BU ÇARŞAMBA VEDAT MENDERES

noname47

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
106
53
13
Bu çarşamba ameliyat oluyorum. Çok korkuyorum bir kısmı kötü olursa diye bir kısmı ölürsem diye.. endişeler endişeler.. Şu an bavul yada artık sırt çantası hazırlıyordum. Dayanamadım konu açtım. Ya kızlar tavsiyesi olan var mı ne yapıcam bilmiyorum..

Kötü olursa diye ya da ölürsem diye korkma korkcaksan yarından sonraki ilk 1 haftadan kork,bana bunu kimse söylememişti ama ilk hafta ölüm gibi haberin olsun

Valla yol yakınken dön ameliyat olma. Burnun en çirkin hali estetikli halinden on bin kat iyiymiş bunu anladım. Şuan hayatımın pişmanlığını yaşıyorum hergün, sırf güzel bir burna sahip olabilmek için orjinal olmayan ve asla da orjinal olmayacak, dokunmaya bile korktuğum,temizlerken saatlerimi harcadığım,sürekli birşey olursa diye korku yaşadığım,konuşurken bile zorlanmama sebep olan bir burna sahip oldum. Güzel mi oldu burnum evet güzel oldu. İşlevsel mi? Şuan için hayır. Ameliyatımın 27.günü ama bu süreç yüzünden ben sanki 27 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi.
Sağlam psikolojin varsa,rahat gamsız bir insansan ol ama eğer en ufak biseyde yıkılan biriysen yol yakınken dön..

Son düzenleme:
+17172711516 katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…