Bu cehenneme dayanamiyorum dayanamiyorum

Başka odada cam açıp sonra çocuğumu oraya alıyorum. Ama yanında açılınca ertesi güne kalmadan burnu tikali oluyor.

Başka odada cam açıp sonra çocuğumu oraya alıyorum. Ama yanında açılınca ertesi güne kalmadan burnu tikali oluyor.
Benim küçük de biraz narin ama yine de kalın giydirmem. Kışın çok soğuk olan bir şehirde yaşıyorum (-30 dan fazla oluyor, hava sıcaklığı) yinede kazak giymezler, giydirsem su içinde kalırlar. Gece çorap giydirmem yaz kış. Üzerlerini açmışlar mı diye takip de etmem Allah a şükür kolay kolay hastalanmazlar.

Yengem yeğenimi aşırı giydirir, yan binaya atkısını sarmadan gitti diye 40 derece ateşi oldu. Bütün kış doktorlardan çıkmazlar. Mayıs ayında bile yün içlikle gezerler.

Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama çok sıkı giydirmeyin. Ter bezleri daha oluşmamış ise isilik dökebilir.

Anne sütüm kesildi artık mamayla beslenicez lütfen sorma. De bitsin gitsin. Sütün gelirse de geldi dersin zaten sormaz da niye geldi diye. Mucize dersin o zaman da:)

Bir de kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Canınızı sıkmayın bazen sırf eleştirmek için konuşuyolar

Açık açık annenize çocugunuzla ilgili durumlara karısmaması gerektiğini söyleyin.
Bu kadar kırılıp üzülüp bu cocugunuza ailenize yansıyorsa kırılmalı. Çocuk sizin çocugunuz siz annesiniz ve neyin uygun olduğunu bildiğinizi belirtin. Fazla müdahale iyi değil, alışkanlığa döndüğünde önüne geçemezsiniz

76 gunluk oldu bu ata antibiyotik kullandı soğuk sogik terlemesi başladı. Bende kansızlık var diye hep usurum ben usudukce onu giydirdim ona rağmen burnu tikandi cigerde hirilti var hafif

Senin adına üzüldüm gercekten süt olayı moralle bağlantılı birgün cok uzulmustum ve tum gun sutum gitmisti tek damla gelmemisti

Allah yardımcın olsun takma diyecegim ama zor takıyor insan arada benimkilerde karışıyor kirmadan cevap veriyorum onlar oyle gormus degismezler illa karisacaklar birsey bulup begenmeyecekler

Annem hep bol sutu oldugunu anlatir durur kayinvalidem cocuklarini aglasa bile kucaga alistirmadigini kendi kendine uyuduklarini soyler daha bir suru sey

Ne yapayim simdiki cocuklar boyle diyip gecistiriyorum

Geçmiş olsun. Yok böyle değildi. Kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. O yüzden sakın kalın sonra arayın annenizi anlatın. Süt için uyku, yemek ve bol moral gerekiyor. Yemek yok diyene kadar eve hazırla bir şeyler getirsene diyin. Moral bırakmıyorsun ben emzirmeyi istemiyor muyum sanıyorsun diyin. İçinizdekileri bir bir dokun derim

Son notum Tomrisin emzirme günlüğü diye blog var. İnterneten aratınca bulursunuz. Onu okuma başlayınca emzirme problemlerim çözüldü. Hatta kk dan biri önermişti. Yoksa ben de mama ile devam edecektim.

merhaba canım. sana sütünün gelmesi içi reçeteyi yazıyorum:
1- anneni hayatındna mümkün olduğunca çıkar. telefonlara bakma evine çağırma. sütle ilgili ima ederse kesinlikle onunla görüşmek istemediğini söyle.
2- internetten Tomris in emzirme notlarını oku. orada çok faydalı bilgiler bulacaksın onları okuyup da sütü gelmeyen görmedim. ten tene temas, emzirme kampı vs gibi bir sürü yöntemi var kadının.
3- face de emzirme sanati diye bir grup var. sütü az olan annelere yardımcı oluyorlar sütünün gelmesi için ne yapman gerektiğini tarif ediyorlar. kademeli olarak mamayı bırakıp sadece anne sütüne dönüyor herkes. form doldurup oraya katıl derim naçizane.

4-. STRES YOK, BOL DİNLENME, BOL SU VE BOL EMZİRME. başka hiçbir şey süt yapmaz. gereksiz bir sürü şey yiyip kendini şişirme. bu dediklerimi yaparsan sütün gelir allahın izniyle. kendine iyi bak bebeğin hayırlı olsun.

Burda her konunuzda insanlar size ortak bir tavsiyede bulundu. "Psikologa gidin". Gittiniz mi? Kendi psikolojinizi duzeltmeden çocuğunuza nasıl bakmayı planliyorsunuz? Bebek mamayla da büyür. Ama ruh sağlığı iyi olmayan bir anneyle buyuyemez

Siz yenisiniz galiba,merhaba

valla ben değilimde sen yenisin epey ,
sürekli annen ile konu açıyorsun sürekli bir eleştiri durumun var
tek sen anne olmadın tek senin sütün gelmiyor değil
biraz akışına biraz daha geçen hafta evi annemin oraya taşıyıp çalışmaya başlayım diye konu açtın şimdi anneni yine sıkıntı yapıyorsun
dünya etrafımızda dönmüyor
herkesin parasal ailesel sıkıntıları var
öyle yada böyle atlatıyoruz
bence sen ağır bir lohusalık yaşıyorsun doğumdan önceki konularında hep para ile ilgili idi.
biraz sakin olmakta fayda var

Tomris i burda başka bir üye onermisti okudum ama 1 aydır ev arıyoruz 3 gün mümkün değil zaman bulamadım şimdi de tek damla gelmiyor artık sütü kafaya takmak istemiyorum

Ben birebir neden o halde olduğumu anlattığım halde hala psikoloğa gitmesi gereken in ben oldugunu düşünüyor olmanız bana sağlıklı gelmedi, kendi piskologunuzun adını verir misiniz sormam gereken bişeyler var size dsir aksi takdirde sizi anlayamayacagim

Annemin gidip gelip bana gecinmemle ilgili başkasından dolayi çocuğumu bırakıp çalışmam gerekiyor,ve eşimin terfi etmemekteki ısrarı var. Ben sakin olmaya çalışıyorum ama daha da ugrasacagim Teşekkürler.

Bunları salla. Sonra oturup uzuluyorsun ulan ben bunlara kafayı takmaktan cocugumun tadını cikaramamisim diyorsun. Kendine gel. Silkelen. Meme vermekten vazgecme ama sutun yoksa yoktur yapacak birsey varmi? Herkesin sakir sakir sutu gelmiyor. Birak o onu dedi bu bunu dedi. Herkes konuşuyor en iyi anne kendileri. Sen mükemmel değilsin olmak zorunda da degilsin. Çocuğunun tadını çıkar. Otsun dursun herkes. Sütun yoksa mama ver. Bütün çocuklar buyuyor. Allah'ın izniyle seninkide buyur. Ama sen bugünleri hep bu mutsuzluklarinla hayırlar kendine kızarsin. Eğer bebeğinin kilosu boyu persentile uygunsa keyfine bak. Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…