Bu boy farkı bu kadar önemli mi ya..

Yürümedi benim için olmayacak, frekansimiz tutmadı kusura bakma desin kessin muhabbeti. Bilmiyorum ki daha nasıl söylenir.
Sizce buluşup etkilenemedim sevgili anlamında demesi daha mantıklı değil mi en azından kız da eyvallah der. Yani en azından ben öyle derdim.

Bence bulussunlar, kiz minyonlugunun en seksi yonlerini gostersin oglani kendine asik etsin. Sonra boy takintim var deyip biraksin
Ahh ben söyledim de bu salak arkadaşıma ama şimdi kızla iyi anlaşınca dank etti kafasına Bence hayatının fırsatını kaçırıyor ama neyse.

Sizce buluşup etkilenemedim sevgili anlamında demesi daha mantıklı değil mi en azından kız da eyvallah der. Yani en azından ben öyle derdim.
O zaman da yakından görünce beğenmedi diye düşünmesin arkadaşın? Ay zor vallahi, baştan boyunu öğrenince hiç tanismasaydi keşke.

Boyun kısa olduğu için demesin mümkünse, çünkü kızları fiziksel açıdan beğenilmemek üzer.
Frekans tutmadı, yeterli elektrik alamadım vb. nedenler sunsun bari.
Yok tabiki öyle bişey demez kabalık yapmaz, bende izin vermem buna. Peki sizce bir kere buluşup bunu demesi mi daha mantıklı yoksa direk bu konuşmalarının ardından mı çünkü daha yüzyüze görüşmediler.

O zaman da yakından görünce beğenmedi diye düşünmesin arkadaşın? Ay zor vallahi, baştan boyunu öğrenince hiç tanismasaydi keşke.
O da var tabi poff zor olduğu için konu açtım zaten. Ben tanıştırdım vesile oldum en azından durumu kurtarayım diyorum kırmadan ikisinide.

Ben de 1.56yım eşim 182 falan.. topuklu giyiyorum diye işkence etme kendine rahat ol derdi :)) şimdi düz spor babet de hiç kompleks yapmadan giyiyorum.. boy farkı falan çok gereksiz konular.. bu kadar şekilci olmak tehlikeli... zaten top sizden çıkmış artık bırakın kendi anlatsın karın ağrısını

Kendi de söyleyebilir tabi. İlla ben değil ama ikiside iyi arkadaşlarım ikisininde sıkıntı çekmesini istemem. Kızın kırılmasını istemiyoruz arkadaşımda bende ondan elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)

155-185 fazla bir fark bence de. Kıza bir şey demeyin, kendi aralarında konuşuyorlarmış zaten kendisi desin.

onu da kendisi düşünsün. Şimdi bir şey olur bişiy der üzerinize kalır falan. ben bu konularda çok aracı olmayı sevmiyorum ondaan sanırım

onu da kendisi düşünsün. Şimdi bir şey olur bişiy der üzerinize kalır falan. ben bu konularda çok aracı olmayı sevmiyorum ondaan sanırım
Yok üzerime kalacak bişey yok da en azından fikir vermemi istedi. Bende dedim ki buluşursunuz etkilenemedim sevgili olma anlamında dersin dedim. Mantıklı değil mi ? Kız da zorla nasıl etkilenmedin demez heralde

Benim boyum 158 erkek arkadaşımın boyu 182 ydi ben hafif topuklu şeyler giyiyodum inan garip de durmuyoduk. Senin erkek arkadaşin fazla odunmuş kızla yan yana gelmeden böyle ön yargılı olması ve ayrıca sana tavsiyem kiz arkadasina boy takıntısi varmıs deme genelde kısa boylu kizlarda bu durumdan çok memnun olmuyo bi odun yüzümden üzülmesin

Aynen boy konusunda asla rencide etmek istemeyiz, takıntısı olabilir tabiki bu sebeple nasıl dese bilemedik. Ben de ön yargılı olma dedim ama o iyi anlaşmış yüz yüze de görüşünce elektrik alırsa sonra kendinin de vazgeçemeyeceğini düşünüyor ve boy takıntısının sorun olacağını düşünüyor hep sanırım.

Çok büyük fark yok benim esımle aramda da 29 cm var. Topuklu bile giymem. Bence güzel duruyor.
Illa içime sinmez diyorsa hiç buluşma filan ayarlamasın. Mesajlarda iyi olup, bulustuktan sonra elektirik alamadim muhabbeti yaparsa kız fiziksel olarak beğenilmediğini düşünür zaten. Buluşma ayarlamasınlar hiç daha cok üzülür bence.

Bence kizla görüsürse zaten sempati duyması büyük ihtimal zaten boşverin kızı uzun boylu olunca kendini bir halt sanan bağnazdan uzak tutun

1.85 uzun mu allah aşkına erkek için. normal. yeğenim daha lise ikide 1.80e yakın. maşallah diyeyim..

1.82 kadın var ayağı 42 numara.
hala uzunluğu enteresan sanan erkek kaldı mı? boy takıntısı varmış sanki dalyan gibi.
2 metre 2 cm adam var ne sanıyo kendini yahu. ayrıca üniden arkadaşlarım vardı boy farkı daha fena, 1.98 e 1.60, ki hala unutamadılar birbirlerini, 1.85e 1.55 de olur. kız topuklu giyse zaten 1.65 en az. yanına kimseyi yakıştıramayan oğlumuz çok iyi olsa zaten tanıştırılmaya kalmazdı peşinden koşanı çok olurdu. kızı üzme. bırak kendisi söylesin ve bence bi daha vesile olma arkadaşım. yıl 2017 tanıştırma mı kaldı beğenen kendi tanışsın. kızdım çocuğa çok. önce sorun olmaz de sonra sorun ediyorum de. resmen oyuncak etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…