- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bunlar cenaze evinde oldu yani bildiğimiz cenaze eviBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Yine bir Tereliye klasiği :)Biliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Valla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.Bunlar cenaze evinde oldu yani bildiğimiz cenaze evi
Çok mu rahatsız oluyorsun okuma o zaman yorumda yazma neden bu zahmeti gösteriyorsunKonuya biliyorsursunuz diye baslamissiniz, demek ki siz de biliyorsunuz ki 7/24 yaşadığınızı buraya yazdığınızi iyi bari:))))
Çokta birşey demedim ????Valla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?