Bu bomba kimin elinde kalır?

Valla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.
Onlar biraz dedikodu yapalım diye dürtmüşler seni,sen ne var ne yok dökmüşsün ortaya,bile isteye tehlikeli bi hamle yapmışsın şimdi siper alıp bekleme zamanı

Senin elinde patlar tatlım merak etme ve bekle :)
Kazdigin kuyuya düşersin .
Onların iyi olması seni çatır çatır catlatmis anlaşılan nifak sokmak istemişsin .
Madem görüşmek istemiyorsun niye 50 defa insanlar akrabalarına gidiyorsun ?
Bir kere gittin bitti .
Gorumcen kv ile iyi buda seni kıskandıryor .

Çocuk yapmama sebebimi çok merak ettiler yani sebebim bu değil mi bilmiyorsun musunuz zaman zaman gelgit yaşasamda aklımın bir köşesinde hep ayrılık fikri var yalan değil

sana cok cevap yazıyorum kusura bakma durduramıyorum kendimi
Merak ediyorum bizimle.konustuhun gibi esinlede konusabiliyomusun o nasil karsiliyo

Tereliye sizde burda defalarca yersiz konuştuğunuzu söyluyolar ama hic dinlemiyosun esinin ailesine karsi bi sussan aslinda kendiliğinden çözülecek belki
Eşimin ailesine karşı zaten konuşmuyorum ki yaşadıklarımı bilen insanlar dışında onların tanıdıkları insanlara hep iyi diye bahsederim onlardan onlarsa hep sorun olduğundan gitmememden uzak durmamdan falan.

Onlar biraz dedikodu yapalım diye dürtmüşler seni,sen ne var ne yok dökmüşsün ortaya,bile isteye tehlikeli bi hamle yapmışsın şimdi siper alıp bekleme zamanı
Ne var ne yok diye döken onlardı çeyiz bohçasına kadar biliyorlar ben sadece göz dağı verdim:))

Çok yersiz ve gereksiz olmuş, o insanlar “ayy biz de bu aileyi yanlış değerlendirmişiz meğer gelin ne acılar çekiyormuş asıl fitneci kvsigilmiş” mi diyecekler sence? Nerde ne konuşacağını bile bilmeyen özelini cenaze evinde ona buna açan değişik bir insan olduğunuzu ve hakkınızda konuşulanların doğru olduğunu düşünmüşlerdir büyük ihtimal.

Kocanı seviyorsan kulağına gidince çok büyük ayıp olacak adama bunu da unutma. Sevmiyorsan bile bu mevzular millete açılır mı hiç yahu...

sana cok cevap yazıyorum kusura bakma durduramıyorum kendimi
Merak ediyorum bizimle.konustuhun gibi esinlede konusabiliyomusun o nasil karsiliyo
Evet eşimlede konuştum mesela bu görüşmeden sonra dedin ailene haftada bir değil birkaç kez git belki o zaman konuşmazlar benim gelmemem sorun olmaz.Seni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi.Geriliyoruz tabi ama konuşmanın sonu ne yapayım ağızlarını mı bantlayayım ben ne yapabilirim son buluyor

soyleyeceklerini neden baskasiyla yolluyosun? sen neden soylemiyosun kimle ilgili ne dusunuyosan? goz dagi vermek nasil oluyo onlara bu kadar seyi anlatinca anlamadim. ne alaka?
Çünkü onlarda bunu yapıyorlar ilkkez böyle bir cevap verdim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…