Bu bi erkeğin sizi düşünmesi mi?

Daha ne istiyorsunuz :D Burada okuyoruz konuları, nasıl adamlar var :D Cimri pislikler :D Nazar değmesin :D

ama adam haklı çaysiz boğazından geçmez ki insanıno_O
bu biraz alışkanlıkla alakalı sanırım.
herkesi kendi gibi sanıyor bazen insanlar.
benim kv oğlum 2 yaşındayken kahvaltı yaptirirken çay ver boğazından inmez çocuğun derdi:KK70:
bir süre sonra anlar hoşlanmadığınız için icmediginizi.
ama kabullenmesi zor olacaktirHoppa
kavga edilecek bir durum yok ama ortada.emrivaki değil tamamen iyi niyetli bir davranış sevgilinizin yaptığı.

O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
Koalina senin esinde benimki gibiymis arabada fln oturduğum tarafın kapısını kilitler o dışardayken duşa giricem desem bin defa arar çıktınmı diye o evde yokken banyoda düşermişimde haberi olmazmış cinss

Bende sevmem masada 1 çayla 2 saat oturulmasından ya da yicek bişey ısmarlandığında yanında içicek olmamasından. Sanki biraz adap kuralı gibi bence...
Bence şükret lokmalarını saymadığı için

Ben beni düşündüğünü düşünüyorum. Uzun süredir sevgiliyiz beni düşündüğünün farkındayım. Bazen çok pahalı başka yerde mi yesek diyorum öğrenciyken daha ılımlıydı bu konuda onu da ye bunu da ye demezdi. Okulu bitince çalışmaya başlayınca nedense daha çok şeyi almamı istediğini fark ettim. Yemek, kıyafet vs. Ama beni düşünse bile yine de şunu al bunu da al iç vs hoşuma gitmiyor. Garsona 2 çay getir bize tarzında konuşmaz da önce bi sorar ne alırsın diye tatlı istemezsem sadece kahve alırsam zorlamaz şunu da al diye ama bi kere Waffle istedim kahve de al yanına seviyorsun filan derdi bende ikiside tatlı Bayar beni dedim o zaman çay iç boğazından geçsin dedi. Ik mık ettim ama o gün dayanamadım kavga ettim benim adıma karar verme diye. Cidden çok sinirimi bozan bi mevzu.

Aslında sizi düşünüyor kendince. Ben de bazen eşime yapıyorum istemsiz, yediklerine karışıyorum çok yağlı ya da fast food yediğinde. Ya da başı ağrıyor gidip hemen ilaç içme, bir kahve iç falan diyorum. Tabi dinlemiyor :) Ben de eskisi kadar söylemiyorum ama iyiliği için söylüyorum bu konularda titiz ve araştırmacıyım.

Bence tatlı bir dille söyleyebilirsiniz karışmasından hoşlanmadığınızı. Ters tepki vermeyin.

benim nişanlım da iş çıkışı buluştuğumuzda bi yere gideriz ben çay isterim o hemen işten çıktın açsındır yemek ye der yok istemiyorum derim hayır olmaz ye bişeyler der . Ben para harcanmasın zaten borçlu diye ona kıyamadığımdan yok desem de o çoktan sıcak sepeti söylemiştir bile :))

iyi günler hanımlar
Benim bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla bir cafeye oturduğumuzda mesela tatlı söylüyorum yanına bişey almak istemiyorum ama erkek arkadaşım parası gitmesin sandığı için bnm adıma çay ya da kahve istiyor ama benim içesim yok. Be benim adıma karar verme dedim. Beni düşündüğünü söylüyor boğazından geçsin diye diyor ama benim adıma karar vermesi sinirimi bozuyor gelen şeyi de yemedim zaten. Yemek yemeye oturuyoruz ben hafif şeyler seçiyorum o diğerini seçsene filan diyor pahalı olanı. O benden baya kilolu ben o kadar değilim canım istemiyor sonra kavga ediyoruz Çok büyük bi mesele değil ama cidden kafama takıldı. Siz nasıl tepki verirdiniz bu sorunu nasıl çözebilirim
Bence seni düşünmek değil bu.Sana söz hakkı tanımıyor.Herşeyi kendi istediği, düşündüğü giibi olsun istiyor.Neticede senin ağzın , dilin var canının ne istediğini sen bilirsin.Şimdiden böyle yapıyorsa yandın kuzum sen :)

