Bu bir kabus olmal..Aldatldm

Evet maalesefki kendinizi kandırıyorsunuz.benneyaptımki

Bazen herşey çok mükemmel olduğunda da sıkılabiliyor insan.Hep canım cicim,hep sevgi pıtırcıığı olmak kimi insan için işkence haline dönüyor.Problem istiyor,özlemek,heycanlanmak istiyor.ılişkiler bence ne çok kusursuz ne de çok problemli olmalı.Zaman zaman tartışmak,ayrı takılmak,özlemek hatta görmemek gerek bence.Belki bu sevgi çemberi monotonluğundan sıkılıp öylesine konuşmuştur.Ama aklı başına gelmiş sanırım..

canım benim düşüncem bi insan deli gibi sarhoşda olsa bi şeyler hissetmediği bi insana askım bitanem demez bence bilemem ama bana öyle geliyor bence eşin seni sevse bilee küçük bi kaçamak yapmak istedi sen yokken bi anlık bi heves yasamak istedi belkidee ama sen sonuna kadar haklısın ben olsamm bende kendime asla yediremezdimm canımm seni etkilemek istemiyorum ama hatırlamıyorumlarr bahanee bence

ne kadar saf ya (kibar söyledim) bir kaç mesaj telefonda duruyo kafamçokkarıştı
hakkınızda hayırlısı olsun , ruhsal aldatma da olsa neticede bi türlü aldatma benneyaptımki
bugun bunu yarın onu yapar
hakkınızda hayırlısı olsun benneyaptımki

Öncelıkle diğer arkadasların dediği gibi, eski sevgılısının numarasını nerden bulmuş 10 yıl önceki hemde?

Senın kıskanabılecegını düşünmemiş mi hiç?

Nasıl bı dertleşmek bu aşkımlı,sevıyorumlu,liseli aşıklar gıbı?

Hem o nasıl bı kız ki evlı bı adamla yazısıyor böyle?

Kendını kandırma canım,aldatmadır bu.Kızla anlaşmış olabılır.

Hakkında hayırlısı olsun,ama bırı yapan ıkıyıde yapar kural bu bence :1no2:

..
aynı adiliği bi anne olarak onun da yapmasını mı öneriyorsunuz bravo size başkalarını kendi seviyenize çekmeyin lütfen ya ayrılır ya devam eder saçma sapan fikirler ortaya atmayalım bi annenin bu fikirlere ihtiyacı yokkkkkkk

Son düzenleme:
seli sana yazmadım bunu öncelikle ağzını bozma düzgün konuş seviye falan kendi seviyene bak sen....bir baba bunu yapınca normal anne yapıncamı affedilmez oluyo ben ayrılmayıp devam ediceksen yap oda anlasın bakalım nasıl affediliyomuş dedim benim fikrim yazdım seni ilgilendirmez....

katılıyorum devamı gelir affedilirse nasıl olsa çocuğum var affetti yine affeder der...

fisfisfis canım bence sen her şekilde bu evliliğe davam ediceksin bilmiyorum gerçekten insan başına gelmeyince ne dese boş olur heralde bende asla affetmem diyorum ama ya oğlum ilerde derse anne benim için neden bir şansa vermedin babama diye işte insan ne cvp verir sen oğlun için bir şans daha vermek istiyorsun anladığım kadarıyla o zaman hiç uğraşma dökümanla falan bence tabiCADIARZUCADIARZU

herkesin seviyesi ortada zaten yaptığı tavsiyelerden güzelim cevap vermeme bile gerek yok aslında erkek yapınca affedilir diye bişey de yok zaten... o yüzden sayfalardır adama demediğimizi bırakmıyoruz adam zaten adilik yapmış karısını aldatarak aynısını eşinin yapmasını nasıl düşünebiliriz ağzımı da bozmadım gayet açık yazdıklarım bozuk bi yanı yok... savunuyorsun hala ya pesssssssss

Son düzenleme:
zor bi durum gerçektende ... affedilir hiç bir yanı yok benim nazarımda.. ama arada bir çocuk var diyorsunuz rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin

vereliniortakvereliniortak aynen katılıyorum çok saçma iyi kocam beni aldattı diye gidip o adiliği bende yapıp aldatayım yok böyle bişeyne farkım kalır benim kocamdan insanın canı bu şekilde yakılmaz ayrılırsın olur biter bu zaten fazlasıyla onun canını acıtır:teytey::teytey:

oğlunuz için bir şans daha verin bence...karşıdaki kızın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz hemen ayrılmakla...yuvanızı dağıtmayın derim...sıkı bir takibe alın eşinizi de...ayrılık çözüm değil ki...yine üzülen siz olursunuz...erkekler bizim kadar duygusal olmuyor maalesef...o kızla evlenir sonuçta siz bırakırsanız...ama siz oğlunuz var diye evlenmeyi ertelersiniz...oğlunuz da analı babalı öksüz kalmasın...nacizane fikrim böyle...hakkınızda hayırlısı olsun...:Saruboceq:

ayrıca bir anne eşini aldatıp çocuğunun yüzüne nasıl rahat bakabilir sebep ne olursa olsun aldattıysa mahkeme var boşanırsın ya da süründürürsün ayrı konu ama o aldattı ben de aldatayım iğrenç bence

gazetedemi okudum tv.demi izledim hatırlamıyorum ama bir psikolog bir koca karısına çok iyi davranıyorsa onu çok şımartıyorsa karısına karşı işlediği bir hatanın vicdan azabını dindirmek yada onun birşeyden şüphelenmesini önlemek amacıyla yapıyor olabilir demişti hatta benim eşimde bana çok iyi davrandığından huylanmıştım o dönem

valla ister katılın ister katılmayın benim fikrim bu öyle yapan adam benim gözümde haketmiştir...oturup acı çekiceğime aynı acıyı onada yaşatırım....bence seli senin seviyen ortada düşündüklerinde umrumda diil açıkcası o zaman affedilmiyosa boşanılsın adama söylemediğiniz şey kalmamış ama adam yapmış bi kere o nasıl karısının yüzüne bakıyosa şans veriliyosa kadınada verrilicek o zaman... ama kimsede tutup boşanmıyo çocuk için sevdiği için vs...süründürmek diye bişey yok bi kere affedersen devamı gelir...

.bence seli senin seviyen ortada düşündüklerinde umrumda diil açıkcası

seviyem ortada tabii ki büyük şehirde büyüdüm yaşadım türkiyenin en iyi üniversilerinde lisans+lisansüstü eğitim aldım Türkiyenin gerçeklerini bilerek ayaklarımı yere basan ve ona göre yorum yapmasını da bilen bi karakterim var daha fazla bişey demeğe gerek görmüyorum..

ben hem türkiyede hem ingilterede 2 sene eğitim aldım seviye bunlarla olmuyo ama demeğe gerek görme sen demeğe:=)

Ben olsam boşanırım...

Aldatılma gibi durumlarda affetmeyi düşünmek imkansız bir olay benim için...

İsterse 100 çocuğum olsun...Sürekli kavga çıkartırım,mümkün değil susup sindirebilmem..Öyle bir ortamda da sağlıklı bireyler yetiştirelemez bana göre...

Allah yardımcınız olsun...
:Saruboceq:

Yapılan tahsille seviye belirlenmiyor malesef...

(Söz meclisten dışarı ama, eşeğe palan vursan gene eşektir denir..Okumuş eşek olmak kişinin seviyesini yükseltmez..Önemli olan insan olmak,kişileri küçük görüp sadece kendini eğitimli,görgülü sanmamak insanlık gereğidir bence.....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…