Bu bir adet mi ? İlk kez böyle bişey gördüm :D

Ben waffle hüpletirken gördüm :D nutellanın dayanılmaz cazibesine rağmen gözlerimi alamadım yüzükten :D

Biz tek taşımızı kendimiz alabiliriz canım :D baskası alsa da görünmez boyutu nedeniyle :D

Ben otobüste gördm aynı değiller ama demek ki varmış ablacım :52:

:1::1:
Ben hiç görmedim ama tahmin edebiliyorum.. :1::1:
Alyansın önüne tektaş takınca bazen acaba diyorum abartılı mı oldu :1::1::1:
Adamın her aldığını takmış kadıncağız, ayırt etmemiş, ayıp bize bizde yadırgıyoruz:1::1::1:
Ne anlayışsız hatunlar olduk böyle:1::1::1::1:

Evet ya normali o da ben yadırgadım birden nihahahah :47: :9:

bızım burda var.... :1::1:

söylemesı ayıp esımın memleketı........
her parmagına ne kadar altınıtektası varsa takıyolar..

bende evlendım bılezıklerı hemen cıkardım....
noldu altınlarını elınden mı aldılar dedıler bana :1::1::1:

kendı gormemeıslıklerıne bakmıyorlarda
onlara uymayıncada senı kınıyorlar....:52::52::52:

şaşırmayın kızlar burda cok onlardan gelin buraya
göre göre alısırsınız :72::1::1:

Burası istanbul bitane taksan bakarlar :27:

Evlidir buyuk ihtimalle

Biri nisanda, biri dugunde takilmistir, digeri de yuz gorumlugudur :)

Benim oyle cunku :)
Ama takarken alyans onune tek tas, ortaya da yuz gorumlugu olan buyuk yuzugumu takarim :)

Sag elimdedir hepsi
cunku sola takamiyorum
beni de nisanli sanarlar hep
halbu ki 9 yillik evliyim :)

Cudana abla bunun iki yüzük parmağıda öyleydi.
Pırlanta alyans.
Yanında bir abi vardı onun yüzüğü sağ elindeydi.
Nişanlı olduğunu düşündüm bende.

Bu arada karşımda oldukları için parmaklarını görebiliyordum otururken yere baktığımdan farkettim :27:

Hep halamın gelinler gelir aklıma yüzük deyince utanmasalar ayak parmaklarına bile takacaklar :1:

O an neler geçirdim aklımdan tahmin edemezsin :27:

Yagırgamadım ben zaten sadece komik geldi arkadaşlar.
Adet olabilr diye de düşündüm .
Daha fazla dayanamadım ve sordum :52:

benim bir arkadaşımda bu şekilde takıyordu , bende dalgaya vurmuştum birini göremezsek diğerini görelim diyemi ikisine birden taktın demiştim:9::9::9:

Ben otobüste gördm aynı değiller ama demek ki varmış ablacım :52:

Evet ya normali o da ben yadırgadım birden nihahahah :47: :9:

Burası istanbul bitane taksan bakarlar :27:

Cudana abla bunun iki yüzük parmağıda öyleydi.
Pırlanta alyans.
Yanında bir abi vardı onun yüzüğü sağ elindeydi.
Nişanlı olduğunu düşündüm bende.

Bu arada karşımda oldukları için parmaklarını görebiliyordum otururken yere baktığımdan farkettim :27:

Ben de sola takabilsem digerini ve esimin ilk hediyesi olani da takar gezerdim demisim ;)

hakikaten abarti yahu o kadar da olmaz

bu arada esimin de alyansi sagdadir o da sola takamaz :)))
Ama bak evliyiz hem de 2 cocukluyuz ;)

Ben allahın emri gibi aynı parmağa alyans+tektaş takma modasını bile son 2 senede farketmiş bir insanım. O bile fazla geliyor bana ama millet yüzüğü, isterlerse burunlarına taksınlar çok mühim değil benim için.:24:

Hem geçen yaz her bulduğunu koluna geçir modası vardı, şimdi de parmaklara sıçramıştır belki.

