- 10 Kasım 2015
- 32
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi acramionaa
-
Gerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...
Kyk bursuDevlet bursu ise başvuru yapan herkese çıkıyor. Ama Başbakanlık bursu için ev araba vs olmaması lazım
Adalet bu ülkede tersine işliyorbenim arkadaşımın annesi yoktu (ölmüs)babası asgari ücretli evleri kira. yani durumları hiç bir sekilde yoktu ve ona bile burç çıkarmadılar ablasına da..
Bizim sınıfta bir otobüs firmasının oğlu var kendi arabasıyla gidip geliyor onada çıktı burs. Ya keşke gerçekten hakedenler alabilse. İçim acımaz bu kadarBenim kardesime hem burs çıktı hem devlet yurdu. Ama ablam ile ben kredi aldık. 3ümüz okuyoruz diye çıktı sanırım bir de üzerimize araba ev yok gerçi bizlere çıkmadı ama sonuncuda kurtardık
Gerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...
Evet ben de öyle düşünüyorum keşke ihtiyaci olmayan da hiç basvurmasa... Nasıl bir mantik çözemiyorum. Ama başbakanlık bursu varmış o çıkıyormuş başvuranların çoğunaBizim sınıfta bir otobüs firmasının oğlu var kendi arabasıyla gidip geliyor onada çıktı burs. Ya keşke gerçekten hakedenler alabilse. İçim acımaz bu kadar
Bilmiyorum ya ben şanssızım ya millet çoook şanslısinirlenmekte son derece haklısınız.
ne yapabileceğinize gelince, özel bursları araştırın diyeceğim de onlarda daha fazla torpil var.
Allahım nasıl insanlar, nasıl bir toplum olduk yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?