iyi oldu
Bazen keşke o zaman bittiği gibi kalsaydı diyorum.
Şuan sana değer vermiyor yada peşinden koşmanı istiyor.
Seçim senin tabi ama ben değmez diyorum ...

çoğu tanımadığı kızlar ölsine ekliyo konuşmuşluğu bile yok benle çıkmaya başladıktan sonra

bu yazdığını okuduktan sonra bu adamla boşa vaktini harca ma derim. sakın arama bu adamdan bişey olmaz. ilişkinin ilk aylarında, en çok ustune düşmesi gereken zamanda bunları yapıyorsa uzgunum ama seninle sadece vakit geçirmek istemiş.

kızları eklemesine birincide niye sessiz kaldın ki en baştan tepkini koymalıydın bence.sevgilisi varken başka kız ekleyen ne demektir 'Arayış içinde' demektir.madem ekleme deyince boğuyorsun gitsin senden uzakta ne halt yiyosa yesin.2.de karışmışsın.ve gene sen suçlu olmuşsun aferin deyip tebrik etmeni felan mı bekliyordu.canım emin ol bunun kişiliği hiç mi hiç oturmamış karşında dengesiz bi erkek var hiç kendini yıpratma şunun yüzünden.şu an canın acıyo biliyorum ama devam etsen bunun bin katı acıyacak o yüzden şuanki acıya razı ol

canım biz ne yazarsak yazalım çocukla devam edeceksin hissediyorum...konuşup konuşmama olayı değil bu ekleme amacı ne illaki konuşacak denk geldiğinde..özgüvenide tavan yapmış inanana kadar aramaymış...insan bi inandırmaya çalışır demi

Onu biraz kendi haline bırak
Sakın üstüne gitme
O ya hatasını arıyıp arıyacaktır , yada aramıyacaktır
zamana bırak

arama sessizliğini koru , şayet odun değilse hatasını anlayp döner

edit : bu arada son olanları yeni okudum
yol ver git , yoksa bundan önceki ilişkin gibi devam edersen bu ilişkinde de üzülürsün
bu adamcıktan cacık bile olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…