Bu burun düzelirmi resimliiiii

Deriniz inceyse 6 ay beklemeniz lazım. Değilse 1 sene . Iki sefer ameliyat oldum . Burun çok değişiyor.
Merhabalar Sanırım sizin iyileşme tamamlandı bir şey soracağım 4. Ayı doldurmak üzereyim ama dr’un ameliyat sonrası çektiği fotoya benzemiyor fotoda daha kalkık ama şimdiki hali daha düşük. Şu an eskisi kadar sert değil yumuşamaya başladı böyle mi kalıcak yoksa bu yumuşa sürecinden sonra mı küçülüp kalkıcak? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler

Merhabalar Sanırım sizin iyileşme tamamlandı bir şey soracağım 4. Ayı doldurmak üzereyim ama dr’un ameliyat sonrası çektiği fotoya benzemiyor fotoda daha kalkık ama şimdiki hali daha düşük. Şu an eskisi kadar sert değil yumuşamaya başladı böyle mi kalıcak yoksa bu yumuşa sürecinden sonra mı küçülüp kalkıcak? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler
Yok cnm benım daha 3 aylık

Benim de ameliyat videosuyla alakası yok çok çok değişik canım videoda kalkık çok düzgündü . şimdi uzun girintili çıkıntılı dolguyla düzeltmeye calisiyor

Benim de ameliyat videosuyla alakası yok çok çok değişik canım videoda kalkık çok düzgündü . şimdi uzun girintili çıkıntılı dolguyla düzeltmeye calisiyor
Hadi yaa :( dr ısrarla 1 sene bekle diyor beklicem sanırım ama olmazsa revizyon isterim çok teşekkür ederim geçmiş olsun canım

Çalışıyorum yazmıştım çalışıyor çıkıyor. Başka doktora ücretli dolgu yaptırıyorum bir sene erimez dediği dolgu ben de malesef asimetrik olarak eriyor

Sanki yanlardan çok içerde ve hafif S çiziyor sanırom ödemden değil bu başarısız bir doktor gibi araştırmadınmı hiç canım sen doktorunu
Bende sanmıyorum ödem oldugunu olsa smdıye düselır di az da olsa mal gbı oldm aynı eskı burnm böle deıldı bıle

Merhaba
Resimlerinizi inceledim. Bu yoldan geçmiş, çok araştırmış ve bu konuda kendimde söz söyleme hakkı gören biri olarak şunu söyleyim ki; senin burnunun yan tarafını oluşturan kemiklerde çökme var. Sağda daha belirgin. Ne yazık ki ödemlerin azaldıkça bu çökmeler daha da bariz hale gelecek. Kim bunu yaptıysa acemi ameliyatı yapmış. Üzgünüm dü-zel-mezzzz

Merhaba
Resimlerinizi inceledim. Bu yoldan geçmiş, çok araştırmış ve bu konuda kendimde söz söyleme hakkı gören biri olarak şunu söyleyim ki; senin burnunun yan tarafını oluşturan kemiklerde çökme var. Sağda daha belirgin. Ne yazık ki ödemlerin azaldıkça bu çökmeler daha da bariz hale gelecek. Kim bunu yaptıysa acemi ameliyatı yapmış. Üzgünüm dü-zel-mezzzz
Kesınlıkle size katılıyorm düzelmez daha kötü olmasa barı bunlara doktor denmez ya sankı oyuncak ıle oynamıs gıbı benım burnumla oy namıs maf etmıs bıde gittigmde aaa gayet gğzel hayr kesınlkle bı skntı yok dıo bzde salagız ya götemıoz

Maalesef düzelmez 3. Ayımda benimde sağ tarafımda buna benzer bir şey oldu ve doktoruma gittiğimde çökme olduğunu söyledi 6. Aya girdiğimde tam emin olundu çökme olduğuna ve 1 ay önce yağ enjeksiyonuyla düzeltildi

Peki sebebini açıkladımı kendi hatasımı sizin hatanızmı
Darbe aldın mı dedi ben darbe aldığımı hatırlamıyordum ama ameliyatın 3. Haftasında arkadaşımın kolu yanlışlıkla değmişti yağ enjeksiyonundan sonra arkadaşım söyleyince hatırladım. Darbe almadım diyince kıkırdak yapından dolayı böyle olmuş dedi tomografi çektirdim orada sorunlar tespit edildi sonra ameliyat tarihi verdi

Back
X