- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
- Konu Sahibi magic girl
-
kıskançlık yapmışCanım annem yıllarca hep birbirimize bağlı olmamız için elinden geleni yaptı hiç bir zaman bu gelin bunlar damatdır bile demedi halen daha ne damatların nede gelinin tek dediği lafı söylemez demekki kardeşimin söylediği laf zoruna gitmiş kiii zaten çok gücendim dedi sakın bir daha birşeyde yollama vefasıza dedi
kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
Kızkardeşim neden aramıyor kaçkez msj attım dedim annemde durdu durdu bırak şu fesatı senin için neler diyor ahhh safff evladım sende habire onun için çırpın dur dedi çoçuklarınada birşeyler yollamıştım kargoyla onun için bile büyük büyük yolluyor kendi çoçukları uzun boylu iri yapılılaryaaa laf sokuşturuyor aklınca bana diyormuşaynen böyle oldum neler geçmiş aklından benim ne hevesle aldığım kıyafetler için
kocanız cidden zengin züppe mikızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
Kızkardeşim neden aramıyor kaçkez msj attım dedim annemde durdu durdu bırak şu fesatı senin için neler diyor ahhh safff evladım sende habire onun için çırpın dur dedi çoçuklarınada birşeyler yollamıştım kargoyla onun için bile büyük büyük yolluyor kendi çoçukları uzun boylu iri yapılılaryaaa laf sokuşturuyor aklınca bana diyormuşaynen böyle oldum neler geçmiş aklından benim ne hevesle aldığım kıyafetler için
Eşime asla ailemle aramdakileri yansıtmam kardeşimle asla küs durmam ben düşmanımla bile küs durmayan bir kişiyim ama artık içim soğudu ona karşı eskisi gibi samimi olmambiri demiş bencede katılıyorum eşinize yansıtmamaya çalışın kardeş bu sonuçta büyük konuşmamak lazım yarın öbür gün barışırsınız eşinizin aklında hep o sözler kalır yüzünüze vurur.
Evet keşke söylemeseydi sanki kardeşim ölmüşde yasını tutuyormuşum gibi geliyor nerde benim için çoçukken genç kızken canını bile veren kardeşimBir annenin asla yapmaması gereken ir şey yapmış anneniz. Kızkardeşinizden daha çok sinirlendim ona. Çok ayıp ya çok ayıp.
Yok canım herkes sormuş eşin zengin mi diye herkes ama herkes öyle zannediyor kayınpederle kayınvalidemin mallarını benimi yiyor zannediyorlarsa öyle görüyorlar yeminle çoğu zaman en dipe bile vurduğumuz oldu şimdi zengin değiliz kendi yağında kavrulan çifttiz o benden daha zengin daha gencecik yaşında evi arabası herşeyi var neden böyle yapıyor anlamıyorumÇok üzüldüm.. Malesef kardeşiniz size karşı kıskançlık beslemiş. Sanırım eşinizin maddi durumu iyi, bir de yurt dışında yaşıyordunuz sanırım, kendisinin durumu kötüyse kıskançlık yapmıştır. Fazla büyütme boşver.. Kendi kaybeder.. Bu arada da çok geçmiş olsun, umarım kızın sağlığına kavuşur..
Benim kız kardeşim yok. Ama kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim vardı. Oda evlendi, bende. Benim eşim memur diye kıskançlıktan saçmalamış durmuştu. Adı üstünde memur, ne kazanıyor ki sanki..Yoksulluk sınırının dahi altında geliri. Kendi eşi de işletmeci düşün yani. Allahtan, evlenir evlenmez ev aldılar da, şimdi onunla bana hava atma derdine düşdü. Ne diyeyim. Görüşmeyi minimuna indirdim..
kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
Evet canım olan oldu öyle birşey sorsam utanıyorum söylemeye ama annemin camını kapısını kırar öyle çirkef birşey ablamda varmış ablama sordum ablam birşey demedi bilmem dedi ne evet nede hayır dedi ve sadece şunu bil ablam hayat bizim çoçukluğumuzdaki kadar saf temiz değil kimseye olduğundan fazla değer verme kaybeden sen olursun dedianneniz keşke bunu size söylemeseymiş.Şuan söylemeseydi ''bundan kardeş olurmu ''cümlesini kurmaz onun hakkında negatif düşünmenize neden olmazmış.ama olan olmuşşş...Kardeşiniz içten içe sizi kıskanıyor olabilr bu yüzden böyle konuşmuştur.Saçmalamış resmen ama gene de kardeşiniz anneniz arada olmasa direk bunu kendisine sorun derdim.Fakat şimdi kardeşiniz de annenizden hesap sorar işler büyür eşlere yansır ve daha kötü şeyler olabilir.hatta anneniz çok incinebilir.kardeşiniz böyle içten fesatsa birgün patlak verir şaka yollu içini döker sizde ozaman sorarsınız bu kötü düşüncelerinin nedenini ....
Evet canım olan oldu öyle birşey sorsam utanıyorum söylemeye ama annemin camını kapısını kırar öyle çirkef birşey ablamda varmış ablama sordum ablam birşey demedi bilmem dedi ne evet nede hayır dedi ve sadece şunu bil ablam hayat bizim çoçukluğumuzdaki kadar saf temiz değil kimseye olduğundan fazla değer verme kaybeden sen olursun dedi
Belkide annem onun için üzüldüğüme üzüldüde böyle birşey dedi çünkü keşke oda sen gibi düşünse ne çok isterdim dedi sen hep iyi niyetlisin bu böyle değil asla senin çoçuklarını kocanı sevmiyor bir değilki dediği laflar teee evlendiğimden beri böyleymiş o kadar uğraştımki sana karşı kin öfke duymaması için dedi annem ama yok olmuyor olmuyor dedivhala herkes burda anneyi yargılamış ama ben
takdir ettim....
düşünüyorum da benim kardeşim olsa arkamdan bu denli fesatlık yapsa ve annem beni uyarmayıp göz yumsa fena bozulurdum...
yapım gereği iyi kötü herşeyi bilmek isterim...
şimdi bu ablanıza sorduğunuz soru ile ne alakası varmış niye size böyle yanıt verdiki yani ozaman kendisi fesat biri onu oyle mi düşünmenizi ve ona değer vermemenizimi istiyor
Canım ablam dünyanın en saf insanı diyebilirim kardeşimle aramın açılmasından korktu bence laf ebeliği yaptı ablam kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaş üstelik annemede çok düşkün kimse kötü olsun istemediği için kimse değer verme diye çıkdı işin içindenşimdi bu ablanıza sorduğunuz soru ile ne alakası varmış niye size böyle yanıt verdiki yani ozaman kendisi fesat biri onu oyle mi düşünmenizi ve ona değer vermenizi istiyor
Laf taşımak hakkında yorumsuzum canım ama benim kardeşim zaten hep anlatırdı bana yok ablamın şunu var annemin bunu var bana vermiyorlar diye mesela bir örnek vereyim ablam boşandı eşyalarını yeni evlenecek durumu olmayan birine vermiş bunu bile günlerce karı koca bana anlattılar abarta abarta bize vermedi gitti elaleme verdi bizim ihtiyacımız varken diye aslında yok ama sırf ablama muğzur etiketi yapıştırmak için kesinlikle demiştir benim içinde inanırım anneme ama demeseydi keşkeLaf taşımak o yüzden büyük günah. Herkes birilerine karşı kin öfke kıskançlık vs duygular besleyen bilir. Kadın belki can açısıyla bişeyler sinirlendi ve aslında annene patladı. Gerçek duyguları olmayabilir. Depresyonda olabilir. Ağzından kontrolsüz laflar çıkabilir. Çaresiz kalmıştır. O anki duyguları ortamı annene olan ilişkisini bilmek lazım. Bence annene çok sinirlenip sana saydırmistir. Kardeşler candır. Bence arayip annem böyle şeyler söyledi ben inanması senden öğrenmek istiyorum diyebilirsiniz. Ama bunun için uygun bir zaman bulun suan çocuğundan dolayi Üzgün olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?