Bu burun düzelirmi resimliiiii

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
Kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var 2 aylık burnum egri sekılsız ve kemık var sol tarafda o kemık daha oncede vardı her türlü yoruma acıgım bu durum gecermi kalırmı nasıl olur hıc bılmıyorum morelım cok bozuk 6. Ayda ne gibi bir düzelme olur acaba lütfen gören herkez yazsın bırbırmıze destek olalım

Eklentiler

• 3141DE7E-2D5C-41B5-B42F-9B92DB8869E3.webp
    3141DE7E-2D5C-41B5-B42F-9B92DB8869E3.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 1.579
  • FBD17987-67AE-43F1-A288-9BEE6E346909.webp
    FBD17987-67AE-43F1-A288-9BEE6E346909.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 1.579
Deriniz inceyse 6 ay beklemeniz lazım. Değilse 1 sene . Iki sefer ameliyat oldum . Burun çok değişiyor.

Kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var 2 aylık burnum egri sekılsız ve kemık var sol tarafda o kemık daha oncede vardı her türlü yoruma acıgım bu durum gecermi kalırmı nasıl olur hıc bılmıyorum morelım cok bozuk 6. Ayda ne gibi bir düzelme olur acaba lütfen gören herkez yazsın bırbırmıze destek olalım
Canım aynı soruyu 40 defa sorduğunun ve hiçbir cevaptan tatmin olmadığının farkında mısın. Ne desek boş.
Sen söyle ne düşünüyorsun?

Son defa söyleyeyim yine de.
6 aydan önce kimse bir şey diyemez. Revizyon için başka doktora gitsen o da bir şey diyemez.
6 ay bekle gel bir şey diyemem der.
6 ay beklemek zorundasın.

2 yıl içinde burun tam oturuyor. benimki 1 yıl içinde çok güzeldi ama 1 yıldan sonra sağ tarafta oldu.

Benm de 2 aylık ucu saga bakıyor acaa ileriki zamanlar da düzelirmi 2 ay oldu hıc degısıklık yok aynı her sabah aynaya baktıgımda aynı duruyor ???

düzelmiyor malesef hatta dahada kötüye gidiyor. dikiş izleri 2 yılda çok güzel kayboluyor ama beklenmedik durumlar ortaya çıkıyor.

Canım benim arkadaşların dediği gibi en az 6ay beklicez bende yeni oldum amaliyat ve hergun burnum şekil değiştiriyor birgün sağ yamuk birgün sol birgün şişmiş vs moralini bozma normal günlük yasantina devam et her ne olursa olsun çaresi vardır unutma boş yere üzülüp kendini yıpratma ve unutma iyi düşün ki iyi olsun sevgiler

Kızlar sımdılık bu sekılde sımdı cektim

Eklentiler

• EC6FC46E-2845-427B-ADB6-EE309E221CB9.webp
    EC6FC46E-2845-427B-ADB6-EE309E221CB9.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 497
Bu burun 6 ay değil 6 yıl geçse de düzelmez. Burun kenarları fazla çökmüş ve burun ucu hiç düzeltilmemiş. 6 ay sonra yeni bir operasyon gerekli ama şimdiden doktor ara çünkü bu burunu bu hale getiren doktor bunu düzeltemez

Canım aynı sorun bende de var doktor çok minimal masajla düzelir dedi ama bi taraf çökmüş resmen nasıl düzelecek bilmiyorum. Konu açtım bakabilirsin.

Merhaba canim. Ben kabin memuruyum. Israri ile yakin bir dr arkadasima rinoplasti yaptirmistim fakat sonra burnumda çokme oldu ve nefes alma problemi yasamaya baslamistim. Fakat renevasyon ameliyatindan cok korkuyodum. Kabin memuru birkac arkadasim aile hastanesinde ilhan egilmez beyi onerdi. Gidip kendisiyle gorustum. Burun tikanikligimin ucuslarda bana problem yaratabilecegini soyledi, gercekten her ucusta sorun yasiyordum, her inis kalkista tikaniklik beni mahvediyordu. Gorustugum birkac doktor 10 bin 15 bin gibi fiyatlar istemisti bide kaburgamdan kemik alacaklarini soylemisti. Korkutucu gelmisti bu kaburga konusu bana ama ilhan bey hem cok uygun fiyata yapti hemde kendi gelistirdigi bir yontemle kaburgamdan kemik almadan yapacagini soyledi. Cok ozguvenli ve bilgili geldi bana. Ilhan beye ameliyat oldum. Sahane bir renevasyon yapti. Gozum kapali tavsiye ederim.

Back
X