Ben de sola takabilsem digerini ve esimin ilk hediyesi olani da takar gezerdim demisim ;)

hakikaten abarti yahu o kadar da olmaz

bu arada esimin de alyansi sagdadir o da sola takamaz :)))
Ama bak evliyiz hem de 2 cocukluyuz ;)

Heee ozaman onlarda evli olabilir bunu düşünmemiştimmm :26:
Ama ne bilim 2 alyans 2 pırlanta garip geldi.
Görmemiş dedim ayıp ettim belkide :26:

ne güzel taksınlar üçer beşer. ne de olsa Afrika da pırlanta için elmas için ölecek, sakat kalacak, sömürülecek, işkence edilecek daha çookkk insan var. devam etsinler :46:

Okuyunca bende mi sorun var dedim:44: Sözlümle bi tane klasik alyans aldık birbirimize, öyle tektaş falan da istemedim, gereksiz bulduğum için. Evlenince de o klasik alyansı takmaya devam edeceğiz. Ben benim adama sesleneyim en iyisi, Kalk bey kaalk biz yanlış yoldayız bak millet çifter çifter takmış geziyo:132:

Çift yüzük parmağında değil de bir kere metrobüste bir kadında önce tek taş, arkasına kalın bir tamtur yüzük ondan sonra da alyans görmüştüm 3 yüzük birden tek parmakta böyle parmağın boğum yer olurya oraya kadar yüzük silsilesi. :9:

şu tektaş ve tamtur alyans birarada olanlardan var ya, belki biri öyledir:53: vardır yani bir bildiği(herhalde)

o değilde ağır gelmiyor mu acaba, ben kaşımı gözümü çiziyorum, kabanımın astarını yırtıyorum falan, beceremiyorum yani alyanstan başka birşey takmayı... :1:

O an neler geçirdim aklımdan tahmin edemezsin :27:

Yagırgamadım ben zaten sadece komik geldi arkadaşlar.
Adet olabilr diye de düşündüm .
Daha fazla dayanamadım ve sordum :52:

Sordun?...
Ne dedi ki?
Nasıl sorduuuuunnn :52: :1:
Neden hepsini taktın mı dedin ki :1:

biz birini zor bulduk , millet boş bulduğu her parmağa pırlanta takar olmuş :) ağlayabilir miyim :)

Sen ona şükret, onu da bulamayanlar var :63:
Bir alyansa gidiverdik valla :60: :60:

canım ya yeni evli veya yeni nişanlıysa bazı kişilerde veya ailelerde illaki hepsini takıcaksın fikri var ben üst üste 3-5 tane set takan bile gördüm

Biri nişan alyansıdır biride evlilik pırtanlara gelince biri evlilik teklifinde gelmiştir digeride hediyedir olabilir :) kim ne takarsa taksın nie kafa yoruyorsunuz ki kızlarrrrrr :) :)

önemli olan huzur mutluluk bana göre önemli olan o yüzüğün maddi degeri değil o yüzüge yüklenen anlamlardır ben tektaş takmayı düşünmüyorum fındıklı kurabiyemede dedim gerek yok başka bir yüzük sectik birlikte daha güzel anlamları olan bir yüzük evlenme teklifini o yüzükle yapacak bana

Canım iki tane pırlantası olan biri yani o parmakları dolduran birinin parası boldur parası bol olan biri pek otobüs kullanmaz heralde:)))
Şahsen ben kullanmam:)))Bak bana sürekli yüzük kaybetmekten artık eşim altın alyans bile almıyor parmağımdaki yüzük bile imitasyon:))))Otobüslerde sürünüyorum orası ayrı bi konu zatiii:)))))

Şaka bi tarafa GÖRGÜSÜZLÜK anacım başka bişey değil:)))

Ha şuda geldi aklıma belki adamın kıskançlığı psikopatlık derecesindedir bir elini göremeyen diğerini görür diye yüzükleri taktırmışta olabilir kızcağıza valla mantıklı geldi haaaa:))))

Back
X