- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
çok teşekkür ederim bende artık hayatı yakalamak gezmek eğlenmek aileden uzak kendi ayaklarım üstünde durmak istiyroumBasbayagi kuzenin sacmalamis canim.
23 yas daha gencecik piril piril bir yas
Daha gezersin de gorursun de ogrenirsinde bunlari yasarken kuzeninin ne kadar sacmaladigini farkedersin zaten
O zaman okuluna, sınavına odaklan.. Sonucunda da başar.çok teşekkür ederim benimde hayalim üniversite okumak şuan okuyorum ama dgs ile hemşirelik istiyorum okurkende bol bol gezmek
ahaha haklısınız :))Kuzenine sormadın mi beynini kaç yaşında hangi sehirde kaybetmiş? Bi el atalım bulalım şuna. Sevaptır
Özel olmayacaksa orta bir maaşla nasıl bu kadar fazla yer gezebiliyorsunuz :) Varsa bir tüyonuz biz de alalım :)Benim ailemin tatil alışkanlığı yok. üniversite çağına gelene kadar bir yaşadığım şehri, bir memleketi, bir Ankara'yı,bir Çanakkale'yi, bir de birisinin marmaradaki yazligini görmüştüm.
Gezme tozma işine üni 2. Sınıfta başladım.
İlk yurtdisina 25 yaşında çıktım. Sonra devamı geldi.
28 yaşındayım, tam bir senedir geçen sene Mart ayından beri tam 10 şehre gittim küçük küçük izinlerimde (6 tanesi ilk kez gittiğim şehirlerdi) , son aldigim bileti iptal etmek zorunda kalmasaydim şu an balkanlarda 3. Gunumun keyfini sürüyordum...
30 yaş hedefim 30ulke görmüş olmak :)
Bu arada Über bir maaşım yok. Ne öldürür ne güldürür, orta direğim işte.
Yani sen istersen her şey olur. Yeter ki hayatın için bri adım at ve ömür torpusu salak insanlari hayatından cikar...
22 yaşındaydım bir anım geldi aklıma, ben deniz olmayan bi yerde büyüdüm ama doğduğum yerde ve üniv. okuduğum yerde deniz vardı. Bu bir kayıp değil ve hayat sana neler getirir bilemezsin. İşte 22 yaşındayken teyzemgile gitmiştim bulundukları şehirde deniz vardı ve deniz kenarı bi yere yemeğe gitmiştik bi ara gözüm ufka dalmış farketmedim bile bişey düşünüyordum belki de birden eğilip kulağımaHerkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
Hep yazıyorum yine yazayım:))Özel olmayacaksa orta bir maaşla nasıl bu kadar fazla yer gezebiliyorsunuz :) Varsa bir tüyonuz biz de alalım :)
evet haklısınız hayatı yakalayabilirim bir yerlerden:)Hangimiz kendi ayaklarimiz uzerinde durana kadar ne yapabildik ki. 23 yas hic de geç değil. O zaman ben 30'ma geldim. Yurtdisinda gezme hayallerim var yasim gecti deyip oturayim mi. Kuzeniniz sizi asagi cekmeye calismis. Böyle insanlar insanin psikolojisini bozar. En sinir olduğum tiplerden biridir. Daha gencsin, yaparsin edersin diyecegine dalkavuğa bak
teşekkür ederim mesaj için ama sahip olduklarınız için şükredin bence 23 yaşında birçok pişmanlığı olan yaşantı eksikliği çok olan bir kız olarak söylüyorum bunlarıbenim babam durumu cok iyi olmayan bir ailenin cocuguymus, oyle ki 5 cocuklarindan sadece birinin okul masrafini karsilayabiliyorlarmis o da babam olmus. daha sonra ortaokul ve liseyi burslu okumus ailesine yuk olmamis. tip okurken ayni zamanda hep calismis, ankara tip o zaman hep ted kolejlilerle doluymus babam hic onlarla oturup bir cay bile icememis. izmirde dogdugu icin sizden farkli olarak deniz gormus sadece ama sahilde bir cay icmemis mesela. veya meslege baslayana kadar istanbulu hic gormemis. fakulteden sonra direkt uzmanlik vs derken bir gun bile bos gecmemis cunku ailesine bakmak zorundaymis. ama hep okumus yani bana anlattiginda her zaman diyor ki “ben eyfeli gormeye gittigimde fransada okuyan arkadasimdan daha cok sey biliyordum cunku surekli arastirmistim
merak etmistim”
simdi o 70 yasinda ben 23 yasindayim. dunyada 90dan fazla ulkeye 400den fazla sehire gitti babam. her zaman da soyler iyi ki hayatimi kendim kurtarmisim diye. ben de sizinle yasitim sizden cok farkli bir hayat suruyorum ama hayata karsi cok bir hevesim yok. cok isterdim bir seyleri kendim kurabilmeyi. sizin ne guzel oyle bir sansiniz var. bence 23 yas hicbir sey icin gec degil kendi hayatinizi kurabilirsiniz, sizin de ilham verici bir oykunuz olabilir.
teşekkür ederim mesaj için ama sahip olduklarınız için şükredin bence 23 yaşında birçok pişmanlığı olan yaşantı eksikliği çok olan bir kız olarak söylüyorum bunları
çok teşekkür ederim yanlış anladınız beni yani keşke gibi bi cümle kurmuştunuz mutlu olun diye yazdım hiç değilse benim gibi büyük pişmanlık acılarınız yoksukretmedigim mesajin neresinde yaziyor ki? ben size ornek olmasi acisindan yazdim. umarim istediginiz hayata ulasirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?