- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
Resim ayarmısımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi simdi bulup atacagim. Beforelari hayatimdan sildimResim ayarmısımız
Yesil kolyeliler ameliyattan once cekilmisti. Bu arada yuzum bitaz buyuk oldugu icin burnumun dogal gorunmesi icin burnumun kuculmesini istemedim. Ilhan bey de ozellikle dogalliktan yanaydi.Resim ayarmısımız
Üstteki görsellerdeki burnun kaç günlük veya aylık ?Yesil kolyeliler ameliyattan once cekilmisti. Bu arada yuzum bitaz buyuk oldugu icin burnumun dogal gorunmesi icin burnumun kuculmesini istemedim. Ilhan bey de ozellikle dogalliktan yanaydi. Eki Görüntüle 2216697 Eki Görüntüle 2216698 Eki Görüntüle 2216699 Eki Görüntüle 2216700 Eki Görüntüle 2216701
Üstteki görsellerdeki burnun kaç günlük veya aylık ?
Yesilli kolye ile olan fotolardaki burnunu o hale getiren doktor kim burun ucu çok aşağı düşmüş benim de benzer bir görüntü olur mu ucu böyle aşağı çeker mi diye endişeleniyorum acaba aynı doktor mu?Ilhan beyin ameliyatindan 3ay sonra bu resim. Sislikler inmedi henuz.
Ilhan beyin ameliyati 3 aylik. Sisler henuz inmedi.Üstteki görsellerdeki burnun kaç günlük veya aylık ?
Tesekkur ederim. Nefes ile ilgili de hicbir sorunum kalmadi. Ozellikle ucuslarda cok sorun yasiyordum basinctan.Evet güzel olms dogl olmus bende sıs sımdı ındıkce güzellşir
Herkesin dediği gibi en az 6 ay beklemelisin.ama tavsiyem revizyonunu asla aynı dr a yaptırma.basit bi hata degil ki düzeltebilsin .becerebilse ilkin de başarılı olurdu.nefes alma problemin de var mi?
Kesınlıkle ınsallah ödem olsa 3 ay oldu her sbaha koşarak aynaya bakıyorm düzelme olcak mındıye hc düzelme yok cok kötü duruyo tbı morel denen bişeyde kalmadı o kdr hevenlendm kı yaptırırken bu sekılde oldu cok canım sıkkın tabıkı 1 sene olsn gene resm atacagımÖzge senin burunda bana düzensiz ödem var gibi geliyor yani o ödemler inince burnun düzelecek gibi geliyor çünkü bir doktorun kör olması lazım burnu böyle bırakması için. Bir sene sonra lütfen bu konuyu günceller misin?
Son halin nasıl oldu takip ediyorum seni koyarmısınKesınlıkle ınsallah ödem olsa 3 ay oldu her sbaha koşarak aynaya bakıyorm düzelme olcak mındıye hc düzelme yok cok kötü duruyo tbı morel denen bişeyde kalmadı o kdr hevenlendm kı yaptırırken bu sekılde oldu cok canım sıkkın tabıkı 1 sene olsn gene resm atacagım
Bu sekılde sımdı cektim