- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
terkedildim kızlar :S bitti artık istemiyorum sebmiyorum dedi. biraz zaman versen belki düzelir dedi önce sonrada tamamen bitti dedi ama ben bana dönsün pişman olsun istiyorum
Kızlar son olanları yazıyorum. En yakın hatta kardeştende öte diye nitelendirdiğim kız arkadaşıma olanı biteni dün akşam telefonda anlattım. Benden daha çok üzüldü duruma. Hemen benimkine face den bi mesaj attı. Bu kızın sana verdiği değerin bi zerresini haketmiyosun sen nasıl bi insansın bu kız dünyada üzülecek en son kişi diye vs. Normalde her akşam işten 5 de gelip hemen yatan kişi, dün şehir dışında olup çok çalışıp yorulmasına rağmen 22 de ayaktaydı. Kız arkadaşıma cevap vermiş sen olanları bilmiyosun tam detaylı ben dou_you_wanna yı sevdim ama soğuttu kendinden şöle böle beni yanlış tanımanı istemem die mesaj atmış kıza. Kız arkadaşımda madem dou_you_wannayı bitirdin kafanda faceden de sil o zaman çıkma bidaha arkadaşımın karşısına diyince sorun ettiğin oysa silerim demiş ve SİLMİŞ!!!!! Hemencecik anında silmiş yaa :S
çoğu tanımadığı kızlar ölsine ekliyo konuşmuşluğu bile yok benle çıkmaya başladıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?