Bu bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim..

Peki eşin biz gelmiyoruz, yorgunum uykusuzum dese?!

Peki eşin biz gelmiyoruz, yorgunum uykusuzum dese?!

Demez ki... küsecekler surat asacaklar diye hiç bişey diyemez... bu sefer bana söz de vermişti tamam hiç bi yere gitmiycez diye ama olmuyo işte... her seferinde de canım sıkılıyo artık onlara göre aa bak oğlanla gelinle geziyolar ne iyi diyolar... ne biliyim saçma saçma şeyler işte...

Aman ne iyi ne iyi :/...

O zamanda sen küs ve surat as :)

gözün aydın canım bizede Allah ayrı ev nasip eder inşallah
kayınvalidemlerle bir sorunumun yok ama insanın kendi düzeni gibisi yok
Allahta bana yeni doğum yaptım diye yeğenini görmeye 1 haftalığına geldim diyen görmcemn gitmesi dileğiyle
4 tane görümcem var 2 tanesi melek gibi 1 tanesi arada bir problemli diğeri direk problemli drek problemli olan yeğenini görmye bir haftalığına istanbuldn geldi güya bugün 24 gün oldu ya 3 evli 1 tanesi bekar oda arada problemli görmcem onunla beraber yaşıyoruz ztn kayınvaldm fln yaşıyp gdiyoruz

Son düzenleme:
Bazen eşlerimizede acıyorum, arada kalıyorlar. Ama onlarda bize acımıyor, yani acımak yok :)

bende üzülüyorum arada kaldığı için, bazen sabrediyorum bazende kıyameti kopartıyorum... benimde bi yerden sinirimi çıkarmam lazım yani... daha taşmadım 2. gün sonuçta ama yarın, birgünde burda olurlarsa yoruluyorum beziyorum gelmeye başlıyorlar artık bana o değil yürüyüş mesafesiyle 10 dak.ilerde olan görümcem var ne var gidin ordada kalın 2 görümcemde arabayla 10 dak. bi taneside arabayla yarım saat... tek götürür bırakırız ama yoook ille oğlumun evi deyip çıkıyolar... oğullarıda 2 gündür evde yok... amaaaaannn söylemişlerdi bana tek oğlansa halin harap diye yok canım ne alakası var falan diyordum... varmış adamların bi bildiği...

Allah kurtarsın tatlım...

Ehehe gelsin rahat huzurlu günler o zaman

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin ve tez zamanda kurtarsın..

Benimde 3 görümcem var.. Bizimde hemen yakınımızda, 10 dk.. Ama aynı seninkiler gibi orda kalmıyorlar..
Banada demişlerdi, tek oğlan yandın sen diye ama işte aşk insanın gözünü kör ediyor :/

Benimde 3 görümcem var.. Bizimde hemen yakınımızda, 10 dk.. Ama aynı seninkiler gibi orda kalmıyorlar..
Banada demişlerdi, tek oğlan yandın sen diye ama işte aşk insanın gözünü kör ediyor :/

ya biz alışacağız, ya da bunlar öğrenecekler kızında oğlanın da kendine göre bi düzeni, kurduğu bi ailesi var... bakalım sonuçta ne olacak

Eyvaaahh... Allah kolaylık versin canım ve en önemlisi SAABIIIIIIIIR..

hiç gitmeye niyetleri yok valla... çok yoruldum... bari görümcem kalmasa yaa ne düşüncesiz dengesiz adamlar... ne kadar sabredebilirim ki... ama bi akşam olsun çok fena kavga etcem bi çözüm bulsun bir değil iki değil on değil...

bende 9 aylık evliyim anlayabiliyorum sizi.
biz bayağı uzak bir şehirde oturuyoruz,birde kayınvalidemde çalıştığı için gelemiyorlar haliyle.
nisanda gelecekler 3 gün kalıp gidecekler.
o yüzden fazla kafama takmıyorum,
fakat bir keresinde telefonda konuşurken,sohbet arasında şöyle bir sohbet geçmişti;
''merak etme zamanı gelince sık sık birbirimizde kalırız,bıkarız artık ''
istemediğimden değil,sonuçta eşimin ailesi başımın üstüne..
fakat ne bileyim ben uzun süreli yatılı misafirliklerden pek haz etmiyorum.
geçen ay annem 15 günlüğüne geldi.
ilk bir haftadan sonra sıkılmaya başladım.bu annemi sevmediğimden falan değil,fakat herkesin belli bir düzeni var,
o düzenin rahatlığına alışınca,insan yokluğunda arıyor..
bir evde 2 hanım 5 günden fazla yaşayamaz.
kadınların ruhunda var hakim olma isteği.
annem geldiğinde ben okuldayken tüm mutfağı baştan sna değiştirmiş,
bunu şöyle yap şunu şöyle yap...
kırılmasın diye birşey demedim ama gittiğimde gene kendi bildiğimi yaptım.
kendi annemle bile bu sıkıntıları yaşarken kayınvalidemi düşünemiyorum.
zaten nişanlıyken annem,ben ve kayınvalidem gelmiştim ev düzmeye buraya.
15 gün kaldık ama ne 15 gündü
hergün artık dönelim diye dua ediyordum.
Allahtan nisanda 3 günlüğüne gelecekler.
bayramlarda ankaraya gittiğimizde yarı zamanlı onlarda yarı zamanlı annemlerde kalıyoruz,
her iki tarafta bizi tutsak ediyor.
şuraya gidin,şunu yapalım..
eşimle yalnız kalamıyoruz bir türlü...
sırf bu yüzden birazda okulum olduğundan bebek işini erteliyorum.
annem:''yap çocuğun olsun hemen ben burdaki evi kapatır yanınıza gelirim 3 4 ayda bir dönerim o kadar,sen çalışırsın ben büyütürüm''
kayınvalidem:''yeterki sen çocuk yap ben istifa eder gelir bakarım torunuma ''
varın siz düşünün halimi...
çocuğunu nasıl büyütmek istersin diye soran yok,
herkes yapmış planını.
zaten zora gelemeyen çabuk bunalan bir yapım var birde o lohusa dönemlerinde gelecekler ne yapacağım bilmiyorum
yaşadığım yer güzel bir şehir,ben çalışırken bebeğime bakacak merhametli iyi bir kadın bulabilirim.
gel gör ki bunu onlara nasıl diyeceğim...
herkes hazırolda bebek haberi bekliyor,
bu kadar tırstırttılar beni(bu nasıl bir cümle oldu yav :111: ),
çok beklerler
içim dolmuş yaa..kusura bakmayın kızlar uzun oldu bayağı.
en azından benzer sorunları yaşadığımız insanları görmek,sadece ben yaşamıyormuşum deyip az da olsa kabullenmeyi kolaylaştırmak güzel: )

Son düzenleme:

Cocuk yapacağın varsa bile, böyle şeyler caydırıyor :)

Hadi cnm nil gozun aydin ne diyeyim gerisi bunu isteyen her kesin basina.mayisa kadar anca dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…