Bu şekilde sizi koruduğunu kolladigini hissediyor olabilir bence büyütülecek bi şey değil

Sevgisini bu şekilde göstermiş.
Yemek olayı bence tamamen sevgi işi. İnsan sevdiği yesin içsin diye uğraşır. Mesela ben eşime çok zayıf olduğu için farklı şeyler yaparım sabah kahvaltı yapmaz kızarım üzülürüm o açsa falan.
Ben aç kalmadigim için eşim tepki vermez genelde sadece et konusunda ısrar eder zorla yedirmeye çalışır

sadece 1 çay içiverin sizin adınıza aldığı karar hayati bir karar değil yarısını iç bırak.
sahiplenmeyi seviyo demekki yada tarzı bu ilgili. çay söylemese parası yok diye görüşmese oda dert olur. naapsın bu adamlar bilemedim.

Benim eşim de sizin sevgiliniz gibi. Bugüne kadar bu durumdan şikayet etmek hiç aklıma gelmemişti.

Onu ye, bunu giy diye birbirimize mudahale etmedik hiç. Sadece olur da denemedigim birseyler varsa "Şunu yemek ister misin?" Diye sorar.
Beni dusunmeyen biri degil. Ama her insan aciktiysa aciktiginin, ne yemek istiyorsa onun farkinda olur birinin soylemesine gerek yok bence.
Sadece birimiz hastaysak yemek, icmek konusunda israrci oluruz.
Cekiniyorsun saniyordur belki zamanla anlar.

O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
bende oyle :) elım ıtutar ama cok tatlı degılmı yaa :)) böyle cok sımarık hıssedıyom.kı bendede panık var karsıdan akrsıya gecerken. bosver canm sende ye ıc cocuk dusunuyo madem aynen dedıgın gıbı bellıkı senn pahalı oldgun udusundugunu falan sanıyordur canının ısteyıp ıstemedıgını ne bılsın :) ne guzel boyle en ufak seyde ble dusunyosa allah daım etsın bence inşallah her konuda senı dusunur mutlu hzuurlu olrusnz

Konuya mi üzelim, yorumlarami?

Kadin kendi kararlarini veremiyormu? Ben herşeye karişan erkeği çok itici buluyorum. Sonuçta çay istemiyorsaniz, istemiyorsunuz. Basit bir yeme içme kararina saygi duymayan kişi daha verdiğiniz büyük kararlarada saygi duymaz.

Çünkü burda erkeğin yaptiği karşi tarafi düşünmek değil, "ben daha iyi biliyorum, benim istediğim olacak" demesidir. Ben olsam sağlam bir kavga ederdim. Hatta böyle bir tipe hiç bulaşmazdim.

Cekingen mi duruyorsunuz acaba?
Isteseniz soyleyemezsiniz gibi mi dusunuyor?

Ben rahatsiz olurum onu yeme bunu ye sunu da al falan. Benim adima bir sey siparis etse falan...
Bir kere bozarim bir daha yapmaz.

Alttan alta kendi secimini kabullenmeniz icin diretiyor. Kendi secimini yerli, sizinkini uygunsuz veya yetersiz buluyor. Bu sizi dusunmek degil. Sizin dusuncenize saygisizlik etmek.

Bende eşime yapıyorum bazen :olamaz: rahat etsin diye yastık üşümesin diye çorap dediğinden daha fazla yemek koyuyorum :KK70:kızıyor hep bana oda 12 sene oldu hala aynı didişiriz :KK72:

:KK70:
Seninki iyi yine
Benimki beni Havaalanında şu market arabaları var ya onda taşıyor :KK53:ben biniyorum o itiyor
Topuklu giymekten vazgeçemiyorum saatler sonra paytak paytak yürümeye başlıyorum o yüzden

Sadece bu kadarla kaliyorsa sorun yok.. Ama her şeyde kendi fikrini dayatip israr ediyorsa (ki isrardan nefret ederim) orda sıkıntı yaşanabilir..

Back
X