- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence bu sığ düşünceden kurtul önce çalışmak yalnış birşey değil. Allah vermesin diyeyim eşin bir kaza geçirdi ömür boyu yada bir kaç yıl yatağa mahkum oldu ya da bir kaza geçirdi elini kolunu kaybetti ne yapacaksınız taş mı kaynayıp yiyeceksiniz? Çalışınca ne oluyor peki inciler mi dökülüyormuş.Bilerek isteyerek kulaklarına gitsin di ye söyledim artık sussunlar diye onları soranlara iyi hoş derken onlar hala yaşadığımız şeyleri millete anlatıp bizi kötülüyor.
Bu şehirde ailemde yaşıyor başka şehire gidemem.Onların akrabası burada yok sadece eşimin ailesi var.Çok tartıştım eşimle çok kavga ettim ama çıkmadı bu evden bana inat etti resmen.Ben çalışmayı hiç tercih etmedim doğruda bulmuyorum zaten eşimde buna karşı bu sebepten çalışmam söz konusu değil.
Ben buraya bir konu açıyorum bir hafta uzuyor aslında çokta taktığım yok ama buradakilere cevap verdikçe öyle duruyor cevap vermesem adı cevap vermedi oluyor.
Niye çalışamıyorsun bir engelin yoksa?Kapalısın biliyorum,nice kapalılar var her alanda çalışan.Ya da eşinle bir iş yap,hem maddi refah,hem gönül huzuru için.Yoksa yuvada uçmayı reddeden kuş gibi ondan bundan bekleyeceksin,ya da kalan tazminatı gıdım gıdım yiyeceksin ki bitmesin...Bilerek isteyerek kulaklarına gitsin di ye söyledim artık sussunlar diye onları soranlara iyi hoş derken onlar hala yaşadığımız şeyleri millete anlatıp bizi kötülüyor.
Bu şehirde ailemde yaşıyor başka şehire gidemem.Onların akrabası burada yok sadece eşimin ailesi var.Çok tartıştım eşimle çok kavga ettim ama çıkmadı bu evden bana inat etti resmen.Ben çalışmayı hiç tercih etmedim doğruda bulmuyorum zaten eşimde buna karşı bu sebepten çalışmam söz konusu değil.
Ben buraya bir konu açıyorum bir hafta uzuyor aslında çokta taktığım yok ama buradakilere cevap verdikçe öyle duruyor cevap vermesem adı cevap vermedi oluyor.
Paşa gönlüm kapattırmak istemiyor sizde yorum yazmayabilirsiniz ama bu kadar meşgul olup dünyaya faydalı kişiler olmanıza rağmen burada takılıp saatlerinizi harcıyorsunuz konuya yorum yapmanız yetmiyor konu içinde başkalarıyla konuşuyorsunuz bende mesleğe mühendis yazıp ona göre senaryo yapsaydım ne güzel olurdu ama doğru ben samimiyim gerçeğim yapamam bunu...kapattırabilirsin konunu
Tembelleri ben de sevmem,ama var öylelerle evlenenler"eşimi ilk eşi nasıl bırakmış şaşıyorum,benimle adam yeniden sarıldı hayata,çok mutluyuz".diyenler.Ayrıca çiğneyip yutamaycağın lokmayı da. ağzına koymayacaksın.Bunu eşine anlattın, kılı kıpırdamadı,sen kızmadın,kırılmadın öyle miKendi çalışmayı sevmiyorken çalışan biri eşimle neden evlensin ikimizde ailesi tarafından o kadar yıprandık ki birdaha evlenmeye tövbe ettik sağolsunlar herkes bir değil o kişi bunu yapmış olabilir ama herkesin içinde buradaki bazı kişiler kadar kirli değil aynı sizin gibi buda size yapacağım son yorumdur güle güle.
Sen hep böyle kaçar mısın sıkıştığın da cevap mı veremiyorsun bir konu açıyorsun bak sana öneri veriyoruz hepsine bir bahane bir acayip cevap.Yine olay benim çalışmama döndü kimeneyse neyse takılın siz by.
Hafta sonu bugun boşum tatlımPaşa gönlüm kapattırmak istemiyor sizde yorum yazmayabilirsiniz ama bu kadar meşgul olup dünyaya faydalı kişiler olmanıza rağmen burada takılıp saatlerinizi harcıyorsunuz konuya yorum yapmanız yetmiyor konu içinde başkalarıyla konuşuyorsunuz bende mesleğe mühendis yazıp ona göre senaryo yapsaydım ne güzel olurdu ama doğru ben samimiyim gerçeğim yapamam bunu...
Ama sorunlarının kaynağı çalışmaman,yalnızca sen göremiyorsun:)Yine olay benim çalışmama döndü kimeneyse neyse takılın siz by.
Birtek hafta sonu buradasınız zaten pardon bende şizofrenim tabi lütfen ya biraz samimiyet lütfen olmadığınız kişiliklere bürünmeyij kimse kör değil velevki gerçekten eğitimli kişiler olun yazdıklarınız üsluplarınız ortada eğitim cehaleti alırmış gerçekten bunu çok üyede gördüm burada neyin baki kaldığını hepimiz biliyoruz.Hafta sonu bugun boşum tatlım
Aaa tereliye inanmıyor bizeBirtek hafta sonu buradasınız zaten pardon bende şizofrenim tabi lütfen ya biraz samimiyet lütfen olmadığınız kişiliklere bürünmeyij kimse kör değil velevki gerçekten eğitimli kişiler olun yazdıklarınız üsluplarınız ortada eğitim cehaleti alırmış gerçekten bunu çok üyede gördüm burada neyin baki kaldığını hepimiz biliyoruz.
