- Konu Sahibi Piremsesim11
Daha ne istiyorsunuz
Burada okuyoruz konuları, nasıl adamlar var
Cimri pislikler
Nazar değmesin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koalina senin esinde benimki gibiymis arabada fln oturduğum tarafın kapısını kilitler o dışardayken duşa giricem desem bin defa arar çıktınmı diye o evde yokken banyoda düşermişimde haberi olmazmış cinssO yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
Ben beni düşündüğünü düşünüyorum. Uzun süredir sevgiliyiz beni düşündüğünün farkındayım. Bazen çok pahalı başka yerde mi yesek diyorum öğrenciyken daha ılımlıydı bu konuda onu da ye bunu da ye demezdi. Okulu bitince çalışmaya başlayınca nedense daha çok şeyi almamı istediğini fark ettim. Yemek, kıyafet vs. Ama beni düşünse bile yine de şunu al bunu da al iç vs hoşuma gitmiyor. Garsona 2 çay getir bize tarzında konuşmaz da önce bi sorar ne alırsın diye tatlı istemezsem sadece kahve alırsam zorlamaz şunu da al diye ama bi kere Waffle istedim kahve de al yanına seviyorsun filan derdi bende ikiside tatlı Bayar beni dedim o zaman çay iç boğazından geçsin dedi. Ik mık ettim ama o gün dayanamadım kavga ettim benim adıma karar verme diye. Cidden çok sinirimi bozan bi mevzu.
Bence seni düşünmek değil bu.Sana söz hakkı tanımıyor.Herşeyi kendi istediği, düşündüğü giibi olsun istiyor.Neticede senin ağzın , dilin var canının ne istediğini sen bilirsin.Şimdiden böyle yapıyorsa yandın kuzum sen :)iyi günler hanımlar
Benim bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla bir cafeye oturduğumuzda mesela tatlı söylüyorum yanına bişey almak istemiyorum ama erkek arkadaşım parası gitmesin sandığı için bnm adıma çay ya da kahve istiyor ama benim içesim yok. Be benim adıma karar verme dedim. Beni düşündüğünü söylüyor boğazından geçsin diye diyor ama benim adıma karar vermesi sinirimi bozuyor gelen şeyi de yemedim zaten. Yemek yemeye oturuyoruz ben hafif şeyler seçiyorum o diğerini seçsene filan diyor pahalı olanı. O benden baya kilolu ben o kadar değilim canım istemiyor sonra kavga ediyoruz Çok büyük bi mesele değil ama cidden kafama takıldı. Siz nasıl tepki verirdiniz bu sorunu nasıl çözebilirim
O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
bende oyle :) elım ıtutar ama cok tatlı degılmı yaa :)) böyle cok sımarık hıssedıyom.kı bendede panık var karsıdan akrsıya gecerken. bosver canm sende ye ıc cocuk dusunuyo madem aynen dedıgın gıbı bellıkı senn pahalı oldgun udusundugunu falan sanıyordur canının ısteyıp ıstemedıgını ne bılsın :) ne guzel boyle en ufak seyde ble dusunyosa allah daım etsın bence inşallah her konuda senı dusunur mutlu hzuurlu olrusnzO yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
Şaka degil mi
Seninki iyi yine
Benimki beni Havaalanında şu market arabaları var ya onda taşıyorben biniyorum o itiyor
Topuklu giymekten vazgeçemiyorum saatler sonra paytak paytak yürümeye başlıyorum o yüzden