- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onlar biraz dedikodu yapalım diye dürtmüşler seni,sen ne var ne yok dökmüşsün ortaya,bile isteye tehlikeli bi hamle yapmışsın şimdi siper alıp bekleme zamanıValla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.
Çocuk yapmama sebebimi çok merak ettiler yani sebebim bu değil mi bilmiyorsun musunuz zaman zaman gelgit yaşasamda aklımın bir köşesinde hep ayrılık fikri var yalan değilYine bir Tereliye klasiği :)
Bence soylediklerin çok yersiz olmuş, söylemen gereken kişiler onlar değil ki göz dağı vermek konusunda etkisi olmaz. İsler daha da sarpa sarar.
Bomba sende kalmış, hayırlı olsun :)
Konuyu onlar açtı ben değil bende dayanamadım sonunda bunları söyledim artık konuşmasınlar diyecenaze evinde soyledikleriniz hic hos olmamis . elalemin onunde ozel hayatinizdan bahsetmeniz de hos olmamis . cok yanlis davranmissiniz
Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oyduHerkes de çok üzülmüştür Eminim .. cenaze evinde ki konuya bak , çok sevdiğiniz kişilerden birinin cenazesiydi dimi .. yazık
Yok canım rahatsızlıktan değil en azından bir konuda kendinizin farkındasıniz ya aksine hoşuma gitti:)Çok mu rahatsız oluyorsun okuma o zaman yorumda yazma neden bu zahmeti gösteriyorsun
Eşimin ailesine karşı zaten konuşmuyorum ki yaşadıklarımı bilen insanlar dışında onların tanıdıkları insanlara hep iyi diye bahsederim onlardan onlarsa hep sorun olduğundan gitmememden uzak durmamdan falan.Tereliye sizde burda defalarca yersiz konuştuğunuzu söyluyolar ama hic dinlemiyosun esinin ailesine karsi bi sussan aslinda kendiliğinden çözülecek belki
Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu
Öğüt vermiş insan acısına rağmen “kinini kus “ dememiş .. sizin cenazeye saygınız olmalıydı , insanları iyi biliyorlar diyip hırs yapıp bombayı elinizde patlamanız gerekmiyorduKonuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu
soyleyeceklerini neden baskasiyla yolluyosun? sen neden soylemiyosun kimle ilgili ne dusunuyosan? goz dagi vermek nasil oluyo onlara bu kadar seyi anlatinca anlamadim. ne alaka?Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.
Ne var ne yok diye döken onlardı çeyiz bohçasına kadar biliyorlar ben sadece göz dağı verdim:))Onlar biraz dedikodu yapalım diye dürtmüşler seni,sen ne var ne yok dökmüşsün ortaya,bile isteye tehlikeli bi hamle yapmışsın şimdi siper alıp bekleme zamanı
Evet eşimlede konuştum mesela bu görüşmeden sonra dedin ailene haftada bir değil birkaç kez git belki o zaman konuşmazlar benim gelmemem sorun olmaz.Seni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi.Geriliyoruz tabi ama konuşmanın sonu ne yapayım ağızlarını mı bantlayayım ben ne yapabilirim son buluyorsana cok cevap yazıyorum kusura bakma durduramıyorum kendimi
Merak ediyorum bizimle.konustuhun gibi esinlede konusabiliyomusun o nasil karsiliyo
Çünkü onlarda bunu yapıyorlar ilkkez böyle bir cevap verdim bakalım ne olacak.soyleyeceklerini neden baskasiyla yolluyosun? sen neden soylemiyosun kimle ilgili ne dusunuyosan? goz dagi vermek nasil oluyo onlara bu kadar seyi anlatinca anlamadim. ne alaka?
görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?