Bu boy farkı bu kadar önemli mi ya..

Bence erken karar vermesin,belki görünce aşık olacak ve aklina bile gelmiyecek boy farkı,insan aşık olunca karşindakinin kusurlari bile güzel geliyor..
Arkadaşına söyle mutlaka yüzyüze görüşsün,o elektirik olayı ancak göz goze bakınca olusuyor resimden falan olmaz yani..
Baktı aralarında bir kıvılcım olmadı açıkca soyler birsey hissedemedim diye ne var ki bunda..

Aman aman siz sakkkkın araya girmeyin. Kendisi söylesin takıntısını. Onlar konuşmaya başladıktan sonra zaten sizin araya girmeniz hoş kaçmaz.

Tanıştırmışsın , sonrasında olaydan tamamen çıkman lazımdı. Kıza senle görüşmek istiyor bile diyerek hata etmişsin , çocuğa söyle artık ne uyduruyorsa kendi söylesin..

Aman aman siz sakkkkın araya girmeyin. Kendisi söylesin takıntısını. Onlar konuşmaya başladıktan sonra zaten sizin araya girmeniz hoş kaçmaz.
Ben araya girmeyeceğim zaten sadece arkadaşım ikiside o yüzden erkek arkadaşım kırmadan nasıl söyleyebilirim diye yardım istedi benden, o söyleyecek yoksa

aşırı tepkiyi sonradan öyle demesine verdim. boşlukta gider demiş gibi olmuş. ego tatminine dönmüş.
yoksa tabii ki herkesin beğenisi belli kriterleri var.

aşırı tepkiyi sonradan öyle demesine verdim. boşlukta gider demiş gibi olmuş. ego tatminine dönmüş.
yoksa tabii ki herkesin beğenisi belli kriterleri var.
Yok öyle sürekli dolu olayım diyen bir çocuk değil az öz ilişkisi olmuştur. Bende sonradan demesine kızdım çünkü başta söylemiştim. Neyse kendi bilir valla değil mi ama

Oglan hödükmüs yani. Kiza kendisi söylesin sen söyleme. Esimle benim aramda daha fazla bos var sevmeye engel degil aslinda

Oglan hödükmüs yani. Kiza kendisi söylesin sen söyleme. Esimle benim aramda daha fazla bos var sevmeye engel degil aslinda
Takıntılıymış bu konuda demek ki daha önce denk gelmediği için düşünmemiş hiç. Kendi tercihi saygı duyarım tabiki.

Bir şekilde söyleyecek artık. Herkese çok teşekkürler yorumlardan ötürü :)

Konu kapanabilir sayın yöneticiler :) Mune Huy Meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…