bu çay duyduguma göre çok faydaliymis !!!

Meryemyasin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
25
0
286
Almanya
Ya arkadaşlar sarımsak çayını o kadar öven var ki bende biraz araştırdım netten kullanan varmi hakkında yorum yapan varmi diye ama kullananlara çok rastlamadim. Burda varmi sarımsak çayını kullanan kilo veren ?? Ama bu evde yapılan değil de hazır pakette satılani diyorum ben.

annem kullanıyor. memnun . bi kere içtim ama tercihim yeşil çay. en azından sürekli gündemde

Peki annen kendisimi yapip içiyor yoksa hazır posettekilerdenmi ?? Birde ne zamandır kullanıyor ne kadar kilo verebildi ? Kusura bakma çok soru sordum :)

aktardan 15 tl ye almıştı. içinden kaç tane çıkıyor bilmiyorum.. poşet şeklinde. bi kaç hafta oldu başlayalı . kaç kg verdi bilmiyoruz. baskülümüzün pili yok kısmetse bugün alacağız yarın yazarım olur mu? hem vücut analizi yaptırciiz

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki bişeyler fark ediyormu ? Kilo verdiği belli oluyormu? İsmini verebilirmisin çayın ?

Arkadaslar yorum alamasamda sizlerden ben yine de cesaretime dayanip siparişimi verdim. Bakalim 3-5 gün içinde gelecek sipariş. Yarından başlıyorum ben diyete ve geldiği günde sarımsak çayını içmeye basliyacagim bu arada 3 kutu siparis ettim. Boyum 172 kilom ise 73 galiba 74 te olabilir çünkü bayadir tartilmadim. Çok çabuk kilo veren bir bunyem var ama çabuk verebildigim gibi çabucakta alabiliyorum maalesef buda kötü tarafi işte :/ neyse ben siparişimi aldıktan sonra burada sizlerle paylaşacağım sonuçları kötü veya iyi olsa bile. Sizleride bu çay hakkında bilgilendirecegim. Kim bilir belki faydam olur benim gibi burdaki Zayıflamak isteyenlere. Kilo Veremezsem de öğrenmiş oluruz böyle şeylerin hep para tuzağı olduğunu ve canlı bir kanıtı olurum. Inşaallah veririm tabii ki hedefim bu ama hiç bi fikrim yok çayın faydası olup olmayacaginin deneyip göreceğim. Inşaallah canlı bir kanıt olurum ama zayıf bi şekilde.
Şu an ki kilom 74 diyelim
Boy 172
Ilk hedef 60
İkinci hedef 55 hayirlisiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…