Yarasını tatlı tatlı kaşıyor,ne kapanmasına fırsat veriyor,ne kötüleşip kangren olmasına.Kendince hayat meşgalesi.Sen hep böyle kaçar mısın sıkıştığın da cevap mı veremiyorsun bir konu açıyorsun bak sana öneri veriyoruz hepsine bir bahane bir acayip cevap.
Bak diyorum ya çözüm aramak isteyene dağlar kadar çözüm bulunur ama sen o kadar kapalı ve takıntılı bir insansın ki gerçekten milyonlarca msj yazılsa anlamayacaksın.
Iyice oku sana yazılan msj lar hep aynı çık evden uzaklaş o aileden kendi hayatını yaşa deniliyor ama sen ısrarla o ailenin içine içine giriyorsun aslında bu durumdan zevk aldığını ve eşinin dediğin gibi arkanda durmadığını düşünüyorum. Yoksa gerçekten mesafe isteyen insan hertürlü koyardı o mesafeyi.
Yarasını tatlı tatlı kaşıyor,ne kapanmasına fırsat veriyor,ne kötüleşip kangren olmasına.Kendince hayat meşgalesi.Sen hep böyle kaçar mısın sıkıştığın da cevap mı veremiyorsun bir konu açıyorsun bak sana öneri veriyoruz hepsine bir bahane bir acayip cevap.
Bak diyorum ya çözüm aramak isteyene dağlar kadar çözüm bulunur ama sen o kadar kapalı ve takıntılı bir insansın ki gerçekten milyonlarca msj yazılsa anlamayacaksın.
Iyice oku sana yazılan msj lar hep aynı çık evden uzaklaş o aileden kendi hayatını yaşa deniliyor ama sen ısrarla o ailenin içine içine giriyorsun aslında bu durumdan zevk aldığını ve eşinin dediğin gibi arkanda durmadığını düşünüyorum. Yoksa gerçekten mesafe isteyen insan hertürlü koyardı o mesafeyi.
Şurada sayfalarca insanlar yardım etmeye çalıştıAaa tereliye inanmıyor bizeinsanlar 24 saat nefes almadan çalışmıyorlar tereliye saçmalama mesai saati diye birşey var .
Ama sen bilmezsin .
Hayır defalarca konuştum bu iş meselesini ve sıkıldım bu benim tercihim ve hiçkimseyi ilgilendirmiyor.Sen hep böyle kaçar mısın sıkıştığın da cevap mı veremiyorsun bir konu açıyorsun bak sana öneri veriyoruz hepsine bir bahane bir acayip cevap.
Ayrıca insanların yıllarca emek verip aldığı diplomalara dil uzatmak senin haddine değil.Birtek hafta sonu buradasınız zaten pardon bende şizofrenim tabi lütfen ya biraz samimiyet lütfen olmadığınız kişiliklere bürünmeyij kimse kör değil velevki gerçekten eğitimli kişiler olun yazdıklarınız üsluplarınız ortada eğitim cehaleti alırmış gerçekten bunu çok üyede gördüm burada neyin baki kaldığını hepimiz biliyoruz.
Acaba siz neler yaşıyorsunuz ama ben merak etmiyorum başkaların üzüntüsüne iyi oluyor diyen tiplerden olamadım hiç çok şükür.Şurada sayfalarca insanlar yardım etmeye çalıştı
Ama konudan anlayıp yorum yaptığı tek şey hakaret etmek
O yüzden ne yaşıyorsa hakediyor
Aynen öyle üyelere dil uzatmaya başladı .Şurada sayfalarca insanlar yardım etmeye çalıştı
Ama konudan anlayıp yorum yaptığı tek şey hakaret etmek
O yüzden ne yaşıyorsa hakediyor
Bu kadar eğitimli olup diplomaya laf ettiğimi düşünmenize çok güldüm hahahaha :)) eğitim sizden cehaletide almamış :))neyse artık cevap vermeyeceğim size yazın durun biryerde gidersiniz :)Ayrıca insanların yıllarca emek verip aldığı diplomalara dil uzatmak senin haddine değil.
Senin tek farkın başkalarını üzmekAcaba siz neler yaşıyorsunuz ama ben merak etmiyorum başkaların üzüntüsüne iyi oluyor diyen tiplerden olamadım hiç çok şükür.
İyi de alenen eve zarar veren gibi gösterme kendini tuvaleti tıkat musluk bozulsun mutfak dolabı kırılsın hergün bir şeyler olsun yani eğer gerçekten o evden çıkmak istiyorsan yap bence bunları eşini ikna edemiyorsan maddi manevi masrafa sokacaksın bıkacak o da bir süre sonra.Hayır defalarca konuştum bu iş meselesini ve sıkıldım bu benim tercihim ve hiçkimseyi ilgilendirmiyor.
Ev meselesini çok konuştum eve bir zarar gelmesinden eşimin ödü kopuyor zarar veremem çünkü ailesi konuşur biliyorum.
Benim kimsenin ailesinin içine girdiğim yok iki senedir evliyim görüncemin evine hiç gitmedim ailesiyle eşimle ayda bir yarım saat görüşüyorum onlardan çıkmadığım yok.Mesafeyi koydum ama konuşmalarını hala susturamadım sorun bu eşimin arkamda durup durmadığınıda benimle evli kalmasından çıkarabilirsiniz zor değil benim hatam onları umursayıp eve taşımak bu durumu bizi huzursuz eden bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?