Bu boy farkı bu kadar önemli mi ya..

Aionix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
548
461
33
Selam herkese

Ne yapsam bilemedim bir yardımcı olun bana lütfen Yakın bir erkek arkadaşımla kız arkadaşım konuşmaya başladı benim vesilemle. Çocuk ilk kızın resmini görmüş beğendi, kıza da söyledim numaranı vereyim mi falan diye tamam dedi.Konuşmaya başladılar herşey güzel, erkek olan arkadaşım kendi kendine boy konusunu kafaya takmış ve mesele yapmış. Herşey güzel çok naif biri, çok iyi bir diyaloğumuz oldu diyor, fakat ben 1.85 o 1.55 falan nasıl olacak sanki ben bunu kafaya takarım diyip, daha görüşmeden vazgeçti gibi. Ben de bugüne kadar görüşmek istediğini söylediği için kız arkadaşıma öyle dedim. X seninle görüşmek istiyor. X de şuan o zaman hayır diyemem, boyu da takacağım kesin en iyisi şimdiden vazgeçmek diyor.

Ne yapsam bilemedim valla. Kıza ne desem ?

durustluk iydir. yarin obur gun gercek sebebi ogrenrse kiz arkin olay sana patlar

Ne sacma ya. Benim yegenimde 155 esi 180 evlendiler. Hala esine hayran hayran bakiyor. Sevince hic bir sey engel degil. Bence boy bahane.

Doğruyu söyle. Boy takıntısı varmış de.

Ne sacma ya. Benim yegenimde 155 esi 180 evlendiler. Hala esine hayran hayran bakiyor. Sevince hic bir sey engel degil. Bence boy bahane.

o sığ düşünceli oğlanı o kızdan uzak tut,kızın başını yakma...

Ya en başta aklımda yoktu boyun sorun olacağı dedi işin ciddileştiğini anlayınca düşündüm ve takabilirim gibi geldi dedi. Bende buluşun önce bir eğer düşündüğün gibi takarsan hani elektrik alamamış falan deriz dedim Buluşmadan bahane bulmak daha zor değil mi ? Boy takıntısı varmış derim ya da ama o da kızı çok kırmasın. Kırılsın istemem

Bence arkadaşından hoslanmamis bahane bulmuş. Öyle gibi geldi. Devam etmeyecekse de kendi soylesin ama boyun yüzünden demesi bari isinamadim falan desin. Öküzlügün lüzumu yok.

Boyu takarim diyorsa kizi sevmiyor demektir. Yoksa boy falan görmezdi. Kiz da kurtulduguna sevinsin iste.

Bence arkadaşından hoslanmamis bahane bulmuş. Öyle gibi geldi. Devam etmeyecekse de kendi soylesin ama boyun yüzünden demesi bari isinamadim falan desin. Öküzlügün lüzumu yok.
Tabiki öyle öküzlük yapacak biri değil asla o da ondan dolayı düşünüyor bu kadar nasıl desem diye. Ama hoşlanmaması için bir sebep yok gibi sadece konuştular ve resimden gördü. Konuşmaları için ise çok iyi ortak noktalarımız çok dedi. Bilemedim valla

Boyu takarim diyorsa kizi sevmiyor demektir. Yoksa boy falan görmezdi. Kiz da kurtulduguna sevinsin iste.
Daha sevecek bir durum yok. Sadece resimlerini gördüler ve konuştular. Çok iyi anlaştıklarını söyledi ama daha görmeden boyu sorun edebilirim eğer görüşürsek de daha fazla ümit vermiş olurum diyor.

Çok normal, uzun boylu bir adam uzun boylu bir sevgili isteyebilir.
Madem kafasına takacak yol yakından kızla konuşup birlikte olamayacaklarını söylemeli.
Siz karışmayın o söylesin.
Nasıl söyleyebilir sizce ?

Yürümedi benim için olmayacak, frekansimiz tutmadı kusura bakma desin kessin muhabbeti. Bilmiyorum ki daha nasıl söylenir.

Daha sevecek bir durum yok. Sadece resimlerini gördüler ve konuştular. Çok iyi anlaştıklarını söyledi ama daha görmeden boyu sorun edebilirim eğer görüşürsek de daha fazla ümit vermiş olurum diyor.
O zaman elektrik alamadim desin kız da illa peşinden kosacak degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…