- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Selamun Aleykum bacımHerkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
Herkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
20 yaşındayım. Sizden küçüğüm. Ve hatta evliyim. Ama anne baba evi gibisi yokmuş. Bi yerleri gezememek kayıp değil.. Bulunduğun yerin, saatin tadını çıkaramamak kayıp bence.Herkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
Herkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
ya mesajınız için teşekkür ederim size özelden mesaj atabilir miyim?Selamun Aleykum bacım
Bende 23 yaşındayım
Ne sahili ne denizi
Anca bi arkaya mahalleye gidebiliyorum.. Neyani ben şimdi elimde hıyarla mezarlıgamı gideyim
Hayat yeni başliyürrr yaa
Ve özel harekat için kolları sıvayacam sonra jöh sonra komando!
Ve neler neler yaşadım
23 üz bee daha ağzımız süt kokuyor
Tabikiii canımm gel bana gel sen. dertleşiriz konuşuruzya mesajınız için teşekkür ederim size özelden mesaj atabilir miyim?
çok teşekkür ederim benimde hayalim üniversite okumak şuan okuyorum ama dgs ile hemşirelik istiyorum okurkende bol bol gezmekHiçbir şey için geç değildir..23 yaş ne ki hemen toparlan. Üniversite hayata atılmanın, yeni deneyimler yaşamanın en güzel basamağı. Eğer okumuyorsan üniversiteden başlayabilirsin.
kendisi 22 yaşındaa mezun oldu şuan atanmış öğretmen her yaz farklı şehirlerde tatil yapıyorBence hiçbir şeyin yaşı yoktur. Hayaller ve hedefler olmadan insanlar yaşayamaz.
Kuzeninizin hiç mi hayalleri, hedefleri yokmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?