Bu bomba kimin elinde kalır?

Bence bu sığ düşünceden kurtul önce çalışmak yalnış birşey değil. Allah vermesin diyeyim eşin bir kaza geçirdi ömür boyu yada bir kaç yıl yatağa mahkum oldu ya da bir kaza geçirdi elini kolunu kaybetti ne yapacaksınız taş mı kaynayıp yiyeceksiniz? Çalışınca ne oluyor peki inciler mi dökülüyormuş.

O evden çıkman çok basit aslında bilerek isteyerek eve zarar ver hergün birşeyler bozulsun evi hatta su bastır çare çok arayana tabi gerçekten o evden çıkmak istiyorsan.

Ayrıca senin ailen artık esin ve ileride çocukların olacak o yüzden ailem var gidemem demeyeceksin gerçekten huzur istiyorsan kv ve görümcelerden coook uzak yerlere gideceksin.

Niye çalışamıyorsun bir engelin yoksa?Kapalısın biliyorum,nice kapalılar var her alanda çalışan.Ya da eşinle bir iş yap,hem maddi refah,hem gönül huzuru için.Yoksa yuvada uçmayı reddeden kuş gibi ondan bundan bekleyeceksin,ya da kalan tazminatı gıdım gıdım yiyeceksin ki bitmesin...
Ailenden uzak şehirde otursan ne oluyor hem?Aile oldunuz farkında değilmisin ?

kapattırabilirsin konunu
Paşa gönlüm kapattırmak istemiyor sizde yorum yazmayabilirsiniz ama bu kadar meşgul olup dünyaya faydalı kişiler olmanıza rağmen burada takılıp saatlerinizi harcıyorsunuz konuya yorum yapmanız yetmiyor konu içinde başkalarıyla konuşuyorsunuz bende mesleğe mühendis yazıp ona göre senaryo yapsaydım ne güzel olurdu ama doğru ben samimiyim gerçeğim yapamam bunu...

Tembelleri ben de sevmem,ama var öylelerle evlenenler"eşimi ilk eşi nasıl bırakmış şaşıyorum,benimle adam yeniden sarıldı hayata,çok mutluyuz".diyenler.Ayrıca çiğneyip yutamaycağın lokmayı da. ağzına koymayacaksın.Bunu eşine anlattın, kılı kıpırdamadı,sen kızmadın,kırılmadın öyle mi

Yine olay benim çalışmama döndü kimeneyse neyse takılın siz by.
Sen hep böyle kaçar mısın sıkıştığın da cevap mı veremiyorsun bir konu açıyorsun bak sana öneri veriyoruz hepsine bir bahane bir acayip cevap.

Bak diyorum ya çözüm aramak isteyene dağlar kadar çözüm bulunur ama sen o kadar kapalı ve takıntılı bir insansın ki gerçekten milyonlarca msj yazılsa anlamayacaksın.

Iyice oku sana yazılan msj lar hep aynı çık evden uzaklaş o aileden kendi hayatını yaşa deniliyor ama sen ısrarla o ailenin içine içine giriyorsun aslında bu durumdan zevk aldığını ve eşinin dediğin gibi arkanda durmadığını düşünüyorum. Yoksa gerçekten mesafe isteyen insan hertürlü koyardı o mesafeyi.

Hafta sonu bugun boşum tatlım

Hafta sonu bugun boşum tatlım
Birtek hafta sonu buradasınız zaten pardon bende şizofrenim tabi lütfen ya biraz samimiyet lütfen olmadığınız kişiliklere bürünmeyij kimse kör değil velevki gerçekten eğitimli kişiler olun yazdıklarınız üsluplarınız ortada eğitim cehaleti alırmış gerçekten bunu çok üyede gördüm burada neyin baki kaldığını hepimiz biliyoruz.

Aaa tereliye inanmıyor bize insanlar 24 saat nefes almadan çalışmıyorlar tereliye saçmalama mesai saati diye birşey var .
Ama sen bilmezsin .

Yarasını tatlı tatlı kaşıyor,ne kapanmasına fırsat veriyor,ne kötüleşip kangren olmasına.Kendince hayat meşgalesi.

Yarasını tatlı tatlı kaşıyor,ne kapanmasına fırsat veriyor,ne kötüleşip kangren olmasına.Kendince hayat meşgalesi.

Aaa tereliye inanmıyor bize insanlar 24 saat nefes almadan çalışmıyorlar tereliye saçmalama mesai saati diye birşey var .
Ama sen bilmezsin .
Şurada sayfalarca insanlar yardım etmeye çalıştı
Ama konudan anlayıp yorum yaptığı tek şey hakaret etmek
O yüzden ne yaşıyorsa hakediyor

Hayır defalarca konuştum bu iş meselesini ve sıkıldım bu benim tercihim ve hiçkimseyi ilgilendirmiyor.
Ev meselesini çok konuştum eve bir zarar gelmesinden eşimin ödü kopuyor zarar veremem çünkü ailesi konuşur biliyorum.
Benim kimsenin ailesinin içine girdiğim yok iki senedir evliyim görüncemin evine hiç gitmedim ailesiyle eşimle ayda bir yarım saat görüşüyorum onlardan çıkmadığım yok.Mesafeyi koydum ama konuşmalarını hala susturamadım sorun bu eşimin arkamda durup durmadığınıda benimle evli kalmasından çıkarabilirsiniz zor değil benim hatam onları umursayıp eve taşımak bu durumu bizi huzursuz eden bu

Ayrıca insanların yıllarca emek verip aldığı diplomalara dil uzatmak senin haddine değil.

Şurada sayfalarca insanlar yardım etmeye çalıştı
Ama konudan anlayıp yorum yaptığı tek şey hakaret etmek
O yüzden ne yaşıyorsa hakediyor
Acaba siz neler yaşıyorsunuz ama ben merak etmiyorum başkaların üzüntüsüne iyi oluyor diyen tiplerden olamadım hiç çok şükür.

Ayrıca insanların yıllarca emek verip aldığı diplomalara dil uzatmak senin haddine değil.
Bu kadar eğitimli olup diplomaya laf ettiğimi düşünmenize çok güldüm hahahaha :)) eğitim sizden cehaletide almamış :))neyse artık cevap vermeyeceğim size yazın durun biryerde gidersiniz :)

Acaba siz neler yaşıyorsunuz ama ben merak etmiyorum başkaların üzüntüsüne iyi oluyor diyen tiplerden olamadım hiç çok şükür.
Senin tek farkın başkalarını üzmek
Ondan çok şükür demiyor olabilirsin
Benim nasıl yaşadığımda seni ilgilendirmez
Sadece kayın aile tarafına para diye yapışmıyorum bunu bil kafi

İyi de alenen eve zarar veren gibi gösterme kendini tuvaleti tıkat musluk bozulsun mutfak dolabı kırılsın hergün bir şeyler olsun yani eğer gerçekten o evden çıkmak istiyorsan yap bence bunları eşini ikna edemiyorsan maddi manevi masrafa sokacaksın bıkacak o da bir süre sonra.

He dersin ki kim ne derse desin ne kadar istemiyorum desem de kira derdim yok o zaman susup oturacaksın duyduklarına kulak tıkayacaksın eşine evine bakacaksın bu kadar basit yine diyorum 3 maymunu oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…