Bu bir sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ipgulleta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
35
29
3
Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Kararsız kaldığım bir hususta yardım rica ediyorum sizlerden.
Geçen gün nişanlımın kolideki kitaplarını kendiminkilere eklemek için aldım. Ufak bir eleme de yaptık.
Aldığım kitaplardan birinin adı eski kız arkadaşının adıyla aynı. Sanırım sevgili oldukları dönemde aldı isminden ötürü. Çok bilinen bir yazarın çok da bilindik olmayan bir kitabı.
Evimizdeki kitaplığa koymam için bu kitabı bana vermesi saygısızlık mı?
(Eski kız arkadaşının adını sonradan öğrendim)

Kitapları neye göre eleme yaptınız ki?
Erkekler o kadar ince düşünmüyorlar çoğu zaman
Kitabın arasında fotoğraf bulsan hadi neyse dicem de
Ha bu seni rahatsız ettiyse onu da aradan sıyırsaydın almayacaklarının yanına
Sonradan kafa yorman gereksiz
Gidip okula veya kütüphaneye bağışla diğer kitaplarla beraber

Hayatınıza giren insanların geçmişleri hakkında bu kadar hassas olup buluttan nem kapmayın ama ya. Herkesin geçmişi var,unutamadığı ya da unutmak istemediği anıları, yaşanmışlıkları var. Bunları kabullenmezseniz hayat sizin için çok zor olur, mutsuz olursunuz.

Çok okuyorum, bende olup olmamasına ve edebi değerine göre, kızın ismini sonradan öğrendim yoksa ayırırdım. Teşekkür ederim yanıtınız için bağışlayacağım

hayat boyle sızın ıcın gercekten zor olur
:)
benım esım veya ben bu kadar kırılgan asırı hassas boyle dusunen bırılerı olsaydık 6 yıllık evlılıgımızde kesın bosanırdık

altı ustu kıtap alıp koyun allah askına kıtaplıga ya :)

Hayatınıza giren insanların geçmişleri hakkında bu kadar hassas olup buluttan nem kapmayın ama ya. Herkesin geçmişi var,unutamadığı ya da unutmak istemediği anıları, yaşanmışlıkları var. Bunları kabullenmezseniz hayat sizin için çok zor olur, mutsuz olursunuz.
Yani, bir de bu kitap sonuçta. Sanki kitabı elden çıkarsa anılar silinecek ya da tam tersi kitap orda durunca sürekli aklına kız ve anılar gelecek. Öyle özel yaptırılmış bir hediye olsa neyse de.

Yok artık ya 😳tövbe tövbe hayatta aklıma gelmez böyle şeyler

Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Kararsız kaldığım bir hususta yardım rica ediyorum sizlerden.
Geçen gün nişanlımın kolideki kitaplarını kendiminkilere eklemek için aldım. Ufak bir eleme de yaptık.
Aldığım kitaplardan birinin adı eski kız arkadaşının adıyla aynı. Sanırım sevgili oldukları dönemde aldı isminden ötürü. Çok bilinen bir yazarın çok da bilindik olmayan bir kitabı.
Evimizdeki kitaplığa koymam için bu kitabı bana vermesi saygısızlık mı?
(Eski kız arkadaşının adını sonradan öğrendim)
saygısızlık yok bence ortada kitabı kendi yazdırmadı ya tesadüf işte

aklıma Gülden Kale Düştü kitabı geldi

Gülden Kale kadının adı, düş idi yani rüya idi

ya da düşmek yani Gülden Kale aşağı düştü

Gülden yapılmış bir kale aslında rüya idi

Gülden yapılan kale fethedildi

gibi çeşit çeşit anlamlar yüklenebiliyordu

masamda Zehra isimli bir kitap var, psikolojik roman diye nitelendirilmiş o nedenle aldım

aaa gözüme Cevdet Bey ve Oğulları ilişti

ha bir de eşimin başucu kitabı Oblomov var, onu da unutmayalım oğlum ona ailemizin 5. üyesi diyor, aylardır okunamadı da kendisi 600 küsur sayfa

şaka bir yana kitap bilinen kitap ise rahatsız olmak manasız ama madem rahatsız oldunuz söyleyin bunu karşıdakine

bu arada oğlumun adı ilkokul aşkımın adı der çıkarım konudan

Biz birleştirdiğimiz de ölen kız arkadaşının fotoğrafı çıkmıştı kitap arasından.

aklıma Gülden Kale Düştü kitabı geldi

Gülden Kale kadının adı, düş idi yani rüya idi

ya da düşmek yani Gülden Kale aşağı düştü

Gülden yapılmış bir kale aslında rüya idi

Gülden yapılan kale fethedildi

gibi çeşit çeşit anlamlar yüklenebiliyordu

masamda Zehra isimli bir kitap var, psikolojik roman diye nitelendirilmiş o nedenle aldım

aaa gözüme Cevdet Bey ve Oğulları ilişti

ha bir de eşimin başucu kitabı Oblomov var, onu da unutmayalım oğlum ona ailemizin 5. üyesi diyor, aylardır okunamadı da kendisi 600 küsur sayfa

şaka bir yana kitap bilinen kitap ise rahatsız olmak manasız ama madem rahatsız oldunuz söyleyin bunu karşıdakine

bu arada oğlumun adı ilkokul aşkımın adı der çıkarım konudan
Çok da ayrıntılara takılmayıp kişiyi tavırlarıyla değerlendirmek gerek diyorsunuz özetle. İçten içe saçmaladığımın farkındayım o yüzden gündeme getirmek istemedim konuyu. Oblomov başlamak için konsantrasyon gerektiren fakat içine girdiğinde de bitmesini istemediğim bir kitaptı. Umarım eşiniz de keyif alır. Yanıtınız için teşekkür ederim

Git bir kütüphaneye ver yada okumayı seven bir arkadaşına hediye et. Neden bu kadar düşündün? Ver birine gitsin, ben olsam öyle yaparsım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X