Bu bomba kimin elinde kalır?

Tereliye esin yardım bekliyor diyorsun da geçmiş konuların da sürekli bana şunu dediler bunu dediler ama yapmadılar diyerek sen de kendini beklenti içindeymiş gibi gösteriyorsun. Ayrıca çok sık görüşmüyoruz dediğin insanlar hakkında bir sürü konu nasıl açıyorsun.

O insanları bu kadar takıntı yapmanın gerçek sebebini bütün samimiyetimle soruyorum.

Lütfen onu yapmadılar bunu dediler almadılar ya da benim ve ailemin hakkında konuşuyorlar deme. Almadılarsa almadılar ya da konuşuyorlarsa konuşsunlar görme duyma sen de konuşma.

Coooook zor değil bak umursamamak kanser olursun bu gidişle. Ayrıca esin essek kadar adam olmuş çocuk gibi ailesinden beklenti içinde olması ne kadar komik bir durum ben senin yerinde olsam kulaklarını çekerim onun.

Ben geçmişi anlattım açtığım konu ve zamanları belli verdikleri sözde durmadılar ve bu ciddi anlamda yaraladı beni benim istediğimde onları umursamamak zaten zamanla başaracağım inşallah.
Valla eşimden bekliyorum para bitince istemesini çünkü bu konuda da tartıştım ne var onlar benim ailem dedi umarım para bitmeden iş bulur bu sorun çözülür.

Ben ne diyorum siz ne Allah aşkına bir konumda gözardı ettiğim kişinin diğer konumda gelip yorumda bulunmasını beklemiyorum diyorum yorumunu görüp önemsesem zaten gözardı etmem.

insanın ömrünü yersin tereliye:))
istiyorsun ki bomba benim elimde patlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…