offfffffff kalbim aklım paramparça,zaten bi süre deniycem olmazsa bitecek..ona karşı bişeyler hissetmese yazmaz diyorum bende amainsan yinede kondurmıyor acaba bi heyecanmı aradı,merakmı etttii acaba acaba herşeyi düşünüyrum ama devam etmeyide yediremiyorum kendime.kavgalı sorunlu bi evliligimiz olsaydı sıkıldı nefes almak için yaptı diycem ama o kadar güzel bi evliligimiz vardıki sesimiz bile yükselmezdi birbirimize,hatta ailesine çok düşkündür ama beni hiç ezdirmez ve laf söyletmez onlara,eşimin ailesine gittigimizde bi bulaşık yıkasam bile yoruldun sen otur der,hep düşünürdü beni,bu yüzden diyorum beni seviyor demekki ama bu kıza neden öyle msjlar atar biri..of ne bileyim aslında iyi yönlerini düşünmememm lazım çabuk affetmemek için ama kendimi kandırıyorum resmen
cnm o zaman madem çocuğun içindevam ediceksin ama bence sende aynısını ona yap hep daha kolay kabullenirsin hemde psikolojik olarak rahatlarsın haketmiş bunu....sonuçta seni seviyodur ama ona karşıda bi özlem bi takım bişiler olmasa öle şeyler yazmazdı diye düşünüyorum erkek işte.
Öncelıkle diğer arkadasların dediği gibi, eski sevgılısının numarasını nerden bulmuş 10 yıl önceki hemde?
Senın kıskanabılecegını düşünmemiş mi hiç?
Nasıl bı dertleşmek bu aşkımlı,sevıyorumlu,liseli aşıklar gıbı?
Hem o nasıl bı kız ki evlı bı adamla yazısıyor böyle?
Kendını kandırma canım,aldatmadır bu.Kızla anlaşmış olabılır.
Hakkında hayırlısı olsun,ama bırı yapan ıkıyıde yapar kural bu bence :1no2:
fisfisfis canım bence sen her şekilde bu evliliğe davam ediceksin bilmiyorum gerçekten insan başına gelmeyince ne dese boş olur heralde bende asla affetmem diyorum ama ya oğlum ilerde derse anne benim için neden bir şansa vermedin babama diye işte insan ne cvp verir sen oğlun için bir şans daha vermek istiyorsun anladığım kadarıyla o zaman hiç uğraşma dökümanla falan bence tabiCADIARZUCADIARZUben aldatıldıgımı kabul ediyorum zaten,inanmıyorum ki onların zırvalarına..hayatımı mahvettiler..oglum için devam edicem sanırım bi süre,ilerde oglum için tekrar sans verseydim deyip pişman olmamak için mecburum gibi..çok mutsuzum ve ayrılırsakta bundan daha mutsuz olacagıma eminim ve benim mutsuzlugumada ailemi,oglumu dahil etmek istemiyorum,bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorum,bahane buluyorum ayrılmamak için..ona karşı duygusu olup olmadıgını ögrenebilsem herşey çok kolay olacak benim için
seli sana yazmadım bunu öncelikle ağzını bozma düzgün konuş seviye falan kendi seviyene bak sen....bir baba bunu yapınca normal anne yapıncamı affedilmez oluyo ben ayrılmayıp devam ediceksen yap oda anlasın bakalım nasıl affediliyomuş dedim benim fikrim yazdım seni ilgilendirmez....
vereliniortakvereliniortak aynen katılıyorum çok saçma iyi kocam beni aldattı diye gidip o adiliği bende yapıp aldatayım yok böyle bişeyne farkım kalır benim kocamdan insanın canı bu şekilde yakılmaz ayrılırsın olur biter bu zaten fazlasıyla onun canını acıtır:teytey::teytey:herkesin seviyesi ortada zaten yaptığı tavsiyelerden güzelim cevap vermeme bile gerek yok aslında erkek yapınca affedilir diye bişey de yok zaten... o yüzden sayfalardır adama demediğimizi bırakmıyoruz adam zaten adilik yapmış karısını aldatarak aynısını eşinin yapmasını nasıl düşünebiliriz bi de savunuyorsun hala pesssssssss
vereliniortakvereliniortak aynen katılıyorum çok saçma iyi kocam beni aldattı diye gidip o adiliği bende yapıp aldatayım yok böyle bişeyne farkım kalır benim kocamdan insanın canı bu şekilde yakılmaz ayrılırsın olur biter bu zaten fazlasıyla onun canını acıtır:teytey::teytey:
.bence seli senin seviyen ortada düşündüklerinde umrumda diil açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?