Bu bomba kimin elinde kalır?

Öğüt vermiş insan acısına rağmen “kinini kus “ dememiş .. sizin cenazeye saygınız olmalıydı , insanları iyi biliyorlar diyip hırs yapıp bombayı elinizde patlamanız gerekmiyordu
Onlar yaşadıklarımızı anlatmış hemde yalan yanlış ben hiçbir savunma yapmayıp ayrılabilir dedim Sadece

Bu bomba kimin elinde patlar bilemem ama rahmetlinin evinde patlamış orası kesin.Birde siz neden sürekli gorumcenizin kaynanasına gidip duruyorsunuz.İlk gün gitmissiniz taziyeye tamam birde kirk mevlidinde gidersiniz yeter bence.Niye iki gün de bir gidiyorsunuz.

Bunlar cenazenin üçüncü günü konuşuldu öyle mi hiç şaşırmadım. Kocanın kulağına gitse boşanma lafı yazık değil mi adama sırf ailesine göz dağı vermek için böyle küçültüyosunuz. Bide adam öleli ne kadar olmuştu sanki baya oluyo neden şimdi bu konuyu açtınız.

Yaşadığım herşeyi onlar anlattı nişan bohça kadar tabi gerçek olmayan onların iftiralarıyla bende onların iyi bizim kötü olduğumuzu kabul edip onayladım sonrada ayrılabiliriz dedim hepsi bu.

aile ilişkilerinizi ispatlamaya gerek yoktu.
kim neyapabilir aranızdaki sorunlara
Yani bencede yoktu onlar anlatmış suçlu biziz ya öğüt veriyorlar böyle öyle olmaz diye eee onlarıda iyi biliyorlar kötü desem kim inanacak bende yaşadığım şeyler devam ederse ayrılırım dedim belli olmaz dedim

Esine asik oldun mu hic banabenigeriver ? Cunku en buyuk saygisizligi esine yapiyorsun aslinda. Ailesini herkesin ortasinda kotuledin, Bosanirim olur biter deyip adami yerin dibine soktun? Hadi ailesini sevmiyorsun da adami da mi hic sevmiyorsun?

İnsan, bir cenaze evinde çocuk yapmıyorum ayrılırız belki diye elin insanına konuşur mu yahu? Dedikodu yapar mı? Özelini açar mı? Allah akıl fikir edep versin inşallah.
Ben dedikodu yapmadım öğüt dinleyip onlar iyi biz kötüyüz tamam dedim yaşadığım sorunlar devam ederse ayrılırız dedim iki sene oldu neden çocuk istemiyorsun sebep bu mu dediler evet dedim

Cenaze evi mi, Tereliye' nin iç dökme evi mi anlayamadım. Benim bildiğim ölünün arkasından dua edilir, siz ölüyü unutup kaynana-görümce çekiştirmeye gitmişsiniz. Ayrıca yolladığınız haber kaynananız için göz dağı değil, müjde olur fakire sadaka verecek sebep olur hatta kadının tüm hastalıklarından bir an da kurtulup sağlığına kavuştuğu gün olur.

Eşime aşık olmadım sanırım sevmeye çalıştım sevmiyorum diyemem ama ikimizde birbirimiz için vazgeçilmez değiliz bunu anladım.

Cenaze evinde çocuk yapmıyorum belkı ayrılırız muhabbeti yapman çok çocukça. Bıraz utanma olur İnsanda. Hadi onlar anlatıyor sen bıraz asil bu kız gibi gorunseydın böyle uluorta saçma konuşana kadar. Bu kadar boş konuşmayla zaten evlılıgın çok sürmez

Ya hu sen ne çelişkili bir insansın.
Sen değil misin bizde boşanmak olmaz o yüzden boşanmıyorum yok nisan atılmaz o yüzden evlendim?
Kuzum bir dediğin ötekini tutmuyor .
Sırf bu yüzden boşanacaksam gayet olur yani sıkıldım artık ondan bundan duymaktan ben onlara iyi derken onların bizi kötülemesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…